gdimoulas7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Ξερει κανεις καποιο on-line καταστημα το οποιο απο Αμερικη να στελνει hardware(cpu,vga,κλπ) σε Ελλαδα.Νομιζω οτι ειναι κοροιδια κατι που βγαινει σε Αμερικη χ δολλαρια να ερχετε στην Ελλαδα χ ευρω τη στιγμη που η ισοτιμια ειναι 1 ευρω=1,45κατι δολλαρια γι'αυτο και ρωταω,Τhx.
_GiorgosK Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Νομίζω ότι όλοι θα σου στείλουν hardware δεν έχουν προβλημα. Το έχω κάνει και και δεν το συνηστώ. Τα πράγματα μου έμειναν στο τελωνείο του ελευθέριος βενιζέλος για ένα μήνα περίπου γιατί έπρεπε να στείλω άνθρωπο για να τα εκτελωνήσει (μένω επαρχεία) και πληρωσα και επιπλέον φράγκα και στην τελική μου βγήκε πιο ακριβά. Σκέψου κιόλας οτί δεν έχεις και καμία εγγύηση έτσι. Αν σου βγεί σκάρτο τι θα κάνεις θα το ξαναστέλνεις αμερική ? Πάντως άν καταφέρεις και πείς στην εταιρία να γράψει οτί το δέμα περιέχει επιστροφή από επισκευή ίσως να μην τα κρατήσουν στο ελευθέριος βενιζέλος.
karaLRS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 είναι δίκοπο μαχαίρι να παραγγειλεις απο αμερική λογω τελωνείου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.