alt10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Καλησπερα, εχω μια εργασια που πρεπει να βρω μια κερδοσκοπικη εταιρεια που δεν προσφερει κοινωνικο εργο περα απο το προιον ή την υπηρεσια που προωθει αυτη η εταιρεια μπορει να ειναι και απο αλλη χωρα ευχαριστω.
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 M$.. (10 χαρακτηρες) εισαι βλακας. http://www.gatesfoundation.org/default.htm
alt10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 μαλλον δεν καταλαβατε τι ζηταω θλεω μια εταιρεια που να ΜΗΝ προσφερει κατι στην κοινωνια ????
tolis_01 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 μαλλον δεν καταλαβατε τι ζηταω θλεω μια εταιρεια που να ΜΗΝ προσφερει κατι στην κοινωνια ???? OTE? :lol: Δηλ. άμα προσφέρει προϊόν, προσφέρει κάτι δηλ.... Καμιά τράπεζα? (αλλά κι αυτή έχει τα επιτόκια/τόκους -δεν θυμάμαι ποιο απ'τα 2 είναι που παίρνουμε εμείς -)
alt10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 οχι εννωω οτι πχ η vodafone δινει καποια λευτα σε κοινωνικα ιδριματα και τετοια υπαρχει τετοια εταιρεια που να μην προσφερει κατι τετοιο ???
tolis_01 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δύσκολο αυτό που ζητάς. Όλες οι μεγάλες προσφέρουν (έστω και για τα μάτια του κόσμου ή για φοροαπαλαγές). Οπότε αυτό που ψάχνεις είναι μια ξένη, μικρή, αποτυχημένη εταιρία
tolis_01 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Α, δεν διάβασα καλά. Λες και ξένη (εγώ διάβασα μόνο ξένη ) Οποιοδήποτε μικρομάγαζο δεν κάνει?
alt10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 ναι αλλα μετα πρεπει να βρω πληροφοριες για αυτο ειναι εργασια στο πανεπιστημιο ....
tolis_01 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Ναι, σωστά. Πάντως απ'τα καταστήματα πληροφορικής, εκτός των Πλαισιο και multirama, δεν νομίζω να έχει προσφέρει ποτέ κάποιο (πχ. e-shop, cosmodata, grammi). (Η cosmodata απ'ότι βλέπω έχει και μεγάλο κείμενο στο "Η εταιρία μας" οπότε θα σε γλιτώσει κι από λίγο κόπο -αν και δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να γράψεις στην εργασία-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.