lotusgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλημέρα παιδιά.Κάτι πολυ παράξενο συνέβη... Μου φέρανε το cod 5 collectors και έπαιξα λίγο Online για 1 ώρα περίπου. Έφτασα lvl 65 απο τόσο νωρίς. Πως γίνεται αυτο?
morgoth_gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μάλλον έπαιξες σε fast rank server , εκεί κάθε kill μετράει για 3000 exp :S:S:S
dkmaster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά ερώτηση. Παίζω με κάτι φίλους lan το zombie mode και θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να ενεργοποιήσω τα cheats για τον server του lan. Δεν είναι μέσω ίντερνετ.
NikolaosGR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Βγήκε το νέο patch 1.2 http://www.callofduty.com/supplies/pc-updates http://www.codwars.eu/forums/call-duty-5-2008/2748-17-12-08-erxete-patch-1-2-gia-cod-5-a-2.html
tasospapa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Για σε ολους στο forum θα ηθελα να αναφερω ενα προβλημα πο αντιμετοπιζει το call of duty 5 στον υπολογιστη μου αναφερει για ενα error το οποιο αναφερει το εξης (error during initialization: unhandled exception caught επισης το patch 1.2 δεν μου το διορθωσε ξερει κανεις να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω αν υπαρχει καμια σελιδα στα ελληνικα που να απανταει ας την προσθεσει ευχαριστω σε οποιον απαντησει
sam_@ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) με προλαβες ρε nikoo! 500mb ειναι...πιστευω να εχει φτιαξει πολλα! (5% ειμαι!!!!) επισης μπορουν να το κανουν download και απο εδω:http://www.gamershell.com/download_38968.shtml Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2009 από sam_@ Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
sam_@ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 τσεκαρε εδω:http://www.callofduty.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=86&topic=1967.0
arrwstos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια καποιος που να εβαλε το patch 1.2 να μου πει οταν τρεχει το παιχνιδι εαν στο μενου κατω δεξια του γραφει 1.2 , γιατι εμενα μου γραφει 1.0.1054. Ευχαριστω!
alexis333 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Να ρωτησω ρε παιδια κατι κι εγω γιατι σημερα την πατησα για τα καλα. Λοιπον κατα λαθος πατησα τον task manager και απο εκει εκλεισα το cod waw οπου επαιζα online. Το προβλημα αρχισε απο εκει γιατι απο τοτε παταγα ~ και δεν εβγαζε απο επανω να γραψω τον server και αναγκαστηκα να το απεγκαταστησω το παιχνιδι και να τα χασω ολους τους ποντους μου. Αρα μηπως ξερει κανεις πως γινεται ας πουμε αν θελω να κανω φορματ τι πρεπει να κανω για να κρατησω τους ποντους στο online ?? ( Cracked server παντα με το patch εννοω ενταξει?? )
Hector__21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Να ρωτησω ρε παιδια κατι κι εγω γιατι σημερα την πατησα για τα καλα.Λοιπον κατα λαθος πατησα τον task manager και απο εκει εκλεισα το cod waw οπου επαιζα online. Το προβλημα αρχισε απο εκει γιατι απο τοτε παταγα ~ και δεν εβγαζε απο επανω να γραψω τον server και αναγκαστηκα να το απεγκαταστησω το παιχνιδι και να τα χασω ολους τους ποντους μου. Αρα μηπως ξερει κανεις πως γινεται ας πουμε αν θελω να κανω φορματ τι πρεπει να κανω για να κρατησω τους ποντους στο online ?? ( Cracked server παντα με το patch εννοω ενταξει?? ) Αν έχεις vista αυτό είναι το path όπου σώζεται το profile σου: C:\Users\???????\AppData\Local\Activision\CoDWaW\players Αν έχεις χρ απλά ακολούθα την παρόμοια διαδρομή μέδω documents and settings.
alexis333 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Αν έχεις vista αυτό είναι το path όπου σώζεται το profile σου: C:\Users\???????\AppData\Local\Activision\CoDWaW\players Αν έχεις χρ απλά ακολούθα την παρόμοια διαδρομή μέδω documents and settings. Φιλε εισαι Θεος, με εσωσες. Σε ευχαριστω πολυ.
madsc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Οι δημοφιλέστεροι private servers ξεκίνησαν ήδη από εχτές να περνάνε στην έκδοση 1.2 ( Αναφέρεται ως 1.0.1054 μέσα στο game). Στην συγκεκριμένη έκδοση η εντολή /connect δεν δουλεύει με το original αρχείο CoDWaWmp.exe. Θα πρέπει να αντικατασταθεί με κάποιο αρχείο COD5_1.2_Private_Server_CLIENT_Patch. Κατόπιν όλα δουλεύουν όπως πρώτα. /sc
LiTrOnIc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια πως μπορω να φτιαξω στο start new server δικο μου server.Για codwaw φυσικα!!!! πλζζζζ οπιος ξερει -----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 04 : 33 : 14----- τι πρεπει να κανω?????
Hector__21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Έτυχε σε κανέναν μετά την αναβάθμιση στην 1.2 εκδοση να μη του παίζει ο ήχος του παιχνιδιού?
NikolaosGR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Έτυχε σε κανέναν μετά την αναβάθμιση στην 1.2 εκδοση να μη του παίζει ο ήχος του παιχνιδιού? Ναί, έχει συμβεί και σε άλλους. Αν βρείς λύση, κάνε το κόπο να τη μοιραστείς! -----Προστέθηκε 8/2/2009 στις 09 : 56 : 16----- Για σε ολους στο forum θα ηθελα να αναφερω ενα προβλημα πο αντιμετοπιζει το call of duty 5 στον υπολογιστη μου αναφερει για ενα error το οποιο αναφερει το εξης (error during initialization: unhandled exception caught επισης το patch 1.2 δεν μου το διορθωσε ξερει κανεις να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω αν υπαρχει καμια σελιδα στα ελληνικα που να απανταει ας την προσθεσει ευχαριστω σε οποιον απαντησει Αναλυτικά λύση για αυτό το σφάλμα στο: http://www.codwars.eu/forums/dhniaethiaoa-eyoaeo/2624-15-11-08-cod-5-unhandled-exception-error.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα