giorgos147 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ μόλις το τερμάτισα σε ps3.Καλό παιχνιδάκι αλλά ολίγον μικρούλιον...Κατά τα άλλα μια χαρά Και πέρυσι θυμάμαι το 4 το είχα τερματίσει τέτοια εποχή...Που είχαμε γιορτές Μη πω οτι νομίζω οτι το είχα τερματίσει παραμονή πρωτοχρονιάς!!!Δηλαδή σαν σήμερα
ArisG88 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Οντως ψιλομικρο παιχνιδακι αλλα αρκετα καλο
gdp77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά αν το παίζει κανείς σε 1920x1200 (χωρίς ΑΑ - όλα τα άλλα full) θα ήθελα να μου πείτε σύνθεση και frames που σας βγάζει. Έχω [email protected] GHz και 8800GT. Θα χρειαστώ καινούρια κάρτα γραφικών;
plaths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Εχει run is safe mode yes,or noκαι μετα μου μαυριζει και λεει να αποσταλη και να μην αποσταλη και μετα αυτο>> Καμια ιδεα??? αμα το νοικιασω και τοθ βαλω crack λετε να παιξει??? δεν ξερω αλλα πωσ μπορει να λυθει αυτο το προβλημα???
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 βάλε καινούργια drivers στην κάρτα γραφικών σου εδώ είσαι http://www.nvidia.com/object/winxp_178.24_whql.html τα κατεβαζεις βγαζεις τα αλλα και τα βαζεις,κατεβασε και directX http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/DirectX-9.0c-Redistributable.shtml και λογικα θα παιξει.
liopyr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά αν το παίζει κανείς σε 1920x1200 (χωρίς ΑΑ - όλα τα άλλα full) θα ήθελα να μου πείτε σύνθεση και frames που σας βγάζει. Έχω [email protected] GHz και 8800GT. Θα χρειαστώ καινούρια κάρτα γραφικών; Πιθανότατα όχι, αλλά κρατάω μικρή αμφιβολία λόγω πολύ υψηλής ανάλυσης...
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 πακέτο όμως,εγώ νόμιζα ότι στη 20 τελείωνε και πήγαμε με ενα φίλο 21 και χάσαμε!μετά δεν γίνετε ,θέλει 3 άτομα.
plaths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) βάλε καινούργια drivers στην κάρτα γραφικών σου εδώ είσαι http://www.nvidia.com/object/winxp_178.24_whql.html τα κατεβαζεις βγαζεις τα αλλα και τα βαζεις,κατεβασε και directX http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/DirectX-9.0c-Redistributable.shtml και λογικα θα παιξει. μακαρι¨Δ δεν πιστευω να μου στοιχισι τιποτα που μετα να μιν παιζει ¨σ -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 11 : 14 : 05----- το κανα αλλα. ΤΟ ΝVIDIA το κανα ινσταλ με τη μια χωρισ να βγαλω πραμα)) και το direct ειχε κατι ζιπακια πολλα που μετα ειχε ενα direct X και το κανα ινσταλ !!!αλλα δεν παιζει και παλλι¨Σ Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2008 από plaths Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 σταμάτα επιτέλους να γράφεις με κεφαλαία δεν είναι κάποιος μας κουφός/τυφλός...
plaths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 σταμάτα επιτέλους να γράφεις με κεφαλαία δεν είναι κάποιος μας κουφός/τυφλός... omg! συγνωμη απλως και παλι το ξεξασα οτι αμα γραφεις κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις συγνωμη δεν ξερω ποσες φορεs:) Κοιτατω τωρα¨Δ
jonhh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 πΑιδια το έλυσα... Σταμάτησα τη λειτουργία του AVG και έπαιξε! Βεβαια κολλάει (ο υπολογιστής μου είναι σουπερ ντουπερ μηχάνημα) ΜΑλλον κάποια βλακεία άλλη παίζει
plaths Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) μακαρι¨Δδεν πιστευω να μου στοιχισι τιποτα που μετα να μιν παιζει ¨σ -----Προστέθηκε 31/12/2008 στις 11 : 14 : 05----- το κανα αλλα. ΤΟ ΝVIDIA το κανα ινσταλ με τη μια χωρισ να βγαλω πραμα)) και το direct ειχε κατι ζιπακια πολλα που μετα ειχε ενα direct X και το κανα ινσταλ !!!αλλα δεν παιζει και παλλι¨Σ σπαμαρισμα λιγο... Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2009 από plaths
Mourgolikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 aaaaaaaaaaaaaaa bbbbbbbbbbbbbbb Για στείλε μας ένα dxdiag *HowTo* Πάνε "Έναρξη", μετά πάτα στο "Εκτέλεση". Στο νέο παράθυρο γράψε dxdiag και πάτα OK Αν βγάλει ένα παράθυρο που λέει να έλεγξει για τις υπογραφές των drivers (WHQL) πάτα Ναι. Στο νέο παράθυρο πάτα στο κουμπί "Save All Information" (φαντάζομαι στα ελληνικά θα είναι "Αποθήκευση Πληροφοριών"), περίμενε λίγο και μετά σώσε κάπου το αρχείο. Αυτό το αρχείο (DxDiag.txt), αφού το συμπιέσεις σε .zip ανέβασε το εδώ ως επισυναπτόμενο αρχείο (Πρόσθετες Επιλογές -> Επισύναψη Αρχείων -> Διαχείριση Επισυναπτόμενων)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα