Προς το περιεχόμενο

Νέο συστηματάκι.

Eki_65

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους, πρώτο θέμα και είπα να μοιραστώ κάποιες ανυσυχίες μου.

Αρχικά σκοπός του υπολογιστή είναι η διαχείρηση αρχείων multimedia και hd υλικού και φυσικά το παίξιμο παιχνιδιών πάμε λοιπόν στην απαρύθμιση του υλικού

ΚΟΥΤΙ. THERMALTAKE -VA 8000 ARMOR BLACK

PC SUPPLY. ETASIS 650 Gaming

PSU CORE 2 QUAD Q6600

MOBO. ABIT IP35 Pro

RAM. GEIL 2 GB KIT DDR2 800MHZ

GPU ASUS 8600 GTS Silent 256

HDD WD 400 GB

DVD-Rom SAMSUNG SH-D162

DVD-RW. ASUS DL LS 1814

OS VISTA ULTIMATE

TV CARD AZUREWAVE -HYBRID.

Πρόκειται να συνδεσθεί σε μια πλάσμα PIONEER ΚΟΥΡΟ 50, με ανάλυση 1920Χ1080Ρ.

Η Τιμή του είναι κοντά στα 1100 ευρά ποιά η γν'ώμη σας.:-)

Δημοσ.

αυτο που θα σου πουν κι αλλοι ειναι οτι καλυτερα να παρεις μια 8800GT, ή μια ΑΤΙ3870, βεβαια αν ειναι να παιζεις μονο fifa ή pro η καρτα που εχεις ειναι μια χαρα, εσυ ξερεις

Δημοσ.

δεν ήμουν σίγουρος για την κάρτα, οπαδός της ΑΤΙ είμαι χρόνια και πίστεψέ με ύστερα από την συνχώνευση με την AMD, δεν γνωρίζω πολλά.

Θα προτιμήσω τελικά την 3870, που νομίζω είναι κοντά στην 2900 ΧΤ

Δημοσ.

trofodotiko tt toughpower 650.kai to etasis mia xara einai alla 8a protimousa to 1to me to 14ri fan

mobo ti p5k me 20 evro poio liga.pistepse me dn 8a deis diafora

karta gr kalitera 8800 gt kai auti g ti analisi pou 8a pezeis ligi einai,native dn pisteuw na pezeis alla sta 1680 x 1050 ua ta vgalei pera ektos to crysis k oblivion

skliro 500ari WD to ks kalitera mikri i diafora,poio xamila db 8orivou k poio neo revision k poio psixros

dvdrw kalitera na pas se nec,apla dn katalavoun tpt,i asus dn einai kai toso fimismeni se auta

cpu pas se 6550 i 6750 k oc se 3.00 ghz k 8a se 8eos kai me ti diafora kapou allou ta vazeis k pali dn 8a deis diafora megali me ton 4pirino g ta 240 evouros tou,pragmatika g mena dn aksizoun,kalitera twra pare to 6550 kai kane ton ena oc me to logismiko tis asus pou to vriskeis sta utilities tou cd an dn ksereis na kaneis apo bios k mperdevese kai meta pas g penryn an k dn pisteuw na xreiastei na pas

oi mnimes mia xara einai alla eida kai kati cellshock 800 ares 70 evro apo plaisio pare autes an 8es me 4-4-4 tms

Δημοσ.

H Abit η συγκεκριμένη έχει χαρακτηρισθεί ως η πλέον κατ'εξοχή multimedia motherboard, νομίζω ότι ίσως εαν προσθετα αλλα 2 GB μνήμη να ήμουν καλύτερα, άλλωστε είπαμε διαχείριση ΗD αρχεία από το HDBITS.ORG είναι αυτά για δίσκο συμφωνώ ότι χρειάζομαι χώρο, αλλά προς το παρών μένω και αργότερα βλέπουμε, με απασχολεί το "κλείδωμα "στη ανάλυση της κάρτας στην ανάλυση 1920Χ1080Ρ και μάλλον θα παίζω με POWER DVD 8 και powerstrip-theartek

Δημοσ.

