Sadamiraq Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον πηρα μια ΑSUS mobo χτες απο ενα παιδι και την βαζω στο πσ τα συνδεω ολα οκ αλλα δεν μπουταρι δεν κανει τιποτα αναβει το λαμπακι που εχει η mobo πανω οποτε υπαρχει ρευμα αλλα ως εκει τιποτα αλλο.Καμια ιδεα?
Vatos_locos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 βάλε πάνω cpu/μια ram / vga αν κάνει boot τότε φταίει κάτι άλλο αν όχι τότε στείλε την για rma
Sadamiraq Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Oxi i mobo ine tin metaxirismeni ine.
Thedeejay Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Πιθανόν να έχεις συνδέσει τη m/b σε ανεπαρκές τροφοδοτικό.Οταν δε μπορέι να δώσει τη κατάλληλη "υπποδύναμη", ανάβει απλώς το ledακι που έχει πάνω η m/b και το σύστημα δεν ξεκινάει.Δοκίμασε κάποιο άλλο.Βεβαίως θα βοηθούσε πολύ αν μας έλεγες και τη σύνθεση του συστήματος...
Sadamiraq Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Πιθανόν να έχεις συνδέσει τη m/b σε ανεπαρκές τροφοδοτικό.Οταν δε μπορέι να δώσει τη κατάλληλη "υπποδύναμη", ανάβει απλώς το ledακι που έχει πάνω η m/b και το σύστημα δεν ξεκινάει.Δοκίμασε κάποιο άλλο.Βεβαίως θα βοηθούσε πολύ αν μας έλεγες και τη σύνθεση του συστήματος... Φιλε το τροφοδοτικο δεν ειναι το προβλημα ακομα κι αν ηταν 500w δεν φτανουν? απλως τωρα εμαθα οτι αυτος που μου την πουλησε ηξερε οτι ηταν χαλασμενη θα πεσει πολυ ξυλο.
alex89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπον πηρα μια ΑSUS mobo χτες απο ενα παιδι και την βαζω στο πσ τα συνδεω ολα οκ αλλα δεν μπουταρι δεν κανει τιποτα αναβει το λαμπακι που εχει η mobo πανω οποτε υπαρχει ρευμα αλλα ως εκει τιποτα αλλο.Καμια ιδεα? Του Front Panel τα καλώδια τα έχεις συνδέσει σωστά. Αν δεν τα συνδέσεις σωστά πατάς το κουμπί για να ανοίξει το pc αλλά δεν ανοίγει γιατί δε δίνει εντολή στην κατάλληλη υποδοχή στη mobo
Sadamiraq Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Του Front Panel τα καλώδια τα έχεις συνδέσει σωστά. Αν δεν τα συνδέσεις σωστά πατάς το κουμπί για να ανοίξει το pc αλλά δεν ανοίγει γιατί δε δίνει εντολή στην κατάλληλη υποδοχή στη mobo φιλε σωστη η παρατηρηση σου αλλα το ελενξα εχω και το μανυαλ και το εβαλα σωστα αλλα οπως ειπα και ποιο πανω ο π---- που μου την πουλησε το ηξερε οτι ειναι χαλασμενη και ετσι και τον πιασω....
alex89 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Κατάλαβα φίλε μου....Είναι να μην πέσεις σε απατεώνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.