StavrosD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Τον 2008 θα σταματήσει η διανομή των Windows XP σε όλα τα κανάλια διανομής. http://www.microsoft.com/windows/lifecycle/default.mspx Όποιος πρόλαβε να τα πάρει πρόλαβε, οι υπόλοιποι υποχρεωτικά θα αγοράσουν τα Vista.
@topos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 οι υπόλοιποι υποχρεωτικά θα αγοράσουν τα Vista. Kαλο...:lol: Οπως υποχρεωθηκανε στο παρελθουν ολοι να αγορασουν xp...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 M@λ@κία τους. Tα Vista δεν έχουν πάει καλά εμπορικά, και υπάρχει λόγος γι' αυτό. Το να ξηλώσεις τον επιτυχημένο εσωτερικό ανταγωνιστή σου, εμένα μου δείχνει κίνηση απελπισίας (βαριά λέξη, αλλά δεν μου ερχόταν κάποια αντίστοιχη).
random Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Η ms προσπαθεί να βγάλει έκδοση XP για το OLPC ενα απο τα εμπόδια ειναι το, μονο, 1 Gb αποθ.χώρου, αλλα προσπαθούν, ειτε με ελάφρωμα του os, ειτε με προσθετο χώρο. μέχρι να βγουν τα επόμενα Windows, μπορεις να σταθείς άνετα με τα XP. το πολύ-πολύ να εφαρμόσουμε τη σημερινή λύση των χρηστών mac/linux (dual boot me xp μονο για gaming). Vista παιχνιδομηχανή :lol: για μερικά dx10+ games, και XP για όλα τα άλλα. όλα αυτα, φυσικά αγορασμένα, νομιμότατα, και πληρώνοντας 2 άδειες χρήσης. Όπως κάνουν όλοι.
lefi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Τον 2008 θα σταματήσει η διανομή των Windows XP σε όλα τα κανάλια διανομής.http://www.microsoft.com/windows/lifecycle/default.mspx Όποιος πρόλαβε να τα πάρει πρόλαβε, οι υπόλοιποι υποχρεωτικά θα αγοράσουν τα Vista. Και το πιο "ωραιο" είναι ότι πρώτα θα σταματήσει η υποστίριξη στα Vista και μετά στα XP. Οι άνθρωποι είναι τρελοί.
StavrosD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Kαλο...:lol:Οπως υποχρεωθηκανε στο παρελθουν ολοι να αγορασουν xp... Οι πελάτες της Microsoft δεν είναι οι φοιτητές και ο κάθε χομπίστας. Δεν την ενδιαφέρουν σαν πελάτες. Οι πελάτες της είναι: - Κατασκευαστές υπολογιστών (OEM), που έχουν προεγκατεστημένα τα windows - Εταιρείες και επαγγελματίες, που τα αγοράζουν επειδή είναι η εφορία στην μέση. Αν δεν έχεις τιμολόγιο, πληρώνεις 1000€ τουλάχιστον για την κάθε εφαρμογή σε κάθε υπολογιστή του χώρου εργασίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.