Andree Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά, εδώ και 1 ώρα προσπαθώ να μπω στο mail μου στο yahoo και μου βγάζει ''Υπέρβαση ορίου χρόνου της σύνδεσης" (στο mozilla) ή "Δεν είναι δυνατή η εμφάνιση της σελίδας'' (στον internet explorer). Το ίδιο γίνεται και από άλλο computer απ' όπου προσπάθησα να μπω (εν τω μεταξύ μπαίνω κανονικά σε ένα άλλο mail που έχω στο yahoo). Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό, τί μπορεί να συμβαίνει? ΥΓ: Σ' αυτό το mail μπαίνω καθημερινά και με αυτό έχω γραφτεί σε διάφορους trackers. ΥΓ: Πριν από λίγο κατάφερα να μπω 2 φορές (άλλαξα κωδικό-καλού κακού) αλλά και πάλι ''φόρτωνε'' πολύ ώρα πριν μπει π.χ. στα εισερχόμενα (και εμφάνιζε πάλι τη σελίδα με το παραπάνω μήνυμα). Μήπως συμβαίνει αυτό λόγω φόρτου μηνυμάτων...αν ναι που μπορώ να δω το όριο των μηνυμάτων που μπορώ να έχω αποθηκευμένα?
Black Demis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 εγώ όλη μέρα δεν μπορούσα να μπω σιμερα
dali13gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 E, θα έχει κάποιο πρόβλημα ο server της Yahoo που είναι ο λογαριασμός σου. Θα φτιάξει.
Andree Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 εγώ όλη μέρα δεν μπορούσα να μπω σιμερα Σου 'βγαζε το ίδιο μήνυμα? Όμως μπορώ άνετα να μπω στο άλλο mail που έχω στο yahoo.
Andree Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 E, θα έχει κάποιο πρόβλημα ο server της Yahoo που είναι ο λογαριασμός σου. Θα φτιάξει. Σωστός, δεν το είχα σκεφτεί...
Andree Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Υπάρχει περίπτωση να μην φτιάξει ο server και να μην ξαναμπορέσω να μπω σ'αυτό το mail μου?
parsifal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Όχι, πρέπει να είναι γενικότερο πρόβλημα. Από τις 5 περίπου το απόγευμα ούτε εγώ μπορώ να δω αλληλογραφία, είτε μέσω Thunderbird είτε από τον browser. O server που απαντάει στο gr.f269.mail.yahoo.com φαίνεται νεκρός. EDIT: Δεν πρόλαβα να κάνω το post και μόλις συνδέθηκε και κατέβασε mail o Thunderbird. Μπαίνει και από web, αλλά αργεί κάπως να συνδεθεί...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Tο κουμπί <<Ανεπιθύμητη αλληλογραφία>> το βλέπετε εσείς; Διότι εγώ εδώ και δυό μέρες δεν το βλέπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.