magoufisa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 geia sas paidia.alitheuei oti o ithopoios owen wilson ,o xanthos ap tous gamobelades ekane apopeira aytoktonias k pethane?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 hmmm ekane apopeira autoktonias kai pe8ane den tairiazei...8a htan sketo autoktonhse... apopeira autoktonias kai apetyxe einai to swsto (pragma pou alh8euei) (ti loser 8ee mou...)
nektarios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 geia sas paidia.alitheuei oti o ithopoios owen wilson ,o xanthos ap tous gamobelades ekane apopeira aytoktonias k pethane? έκανε απόπειρα αλλά την γλύτωσε
slipknot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Κι εμένα μου είπανε ότι αυτοκτόνησε και έπεσα από τα σύννεφα.Τελικά όντως έκανα απλά απόπειρα αλλά απέτυχε. Πάντως έχω διαβάσει ότι αν κάνεις απόπειρα και δεν πετύχει τελικά πάει να πει ότι δεν θες τελικά να πεθάνεις,αλλιώς θα είχε πετύχει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 h apla einai axrstos...h to gnwsto ATTENTION WHORE...
1980 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 οποιον θελει να πεθανει πεθαινει δεν ειναι τοσο δυσκολο να το πετυχεις. οταν βλεπεις απετυχε σημαινει οτι απλα ηθελε να τραβηξει την προσοχη για τους δικους του λογους.
soturin Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Στην περίπτωση του το πιστεύω πως ήθελε να τραβήξει προσοχή, αλλά το απέτυχε μπορεί να σημαίνει πως τελευταία στιγμή κατάλαβε πως δεν ήθελε, για αυτοκτονία μιλάμε δεν είναι απλό πράγμα...
theoritikos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 h apla einai axrstos...h to gnwsto ATTENTION WHORE... Είναι εγγυημένο πως για αυτόν τον λόγο έγινε...
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Ελπιζω να ειναι οντως για ψυχολογικους λογους η αποπειρα κ ετσι να σταματησει να παιζει κ σε ταινιες,γτ παιζει να ειναι κ ο χειροτερος ''ηθοποιος'' που εχω δει ποτε μου...οπωτε πετυχαινω ταινια με αυτον βγαζω αφρους,αθλιος τελειως...
cassidy Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Ελπιζω να ειναι οντως για ψυχολογικους λογους η αποπειρα κ ετσι να σταματησει να παιζει κ σε ταινιες,γτ παιζει να ειναι κ ο χειροτερος ''ηθοποιος'' που εχω δει ποτε μου...οπωτε πετυχαινω ταινια με αυτον βγαζω αφρους,αθλιος τελειως... Στις ταινίες του Wes Anderson καλός είναι. Σαν ξώγαμο του Bill Murray στο life aquatic μ'άρεσε αρκετά. Το πρόβλημα νομίζω είναι στους ρόλους που επιλέγει.
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Οντως,στις ταινιες του Anderson ειναι καλος,οπως κ ολο το καστ δλδ...αλλα σε κωμωδιες,οπως τα shangai noon,γαμομπελαδες,κτλ...δεν τον αντεχω με τπτ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 kala to Wedding Crashers a3izei mono kai mono logo tou Ferrell pou epiane gkomenes se khdeies...LEGENDARY
porco_rosso21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 logo tou Ferrell pou epiane gkomenes se khdeies...LEGENDARY Καλα,πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΜΟΡΦΗ,πεθανα στο γελιο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 u need MORE COWBELL! katara den vriskw to swsto videaki sto youtube
Chrisxxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 οποιον θελει να πεθανει πεθαινει δεν ειναι τοσο δυσκολο να το πετυχεις. οταν βλεπεις απετυχε σημαινει οτι απλα ηθελε να τραβηξει την προσοχη για τους δικους του λογους. Μην το λες ο Καρυωτακης παλευε 10 ωρες στη θαλασσα και την επομενη αυτοκτονησε με πιστολι. http://www.e-missos.gr/poetry/kariotakis/simiwma.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.