Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση pc...γνωμες?

dreez

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια!Θα κανω αναβαθμιση μεσα στα χριστουγεννα και σκεφτομαι για αυτα τα πραγματα:

Μητρικη: Asus M3A32-MVP DWF (AM2+, DDR2, RD790) 215,00 ?

Επεξεργαστης: AMD ATHLON 64 X2 6400+ BLACK EDITION 155,00 ?

Καρτα Γραφικων : Gecube HD3870 512MB DDR4 199,00 ?

Μνημες: TeamGroup Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-10 109,00 ?

Παιδια μηπως εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε?Πιο μετα θα μπει phenom γιαυτο επελεξα αυτην την μητρικη.βεβαια υπαρχει αυτη(Sapphire CrossfireX 790) και αυτη(Gigabyte GA-MA790FX-DQ6) αλλα την asus την εχω σε πιο μεγαλη εκτιμηση...Οι μνημες φορανε micron d9gmh τσιπακια!

Ακουω γνωμες!

Δημοσ.

Επειδή είμαι χρήστης Intel δεν ξέρω και πολλά πράγματα για AMD-based συστήματα αλλά από ότι μπορώ να καταλάβω το σύστημα αυτό είναι πολύ καλό. Μια μικρή βελτίωση θα μπορούσε να είναι μια 8800 GT αντί για μια 3870...

Δημοσ.
Επειδή είμαι χρήστης Intel δεν ξέρω και πολλά πράγματα για AMD-based συστήματα αλλά από ότι μπορώ να καταλάβω το σύστημα αυτό είναι πολύ καλό. Μια μικρή βελτίωση θα μπορούσε να είναι μια 8800 GT αντί για μια 3870...

ελεος πια με αυτες τις 8800GT θα μου βγουν απο τη μυτη...lol πλακα κανω, εγω λεω να το αφησεις οπως ειναι, αλλα να παρεις μια πιο φθηνη μητρικη

Δημοσ.

διαλεξα αυτην την μητρικη οπως και την καρτα γραφικων γιατι θελω το pc να το κρατησω για αρκετουτσικα χρονια.στο μελλον θα μπει phenom οπως και ακομη μια 3870(crossfire).ακομα πιο μετα θα μπουν και αλλες 3870(quadfire)!εχει επισης και τρελα χαρακτηριστικα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...