Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: World at War [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς κάποιο server για multiplaying ?Αγόρασα το παιχνιδάκι και δεν μπορώ να παίξω.Ευχαριστώωωω

Για πέρνα από codwars.gr και θα βρείς :)

87.243.64.162:28961 Free4All Cod5 Fun Arena Wars #2

Και σύντομα, νέοι servers με πολλά slots... :X

Δημοσ.

μπορει καπιος να ανεβασει τα save του παιχνιδιου η να με βοηθησει?

εχω κολησει με κατι κινεζους στο οποιο καλω τα αεροπανα τους ριχνουν αλλα δεν γινεται τιποτα.

αν δεν καταλαβατε που λεω ειναι λιγο πιο μετα απο την πιστα που ειναι κατι κινεζικα σαν καστρα.

Δημοσ.

Γιαπωνέζοι ωρέ, τι δουλειά έχουν οι Κινέζοι στον Β'ΠΠ; :P

Δε θυμάμαι πού λες αλλά αν είσαι στο σημείο με μια ομάδα συμπολεμιστών και γύρω σας είναι 3 κτίρια, θα πρέπει να τα καταστρέψεις ένα-ένα σημαδεύοντας πάνω τους με τον προβολέα (ή τι διάλο είναι αυτό το πράμα) που χεις για να καλείς air-strike. Θέλουν πάνω από ένα χτύπημα το καθένα.

Δημοσ.

ειμαι στην 12 πιστα λεγεται blowtrops, kai eimai μπροστα σε κατι βραχια και κρυπτες του εχθρου, εχει και κατι αλεξιπτωτα με εφοδια και προμηθειες 3 ειναι αυτα.μου λεει το game να σκωτοσω τους bangers, τους εχω φαει ολλους,τι γινεται για να προχωρησω?

Δημοσ.
Όταν ξεκινάς το Multi και κάνεις refresh τη λίστα των servers, δεν εμφανίζεται κανείς;

φιλε μου θελω να παιξω solo τις αποστολες και απλα δεν ξεκιναει...δεν εχει κανενα κουμπι να λεει start μονο ενα βλεπω και λεει back εκει που διαλεγω τις αποστολες...

Δημοσ.

Παίδες το παιχνίδι σπέρνει... Ειδικά οι αποστολές των Σοβιετικών και η πορεία για κατάληψη του Βερολίνου..

Καλά, η τελευταία αποστολή και το φινάλε, απλά εκπληκτικά...

Hands up! Για μένα το καλύτερο CoD μετά το 2...

Δημοσ.

απιστευτο το τελος.. συμφωνω!!! και τα γραφικα επισης (στο τελος)

το 4 δεν τοχω παιξει...

δεν ξερω ομως γιατι το λετε ανωτερο. Το 5 απλα τα σπαει... απο μόνο του

Δημοσ.

Σε καμια βδομαδα που θα το ξεκινησω θα πω και εγω την αποψη μου...Αλλα εχω ακουσει απο πολλα ατομα οτι δεν τους αρεσε...

Δημοσ.

ξανα ποσταρω παιδια γιατι εχω κολησει σε ενα σημειο.

ειμαι στην 12 πιστα λεγεται blowtrops, kai eimai μπροστα σε κατι βραχια και κρυπτες του εχθρου συνολο 3, εχει και κατι αλεξιπτωτα με εφοδια και προμηθειες 3 ειναι αυτα.μου λεει το game να σκωτοσω τους bangers, τους εχω φαει ολλους και δεν συνεχιζω γιατι συνεχει να μου λεει σκωτοσε τους bankers,τι γινεται για να προχωρησω ξερει κανεις?

Δημοσ.

λοιπόν....εχω πρόβλημα με τα textures καπνού με την 4870χ2.....απλά δεν είναι όπως πρέπει όπου πρέπει ...από την 2η αποστολή κιολας στην απόβαση είναι τραγικά τα πράγματα.....ρίχτε μια ματιά εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=57486&page=2 να δειτε τι εννοώ... Βλεπετε και εσεις αυτά που βλέπω εγώ;

Δημοσ.

ρε παιδια.. πολυ ωραιο παιχνιδακι.. ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ .. σε 5 ωρες χαλαρο παιχνιδι το εβγαλα.. βεβαια η bonus πιστα με τα ζομπια ειναι πολυ κλασιμο χαχαχα .. κριμα ομως πολυ μικρο το παιχνιδι...

Δημοσ.

Νομίζω υπερβάλλεις για το 5ωρο... Στο μέτριο επίπεδο δυσκολίας και χωρίς να κολλάω σε καμία αποστολή για ώρα, μου πήρα σίγουρα 8-10 ώρες... Μάλλον σε συνεπήρε και δεν το πήρες χαμπάρι :Ρ !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...