RazorFoot° Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Καλημέρα παιδιά δεν ήξερα που να βάλω την ερώτηση μου πιστεύω πως εδώ είναι το σωστό. Ξέρει κανείς πως λειτουργούν τα τετραψήφια νούμερα που στέλενεις Sms; Εννοώ αυτά που στέλνεις το ονοματεπώνυμο σου στο 4242 - 4343 κτλ. Θά ήθελα να μάθω το κόστος απόκτησης για κάτι τέτοιο ή αν έχετε κάποια ιστοσελίδα με περίσσότερες πληροφορίες. Ευχαρισώ πολύ
titikos46 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Το κοστος το ρυθμιζει η καθε εταιρια που στελνης το μυνημα δεν ειναι το ιδιο μπορει να φτασει και 2 ευρω.Σε καθε ανακοινωση γραφει και το κοστος.
super3bingo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Σωστά και οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης κινητής τηλεφωνίας είναι δωρεάν.
tsifotis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 απ οτι εχω καταλαβει μιλας για να αποκτησεις εσυ τετοιο νουμερο και να κονομας. Δυσκολο να το μαθεις ετσι στο ποδι. Παντως για νουμερο 090 τυπου audiotex απευθυνεσαι στον οτε. και νομιζω δεν μπορεις να βρεις στο σαητ τον τιμοκαταλογο για κατι τετοιο η αιτηση κλπ. Προφανως θα ασχολουνται με τα τετραψηφια για κινητα ως κοσμοτε αλλα ρωτα και βοντα/τιμ Αν μαθεις και παρεις πληροφοριες κανε ενα ποστ εδω - καλη τυχη
21century Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Πιστεύω ότι δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση φίλε μου οπότε τσάπα κόπος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.