Intel Code2Quad Q6600 2,4GHZ 1066MHz 8MB cache memory

Μητρική GIGABYTE GA-946GMX-S2

Μνήμη DDR2 2048MB 667MHz

Σκληρός Δίσκος 1 TERRABYTE (2 x 500GB)

Nvidia GF8600GT 512MB

στα 1000 ευρω και αν προσθεσεις και αλλα εκατο του βαζεις μια καλη καρτα ηχου και ενα απλο dvd γιατι εχει ηδη ενα dvd+-rw

Δημοσ.

Έχω ένα παρόμοιο σύστημα εδω και δυο μήνες

CPU - INTEL CORE 2 QUAD CORE Q6600 2.40GHZ

MHTRIKH-ASUS P5W-DH DELUXE WI-FI

MNHMH-CORSAIR TWINX DDR2 6400 CL 4GB(4X1GB)

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ- 570W

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ-ASUS EN8600GTS SILENT/HTDP 25MB PCI-E

ΔΙΣΚΟΣ- WESTERN DIGITAL RAPTOR WD740ADFD 74GB 10000RPM SATA και WD500AAKS 500GB SATA2

και είμαι παρά πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια θα σου πρότεινα κι εγώ αν ασχολείσαι με παιχνίδια να πάρεις άλλη κάρτα γραφικών η ΑΤΙ 3870 πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Υ.Γ. Με την ASUS EN8600GTS SILENT/HTDP 25MB PCI-E τα παιχνίδια Call.of.duty.4 και Crysis (όχι στα High ) παίζουν μια χαρά.

Δημοσ.
H Abit η συγκεκριμένη έχει χαρακτηρισθεί ως η πλέον κατ'εξοχή multimedia motherboard, νομίζω ότι ίσως εαν προσθετα αλλα 2 GB μνήμη να ήμουν καλύτερα, άλλωστε είπαμε διαχείριση ΗD αρχεία από το HDBITS.ORG είναι αυτά για δίσκο συμφωνώ ότι χρειάζομαι χώρο, αλλά προς το παρών μένω και αργότερα βλέπουμε, με απασχολεί το "κλείδωμα "στη ανάλυση της κάρτας στην ανάλυση 1920Χ1080Ρ και μάλλον θα παίζω με POWER DVD 8 και powerstrip-theartek

τι 8ελει να πει ο ποιητης?

Δημοσ.

auto to kat eksoxin multimedia dn to vazei to mialo m.mipws ennoei oti exei tiiiii pou tin kanouyn multimedia kai otan lete multimedia ti ennoeite ???? oti nanai.auta einai oti 8elei o ka8enas petaei

Δημοσ.
απ' οτι καταλαβαινω τον υπολογιστη τον θες περισσοτερο ως Media PC γιατι δεν παιρνεις αυτο το κουτι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700289

Φίλε μου καλημέρα, όντας ο σκοπός της κατασκευής είναι το Media PC , ωστόσο ακόμη κανένα δεν έχει καταφέρει να προσφέρει το χώρο ένος κανονικού συμβατικού κουτιού, που ξέχωρα από τις ευκολίες που σου προσφέρει έχει και τον απαιτούμενο χώρο να βγάλεις και βάλεις.

Δημοσ.
8ελει να πει ο ποιητης ASUS P5W-DH DELUXE WI-FI η πλέον κατ'εξοχή multimedia motherboard....

Πολύ καλή επίλογή, αλλά μάλλον δυσεύρετη πιά :mad:

Δημοσ.

Θα σου πρώτινα αντί για το μπλάκ να έπερνες σίλβερ.. διότι..

το μεν μπλάκ είναι λαμαρίνα, και το δε σίλβερ είναι ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ;)!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...