Προς το περιεχόμενο

ATI Mobility Drivers for VISTA 7.11?

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνγνώμη παιδιά αλλά ξέρετε που μπορώ να κατεβάσω drivers για την Χ-1400 μου για φορητό Fujitsu Siemens;Πήγα στην ΑΤΙ αλλά λέει ότι δεν παρέχει πια drivers για κάρτες φορητών υπολογιστών και ότι πρέπει να τους πάρω από το site του κατασκευαστή του laptop μου.

Δημοσ.

http://ati.amd.com/support/driver.html

κι εγω την ιδια καρτα εχω, σε fujitsu siemens και δε βγαζω ακρη ακομη για παιχνιδια. εσυ δεν εχεις κανενα προβλημα??? η εκδοση 7.11 για την χ1400 κατεβαινει κανονικα αλλα μετα την εγκατασταση βγαζει μηνυμα σφαλματος (σε XP)

Δημοσ.

To ξέρω ήδη αυτό , μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω τους αληθινούς mobility drivers και όχι τη σταθερή εκδοσή τους???

Δημοσ.
To ξέρω ήδη αυτό , μήπως ξέρεις που μπορώ να βρω τους αληθινούς mobility drivers και όχι τη σταθερή εκδοσή τους???

Η Ati σταμάτησε να βγάζει mobility drivers για vista, οι τελευταίοι που έβγαλε ήταν οι Catalyst 7.2 κατέβασε αυτούς (http://ati.amd.com/support/drivers/vista32/previous/common/common-cat72-vista32.html), αυτοί έχουν υποστήριξη για vista, για laptop (δες και το release note).

Πάντως εγώ χρησιμοποιώ τους φτιαγμένους Catalyst 7.11 με mobility mod και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ρε Βασίλη μιας και έχουμε τον ίδιο φορητό μήπως μπορείς να δεις αν σου παίζει σωστά το3d mark 06 ,γιατί εμένα μου παίζει με αλλοιωμένα γραφικά.

Δημοσ.
Ρε Βασίλη μιας και έχουμε τον ίδιο φορητό μήπως μπορείς να δεις αν σου παίζει σωστά το3d mark 06 ,γιατί εμένα μου παίζει με αλλοιωμένα γραφικά.

δεν δοκίμασα,μολις κάνω θα γράψω

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην ψάχνετε και κουράζεστε αδικά δυστυχώς οι χειρότεροι φόβοι μου βγήκαν αληθινοί η καρτά τα έπαιξε συμπεριφέρεται όπως να ναι στα παιχνίδια(Βασικά δεν παίζει κανένα παιχνίδι εκτός αν τα έχεις βάλει ολά στο low και ανάλυση οθόνης στα 640x480 και φυσικά ούτε βίντεο).Μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να τους πω για να το φτιάξουν αμέσως...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οπως σας είπα και νωρίτερα δεν ήταν θέμα drivers αλλά δυστυχώς τα έπαιξε η κάρτα γραφικών και μάλλον θα μου την αλλάξουνε από την Fujitsu Siemens.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...