Slak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σε όλους . Γράφω εδώ για ένα πρόβλημα που μοιάζει απλό , αλλά η λύση του παραμένει μυστήριο για αρκετά άτομα . Μιλάω για το γνωστό παιχνίδι σε όλους μας Starcraft με το expansion του Broodwar . Συγκεκριμένα το πρόβλημα που έχω εγώ και κάτι άλλα παιδιά που (ξανά)αρχίσαμε μαζί το κάψιμο είναι το δικτυακό παιχνίδι στο Battlenet. Φροντίσαμε να ανοίκουμε ports 6112 , 6119 , 6112->6119 δηλαδή και μεμονωμένα αλλά και range . Και incoming και outgoing , και TCP/UDP τα πάντα . Αλλά ακόμα συμβαίνει το εξής απίστευτο , μπορούμε να μπούμε σε games αλλων μια χαρα χωρίς να laggaroyme αλλά στο δικό μας game δν μπορεί να μπεί κανείς , του πετάει μήνυμα Unable to join due to high latency of the host , που είναι λογικά από μπλοκάρισμα στο ρούτερ . Από firewall είναι περασμένο επίσης το παιχνίδι να βλέπει ιντερνετ κανονικά , και τονίζω οτι σε games αλλων μπαινουμε μια χαρά , στο δικό μας δεν μπορεί να μπεί κανείς , κάτι αρκετα εκνευριστικό ... Αν κάποιος μπορεί να πει μια ιδέα ή αν του έχει συμβεί κάτι παρόμοιο ας βοηθήσει και μας Υπενθυμίζω παιδιά ότι το πρόβλημα είναι πολύ κουλό , και port forward έχει γίνει και firewall rule , και παίζει κανονικά σε άλλους hosts . Ευχαριστώ όποιον το διαβάσει και διπλοευχαριστώ όποιον απαντήσει κιολας ΥΓ. το ρούτερ που χρησιμοποιώ είναι το USR 9108 με Forthnet 2 play .Σύντομα θα σας πω και κανά δυο άλλα ρούτερ/παρόχους απο φίλους με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα
drillgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μηπως δεν εχεις ρυθμισει σωστα το software firewall? Αν δεν εχεις τοτε ισως απο default ειναι ενεργοποιημενο αυτο των windows.
Slak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Στο συγκεκριμένο pc υπάρχει μόνο των windows το firewall , και έχω βάλει exception για το Starcraft , έχω δοκιμάσει ακόμα και με τελείως απενεργοποιημένο το firewall να παίξω αλλά το ίδιο πρόβλημα με το latency μου βγάζει . Κάτι άλλο πρέπει να μου διαφεύγει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.