Προς το περιεχόμενο

ibm g41 thinkpad

papaphilips

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα laptop το ibm g41 thinkpad αγορασμένο το γενάρη του 2005 με χαρακτηριστικά p4 στα 3.0 512 ram και 40άρει hdd.Εδώ και αρκετό καιρό το laptop έχει κάποιο πρόβλημα.Ενώ είναι κανονικά στην μπρίζα και το δουλεύω αυτό από κάποια στιγμή αρχίζει και μουγκρίζει λες και uperdoulevei..και όντως οποτε πρέπει να σηκώσει κάτι βάρη πχ πρόγραμμα κτλ δουλεύει foul ο επεξεργαστής και και μετά από λίγο σβήνει.Πήγα αγόρασα μια βάση που το ψύχει γιατί ζεματούσε αλλα τελικά τίποτα συνεχίζει κανονικά.Έχει κατά νου κανεις τι μπορεί να φταίει?? Επίσης αν όντως λυθεί και δεν είναι κάτι υπερβολικά ακριβό ελπίζω τουλάχιστον....έχει κανεις κατά νου ποσο κοστίζει μια αναβάθμιση πχ από 512 σε 1024 η ακόμα καλύτερα αν γινότανε σε 2048 τι θέλω να πω στο περίπου ποσο κοστίζουν οι αναβαθμίσεις για δίσκους και μνήμες??

P.S. Αυτό το πρόβλημα το παρουσιάζει μονο όταν είναι στην μπρίζα.Όταν δουλεύει με μπαταρία δεν υπάρχει κάποιο prob...αλλα δυστυχώς η μπαταρία δεν κρατάει για πολύ

Δημοσ.

Νομίζω ότι ο φορητός πάσχει από την ανίατη ασθένεια που έχουν όλα τα συστήματα με επεξεργαστή Pentium 4. Υπερθέρμανση...Λοιπόν επειδή είσαι και κάτοχος Thinkpad το παρακάτω

θα σε βοηθήσει να δεις πως κάνεις ένα καλό καθάρισμα από σκόνες και άλλα δεινά που θα βοήσει στο να ψύχεται καλύτερα το εσωτερικό του φορητού και κατεπέκταση να ακούγοντα τα ανεμιστηράκια λιγότερο (είναι στα αγγλικά αλλά ακόμα και εάν δε ξερέις θα το καταλάβεις άψογα). Εάν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να αντικαταστήσεις και τη θερμοαγώγιμη πάστα του επεξεργαστή με νέα.

Το προβήμα λογικά δεν παρουσιάζεται όταν είσαι με μπαταρία γιατί εκεί ο φορητός δουλέβει σε χαμηλότερη ένταση οπότε δε "μουγκρίζει" όπως χαρακτηριστικά λές.

Ελπίζω να είναι μόνο αυτό...Συνηθισμένο πρόβλημα για οσους είχαμε Ρ4 φορητούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...