manwlis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Γεια χαρά, Πριν από μια εβδομάδα πήρα τον 11ΝΒ5801 από τον Κωτσοβολο. Είναι ένα μικρό λαπτοπ της Philips με 11 οθόνη core duo u2500 κτλ. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο site που να μπορώ να βρίσκω μελλοντικές αναβαθμίσεις, παρελκόμενα; Όσο και να έψαξα δεν έχω βρει τίποτα το site της Philips καν δεν το αναφέρει. ευχαριστώ
panos2000gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Γεια χαρά,Πριν από μια εβδομάδα πήρα τον 11ΝΒ5801 από τον Κωτσοβολο. Είναι ένα μικρό λαπτοπ της Philips με 11 οθόνη core duo u2500 κτλ. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο site που να μπορώ να βρίσκω μελλοντικές αναβαθμίσεις, παρελκόμενα; Όσο και να έψαξα δεν έχω βρει τίποτα το site της Philips καν δεν το αναφέρει. ευχαριστώ Από όσο γνωρίζω η Philips δεν κατασκευάζει laptops!!! Και γι' αυτο φυσικά δεν πρόκειται να βρείς τίποτα απολύτως στο site της. Όλα τα philips είναι rebranded (συνήθως φτηνής κατασκευής laptops) που η philips κολλάει MONO το όνομα της. Νομίζω πρόκειται για μοντέλα της TWINHEAD και πιθανόν κάποια της AVERATEC (Αυστραλιανής ή Μαλαισιανής προέλευσης αν θυμάμαι καλα). Ρίξε μια ματιά στα site αυτων των εταιρειών...πολύ πιθανό με λίγη τύχη να βρείς το δικό σου μοντέλο και drivers. Πάντως κρίμα για μια εταιρεία όπως η PHILIPS να πουλάει το όνομα της τόσο φτηνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.