Προς το περιεχόμενο

INKA Εμπειριες

BillGS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

Εχω ενα προβλημα με μια εταιρεια hardware και συγκεκριμενα με το service τους,και επειδη πλεον τα πραγματα εχουνε φτασει στο απροχωρητο και δε γουσταρω να με περνανε για μλκ,λεω να το παω νομικα μεσω ΙΝΚΑ.Υπαρχει κανεις εδω μεσα που να εχει ακολουθησει παρομοια διαδικασια ωστε να μας πει λεπτομερειες?

Το μονο που γνωριζω ειναι αυτο που μου ειπαν οι ιδιοι,δηλαδη πως πρεπει να στειλω γραπτη καταγγελια μεσω φαξ στο ΙΝΚΑ και απο κει και περα το αναλαμβανουν αυτοι και με ενημερωνουν για το αποτελεσμα.

Θελω να μαθω σε γενικες γραμμες αν ειναι οντως τοσο απλο,αν και με ποιο τροπο εμπλεκομαι και εγω ο ιδιος στη νομικη διαδικασια περαν της γραπτης καταγγελιας και κατα ποσο φτουραει...

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Πριν απο μερικες μερες εστειλα e-mail για την Vivodi στον Νεο ΙΝΚΑ, γιατι εχω εδω και 2 μηνες download speed 5-20kbs/sec σε γραμμη 2Mbit. Ειχα στειλει σε διαρκεια 1.5 μηνα 3 e-mail στην Vivodi στα οποια μονο στο πρωτο απαντησαν αλλα δεν ειδα καμια διαφορα στην συνδεση. Εστειλα λοιπον mail στον Νεο ΙΝΚΑ στο οποιο εξηγουσα την κατασταση. Ζητησα να μου πουνε τι να κανω για να λυθει το προβλημα. Στο mail δεν ειχα περιλαβει ολα τα στοιχεια της συνδεσης, γιατι ειναι στο ονομα της μανας μου αλλα ειχανε το νουμερο του τηλεφωνου και το δικο μου ονομα το οποιο και εγραφα στα mail που εστελνα στην Vivodi.

Ελαβα λοιπον mail οτι λαβανε το μηνυμα, χωρις περαιτερω πληροφοριες και περιμενα να μου απαντησουν πως να προχωρησω το θεμα με την Vivodi.

Ομως εδω και 3 μερες το Internet αρχισε να λειτουργει κανονικα σε full ταχυτητες. Τωρα αν εγινε λογο ΙΝΚΑ η οχι δεν ξερω, θελω να πιστευω ομως πως ναι.

Δημοσ.

Ο καταναλωτής έχει δύναμη και καλό έιναι να γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε μόνο υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...