Sadman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Βαζω το παιχνιδι μεσα και δν γυριζει το δισκακια για να ταδιαβασει δν κανει τπτ γενικα.. Τι μπορει να φταει???
Bougas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 δοκιμασε να βαλεις αλλη μαρκα δισκακια.και επωνυμα. σε τι ταχυτητα τα εγραψες? δοκιμασε 4χ-8χ,οχι μεγαλυτερη με τι προγραμμα τα γραφεις? αυτα τα δισκακια τα εγραψες τωρα,η τα ειχες και παιζανε μεχρι χθες,και τωρα δεν παιζουν?
Sadman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 γνησια μιαλεμε φιλος. Δν εχει πειραχτει τπτ στο ΠΣ2 ολα ειναι οπως το αγορασα. Δοκιμασα διαφορα παιχνιδια,ταινιες. Απλα δν τα γυρναει. Δλδ οταν κανονικα θα επρεπε ν α κλεινω το καπακι αυτα θα το γυρναγε για να τα διαβασει...ε αυτο δν το κανει τωρα. \Καμια ιδεα.
gherudos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 έχει χαλάσει το laser κατά 99% αν έχεις εγγύηση στείλε το στη Sony,διαφορετικά στείλε το Grmods(http://www.sonypsp.gr).
Sadman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 ναι ομως λογηκα δν θα επρεπε να γυρναει το δισκακι μεσα και απλα να μην το διαβαζει??? Το ειχα παρει απο τον κοτσοβολο περισει τα χριστουγεννα.Ξερετε ποσο εγγυηση δνουνε?Την αποδηξη την εχω.
Vatos_locos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 σπρώξε το ματάκι με το χέρι σου μέχρι πάνω και αν δεν έχει πάθει τίποτα θα δουλέψει μου το έκανε και εμένα μια φορά η μαλακία αλλά μετά ήταν οκ
Sadman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 thx vatos. Το πηγα μια τερμα κατω και μετα παλι τερμα πανω και ολα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.