dreaming123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Έχω το εξής πρόβλημα στο παρακάτω pc athlon 2400 20gb wd dvd.cd-r g-force-2 2*128mb 133 Έκανα κανονικά εγκατάσταση τα win xp sp2. Την πρώτη φορά μπαίνει κανονικά στα xp αλλά όταν τον κλέισω και το ξανα ανοίξω κολλάει στο logo των xp μαυρίσει η οθόνη και είτε μπαίνει(σπάνια)είτε κάνει επαννεκίνηση και με βγάζει μετά το boot στην σελίδα με ασφαλής λειτουργία,κανονική εκκίνηση κτλ Σε ασφαλή λειτουργία μπαίνει... Τι μπορεί να φταίει?
santeron Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Αν μιλάμε για καθαρή εγκατάσταση των windows δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι πρόβλημα λειτουργικού. Δεν ξέρω αν το έχεις κάνει ήδη αλλά μετά από format είναι απαραίτητη η εγκατάσταση των drivers των συσκευών μας... Απάντησε μου αν έχεις κάνεις install τους drivers και ξαναμιλάμε...
dreaming123 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Όχι η κοπελιά δν μου έχει φέρει τους drivers. Τα αναγνωρίζει όλα εκτός απο το modem και την κάρτα ήχου. Ok κατέβασα τους drivers και όλα οκ! Eυχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.