xpapias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μόλις άνοιξα έναν λογαριασμό στο gmail. Ο λογαριασμός όμως δεν είναι της κλασικής μορφής at gmail.com αλλά at googlemail.com! Τι κόλπα είναι αυτά?
georgepetrou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Kai ego ksero poli kosmo me dieuthinsi at googlemail.com... To anoikses monos sou h' me invitation?
xpapias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μόνος μου! Η πλάκα είναι ότι πριν δυο-τρεις μέρες ανοίξα και έναν άλλο λογαριασμό ο οποίος όμως ήταν at gmail...
CyberCr33p Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Έχω την εντύπωση ότι δουλεύουν παράλληλα και ως gmail και ως googlemail. Δοκίμασέ το και πες μας.
xpapias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Ωπ. Αυτό με την Αγγλία παίζει - όντως του έβαλα ότι μένω εκεί (λέμε τώρα!)
panagioths Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Όσοι δηλώνουν κάτοικοι Ηνωμένου Βασιλείου ή φαίνεται από το IP τους οτι μένουν εκεί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το gmail.com αλλά το googlemail.com γιατί η Google έχει πρόβλημα με το όνομα "gmail" σαν εμπορική επωνυμία στο UK και (νομίζω έχει χάσει δικαστικώς) οι άγγλοι χρήστες της χρησιμοποιούν το googlemail.com.
Nix_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Ειναι ακριβως ετσι οπως τα λεει ο "panagioths". Γι αυτο το λογο εχει δημιουργηθει το ολο θεμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.