Vaguras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπέρα σε όλους. Μπάινω στο ψητό κατευθείαν. Προς το παρόν είμαι Αγγλία και θα γυρίσω Ελλάδα τώρα στις γιορτές για μόνιμα. Το αρχικό διάστημα θα μείνω στη Δράμα και συγκεκριμένα στον Αρκαδικό. Επειδή το σπίτι δεν έχει ακόμα σταθερό τηλέφωνο, ποια σύνδεση θα λέγατε ότι με συμφέρει να κάνω;;; Λέω να αποφύγω τον ΟΤΕ. Η φορθνετ κάτι λέει ότι θα ενεργοποιηθεί τον Γενάρη με το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο. Βασικά ενδιαφέρομαι για broadband και σε δεύτερη μοίρα το τηλέφωνο. Υπάρχει κανένας Δραμινός να με κατατοπίσει επι του θέματος;; Προσωπικά στην Αθήνα είχα forthnet και ήμουν αρκετά ικανοποιημένος. Το double play τι λέει γενικά;;; Προσωπικά βρίσκω πολύ ακριβό τον οτε και θα προτιμούσα να τον αποφύγω. Υπόψην ότι έχω ρίξει ήδη μια ματιά στα σαιτ των παροχών για τιμές, αυτό που με εμδιαφέρει κυρίως είναι η αξιοπιστία και το πόσο γρήγορα θα γίνει η ενεργοποίηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά... :-)
polidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Eimai Drama kendro kai exo Otenet.Mexri stigmeis poli efxaristimenos. Den exo akousi tipota gia Forthnet.Apo pou to akouses oti erxete to diktio tous sti Drama? Ston arkadiko omos tha mporeseis na kaneis sindesi an erthi i forthnet giati o arkadikos einai kati km exo apo Drama. Psaxto prota prin kaneis tis kataliles kiniseis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.