G_Zisis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά να ρωτήσω κάτι,εσείς το τραγούδι που έχετε για ήχο κλήσης στο κινητό,το έχετε ολόκληρο όταν πχ χτυπήσει το κινητό σας αρχίζει από την αρχή το τραγούδι ή το έχετε κάνει επεξεργασία να ακούγεται μόνο το ρεφρέν; Συγγνώμη αν δεν είναι το κατάλληλο μέρος για την ερώτησή μου.
Berolinezos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι ολόκληρο, μερικοί στίχοι στην αρχή που επαναλαμβάνονται σε όλα τα κινητά γίνεται νομίζω αυτό.
joannito Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 και εγω ολο το καλοκαιρι ειχα το 4 minutes αλλα μετα το αλλαξα με το je realise του sinic ft james blunt πολυ ωραια αρχη εχει αμα θελει κανεις να το ακουσει ας κανει ενα κλικ εδω (so simple) --> http://joaninews.blogspot.com/2008/08/sinic-vs-james-blunt-je-realise.html
Kasrith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Skillet - Rebirthing και για μηνυματα την κορνα του Dodge Charger των Dukes :-D:-D
alexzzz Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Nara από ES Posthumus (το τραγούδι που ακούγεται στους τίτλους της σειράς "Cold Case")
evabb Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 κανενα. το κινητο μου δεν εχει ουτε τραγουδια ουτε φωτογραφικη μηχανη ουτε τπτ. τηλεφωνα παιρνει και στελνει μηνυματα μονο
PavelX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 SAAAAABEEEEEEER RIIIIIDEEEEEEEEEEEEEEEEEEER και πιο παλιά το refrain από My Chemical Romance - Sharpest Lives
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.