Προς το περιεχόμενο

utorrent problrm with NOD32

dea8face

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paidia, eixa to norton internet security 2007 k to utorrent leitourgouse apsoga.. Apofasisa omws n idagrapsw to nis07 epeidi m kathisterouse poli to pc, k genika akousa oti to NOD32 einai i kaliteri epilogi.. Omws apo tn stigmi pou to egkatestisa, to utoorent xanei taxitites.. Sigkekrimena apo 240kbps pou katebaza m katebazei to poli mexri 150... To exw balei sta exlusions, kai sto web browser to xw tseakrei.. alla k pali oi taxitites kimainontai girw sto 150.. kamia lisi???

Δημοσ.
Re paidia, eixa to norton internet security 2007 k to utorrent leitourgouse apsoga.. Apofasisa omws n idagrapsw to nis07 epeidi m kathisterouse poli to pc, k genika akousa oti to NOD32 einai i kaliteri epilogi.. Omws apo tn stigmi pou to egkatestisa, to utoorent xanei taxitites.. Sigkekrimena apo 240kbps pou katebaza m katebazei to poli mexri 150... To exw balei sta exlusions, kai sto web browser to xw tseakrei.. alla k pali oi taxitites kimainontai girw sto 150.. kamia lisi???

Kaspersky Internet Security Suite 7.0 > ALL

Eksuponoite oti me afto dn 8a exeis kanena apolitos provlima me ta p2p >_>

Δημοσ.

Εγώ πάντως με το nod εγκατεστημένο σε 2 δικά μου pcs αλλά και σε πολλά που έχω δει, δεν επηρεάζει στο παραμικρό το utorrent. Μάλλον κάποιο λάθος έχεις κάνει ίσως σε κάποια ρύθμιση!

Δημοσ.

Kata arxas file mou min baleis to kaspersky internet Security!! Einai sketi autoktonia. Etsi eise mia xara.:-) To problima auto pou perigrafeis einai gia sinoliki taxitita tou utorrent i gia ena sigekrimeno torrent?

Δημοσ.
Εγώ πάντως με το nod εγκατεστημένο σε 2 δικά μου pcs αλλά και σε πολλά που έχω δει, δεν επηρεάζει στο παραμικρό το utorrent. Μάλλον κάποιο λάθος έχεις κάνει ίσως σε κάποια ρύθμιση!

Sigoura exei kanei kt la8os re c..Alla me to Kaspersky dn 8a xreiastei kan na psaxnei ti kai pou kai pote..

Kaspersky Rules..apla..

Kata arxas file mou min baleis to kaspersky internet Security!! Einai sketi autoktonia. Etsi eise mia xara.:-) To problima auto pou perigrafeis einai gia sinoliki taxitita tou utorrent i gia ena sigekrimeno torrent?

Imho, aftoktonia einai na MHN exeis to Kaspersky Internet Security!

Pantos Berserk eisai polu oraios sto na les akrivws ta anti8eta apo ekatomiria Users ;)

Oloi lene oti to Kasp einai to pio issoropimeno se 8emata VAROUS gia to systima..Oti apo to Kasp dn 8a perasei POTE trojan, virus, backdoor klp (To POTE se tetoia 8emata dn eiparxei..Alla pragmati me ligi prosoxi sto pou mpeneis kai sto ti katevazeis..PSIFIZW "POTE"! Exw 3 xronia na kanw format kai exw panw apo 500 programs mesa sto PC) Kai oti einai to pio efxristo kai good-looking ap'olla (To Nod as poume einai to pio asximo ap'olla..).

Ean berserk to epixeirima sou einai to VAROS..Pare vlefaro to sustima mou..

1GB RAM

3,5 AMD (SingleCore)

Ouaaaou! Kai fisaw..

w/e egw milisa..

Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.
Sti sinoliki taxitita tou utorrent.. Edw k mia bdomada pou t xw, den exw piasei panw apo 150 :([/QUO

Orea lipon!! Eise sigouros oti den exeis piraxei tis basikes rithmiseis toy utorrent? (esto kai katalathos) ??

Den eimai se auto to thma gia na diafoniso mazi sou Koritsi_Gia_PC. Alla an pisteueis oti eise ekatomiria autoi pou pisteuete oti to sigekrimeno programa einai apo ta korifea den xero ti na po... Malon xero... Tha sou protina na diabaseis kapia apotelesmata apo test pano sto kaspersky pou apodiknioun oti mporei na einai poli kalo os antivirus alla apo firewall einai o apolitos patos.

Pantos poli biazese na bgaleis simperasma gia kapion!! Pantos auto pou tha sou po gia emena einai oti den leo kati an den xero oti isxiei... Pantos krima pou anstoxises sto basiko m epixiriama!! To opio einai oxi to baros alla to terastio keno sto firewall!!!

Kai kati teleuteo. Epidi xrisimopio xronia to kaspersky xero arketous tropous na to kano akoma pio elafri gia to pc kai etsi to katataso se ena apo ta pio euxrista progtramata!! Auta omos gia to kaspersky antivirus kai oxi gia to k.i.s!!!

Δημοσ.

Sigoura den exw peiraksei tis rithmiseist utorrent.. Apo tn stigmi p perasa to nod32 nai men eida diafora stin ekkinisi t ipologisti, alla xamiloteres taxitites sta torrnet... Sto nod32 den mporw na rithmisw poies ports thelw n einai anoixtes xwris na tis elegxei t firewall?

Xrisimopoiousa k egw t kaspersky... Kalo antivirus,alla otan asxolesisai m internet, xreiazesai kt kalitero :)

Δημοσ.

Signomi gia tin kathisterisi alla exo poles doulies kai trexo san trelos simera!! Lipon nomizo an exeis to nod32 antivirus kanonika den tha eprepe na exeis prob. alla min m peis oti exeis Smart Security?? giati se autin tin egdosei exoun emfanistei kapia kolimatakia!!

Δημοσ.

Lipon an exeis to nod32 antivirus kata pasa pithanotita den fteei auto!! An kai nomizo oti den exei firewall (kai an exei tha einai ypotipodes(den gnorizo akribos)). Tha sou protina na kaneis mia dokimi. dokimase to utorrent me klisto to nod gia ligo fisika kai den pos paei to pragma!! An sinexisei to thema tote to problima einai sto utorrent!!! Alios fteei to nod kai kati tha kanoume kai gia auto!! Pantos einai poli pithanon ta sigekrimena torrent na min dinoun taxitita logo periorismenon xriston(peers seeds).

Δημοσ.
Sigoura exei kanei kt la8os re c..Alla me to Kaspersky dn 8a xreiastei kan na psaxnei ti kai pou kai pote..

Kaspersky Rules..apla..

Μα... Αφού κατάφερε και έκανε λάθος ρύθμιση στο nod που δε θέλει ρυθμίσεις, δε μπορεί να κάνει αντίστοιχα λάθος ρύθμιση και στο kaspersky? ;-)

Δημοσ.

to dokimasa me kleisto to nod32, k oi taxitites itan sxetika pio ipsiles.. dld eftase 200kbps enanti twn 150 (me zori) me to nod32 energopoihmeno.. Pisteuw pws tha prepei n kanw exclude tn port tou utorrent apo t firewall tou nod32.. opoios exei kati ipopsin tou as t pei... thx :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...