Zoqoures Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Πρόσφατα έκανα format στον υπολογιστή μου νομίζοντας ότι έχω τους drivers. ΛΑΘΟΣ! Δεν τους βρίσκω με τίποτα. Τέλοσπαντων. Αφού βρήκα και εγκατέστησα τους drivers της κάρτας γραφικών δεν βρίσκω τίποτα για την κάρτα ήχου. Δεν ξέρω ποια έχω το σίγουρο είναι ότι είναι onboard. Λόγικα την έχει αναγνωρίσει και το λάθος παίζει να είναι στα ηχεία που δεν έχω τους drivers. Το μοντέλο είναι Trust 2000P 5.1 Soundforce. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?
MY80- Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Ta hxeia (h syntriptikh pleiopshfeia tous toulaxiston) de xreiazontai drivers. Mporeis eukola na vreis drivers gia thn karta hxou efoson einai onboard, an vreis to montelo ths mhtrhkhs sou. Synithws auto anaferetai sto post screen (synithws h prwth eikona pou fainetai otan anaveis ton ypologisth sou).
PetApollo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 φιλε Zoqoures δες τι motherboard εχεις και πιο μοντελο και ψαξε στο site του κατασκευαστη για τα drivers και κατεβασε τα. μπορεις να μας πεις τι μαρκα Motherboard εχεις και πιο μοντελο για να σε βοηθησουμε δινοντας σου το LINK
NOPSTRIM Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Hi file Zoqoures Akou ti 8a kaneis! Katevase ena uperoxo programmataki pou legetai Everest kai mporeis na to vreis edw kai afou to kaneis install mpes sto programma kai des poia motherboard exeis! Afou tin deis, i vres tous drivers, i postare tin edo na to kanoume emeis gia sena!!! Filika!
symbios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 realtek tha exei to pedi mpes edo na tous katevaseis http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.