mixalisd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα πωS να κατεβασω video απο το αρχειο τηS ερτ? εχω WIN XP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilmas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 καλησπερα πωS να κατεβασω video απο το αρχειο τηS ερτ? εχω WIN XP Με το FlashGet, αφού κάνουμε paste τη διεύθυνση (περιγράφεται στο post 8). Το κακό (για μένα) είναι ότι τα αρχεία είναι wmv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Με το FlashGet, αφού κάνουμε paste τη διεύθυνση (περιγράφεται στο post 8). Το κακό (για μένα) είναι ότι τα αρχεία είναι wmv. Ας το γράψω και πιο παραστατικά, μιας και το έχω έτοιμο στα pm μου από άτομο που με ρώτησε το ίδιο: Καλησπέρα. Τα παρακάτω ισχύουν για Mozilla Firefox. Γράφεις μεταξύ άλλων στο αρχικό σου μήνυμα: Με τον ΙΕ μπαίνω στην ιστοσελίδα του ιστορικού αρχείου της ΕΡΤ' date=' εντοπίζω το αρχείο που θέλω να δώ ( π.χ. Φρουτοπία ), πατάω στο εικονίδιο "play video", [b']μου εμφανίζει ένα καινούργιο παράθυρο[/b] ΙΕ και εκεί... Στο καινούργιο αυτό παράθυρο πρέπει να κάνεις δεξί κλικ με το ποντίκι κάπου μέσα στην ιστοσελίδα. Όχι επάνω στην περιοχή προβολής του video ή σε κάποιο άλλο ενεργό HTML στοιχείο, αλλά σε ένα σημείο όπου υπάρχει π.χ. μόνο το χρώμα του background. Θα εμφανιστεί ένα context menu: Επιλέγοντας View Page Source, θα ανοίξει νέο παράθυρο με τον πηγαίο κώδικα HTML της ιστοσελίδας: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστω πολυ,τοσο τον ilmas,οσο και τον Parsifal ειδικα, συγνωμη για την αργοπορεια τηs απαντησηs. να εχετε μια καλη χρονια με υγεια και επιτυχιεs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 απο το θέατρο της Δευτέρας εχει μονο 1 ετσι? μπραβο τους μ αρεσει που εχουν πανω πανω και το "Σβηνοντας ενα κομματι απο το παρελθον ειναι σαν να σβηνεις ενα κομματι απο το μελλον " ειναι αληθεια οτι ειχαν σβησει τις ταινιες του θεατρου του Δευτερας για να γραψουν απο πανω μπασκετ επειδη εκαναν οικονομια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Θυμηθηκα κατι παλιες σειρες οπως αυτο http://www.youtube.com/watch?v=nAVrlHOMBx4&feature=related και αλλα που φαινονται παρακατω Αραγε κι αυτα χαθηκαν για παντα? -----Προστέθηκε 10/2/2009 στις 09 : 01 : 31----- Τους κοστισε 2.000.000€ για να κανουν upload 5 σειρες? Για τα υπολοιπα που εξαφανιστηκαν κουβεντα http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=7291&page=4 Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2009 από adi32 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoXrh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Αν μπορεί ας δοκιμάσει κάποιος τα παρακάτω 2 url και αν μπορεί ας βοηθήσει γιατί θα τρελαθώ. Στη διεύθυνση http://www.ert.gr/akra/ekpompes/periodos-2007-2008/nikos-papazoglou/details βρίσκεται το βίντεο με url mms://media.ertonline.gr:8080/akra/papazoglou.wmv Δοκίμασα αρκετά πράγματα όπως Internet Download Manager, Free Download Manager, Flashget, add -on του Firefox όπως Flashgot, DownloadHelper, DownThemAll, FlashCatch τίποτα. Εννοείται ότι στους download managers άλλαξα το mms σε http. Κατεβάζει περίπου 149 byte. Το έβαλα και για αναπαραγωγή στον Windows Media Player. Παίζει κανονικά φυσικά, αλλά μόλις πάω να κάνω εγγραφή τη λίστα αναπαραγωγής, βγάζει μήνυμα για αρχεία που έχουν σφάλματα ή δεν έχουν δικαιώματα εγγραφής. Δεν έχω δοκιμάσει λύση κάποιου προγράμματος recording. Αν δε γίνεται να κατέβει, σαν τελευταία λύση ας προτείνει κάποιος κάποιο πρόγραμμα αυτού του είδους. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 [Ξεθάψιμο θέματος γιατί κάποιοι έθαψαν το αρχείο.] Τι θα γίνει ρε παιδιά με το αρχείο της ΕΡΤ επιτέλους? Θα ξαναλειτουργήσει ποτέ το site? Ποιός ο λόγος να είναι κλειστό ακόμα? Καίει ρεύμα? Αν το έχουν κλείσει οι εργαζόμενοι τι πετυχαίνουν με αυτή την κίνηση ως προς την προβολή των αιτημάτων τους και της ιστορικής αξίας της ΕΡΤ που θέλουν ανοιχτή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Φαντάζομαι, τελεί υπο κατάληψη ως άσκηση πίεσης. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Μια σελιδα με θεατρικες παραστασεις οπτικοακουστικες αλλα και ραδιοφωνικες Παιζουν και στο κινητο με τον Ace player με κλειστη οθονη http://www.isobitis.com/theatro.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα