Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: World at War [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ShadowMan δεν πιστεύω να είναι η GPU μιας και το COD 4 το έπαιζε με full και μιας και δεν έχουν τραγική διαφορά στα γραφικά το 4 με το 5.Επίσης minimum Requirements ζητάει 6600gt η οποία είναι κατώτερη από την χ1950 pro.Επίσης και το NBA 2k9 το παίζει με όλα full παρά μόνο 2 επιλογές που τις έχω στο Low (crowd kai sideline characters).

Το συστημά του υπενθυμίζω είναι το παρακάτω και όχι αυτο της υπογραφής μου :

Intel Core Duo E4500 2.2 Ghz

2 gb RAM

Ati Radeon X1950 Pro

ΤFT LG Flatron 22'

βασικά εγώ έλεγα σε θέμα υποστήριξης...μήπως δεν την υποστήριζε...

αλλα μετά σκέφτηκα ότι και πάλι έπρεπε να παίζει..

για δες και αυτό που σου είπε ο liopyr

αλλα από τι στιγμή που δεν στο κάνει σε αλλα παιχνίδια κάπου αλλου είναι το πρόβλημα..

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν είπα οτι δεν είναι το 5ο CoD Game nab xD

Είπα οτι ΔΕΝ ONOMAZETAI CoD5. Τόσο ξεκάθαρο :-)

Το λέει βασικά και το ίδιο το Post σου, "Call of Duty - World At War".. :P

Βλ. PRO (Είχα κερδίσει 10€ απο φίλο που είχαμε βάλει στοίχημα :P) μετά το PRO 6 βγήκε το PRO 2008, ήταν μεν το 7ο αλλα ΔΕΝ ονομαζόταν PRO 7. Ο νωον νοείτο. ;)

/Μαρία!

ok αυτό εδώ όμως γιατί το έγραψες? δεν κατάλαβα...

Ναι το 6 θα είναι το Modern Warfare 2. Η IW θα κάνει το CoD5. Αυτό είναι το CoD - WaW.

έχει ανακοινωθεί COD που θα ονομάζεται COD 5? :P

διότι αν έχει γίνει κάτι τέτοιο τότε αυτομάτως το WoW δεν είναι το 5 officially...

Δημοσ.

Ρε χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για το πως θα ονομαστεί ... δεν είχε δουλειά ο διάολος πηδούσε τα παιδιά του έτσι;

Στο θέμα του παιδιού με την Ati 1950pro το corrupted graphics μέσα στο game γίνε πιο σαφείς , στο κάνει απτα μενού; Η απλά όταν μπεις στο πίστα; Δοκίμασε custom optimised οδηγούς απο guru3d, το cod5 σε σχέση με το 4 έχει μεν την ίδια μηχανή αλλά και αλλαγές όπως υποχρεωτικά τη χρήση

seta r_rendererInUse "Shader model 3.0"

seta r_rendererPreference "Shader model 3.0"

έναντι 2.0 που μπορούσες να usarεις στο 4.

Επειδή φεύγω καρφί διότι θα με χέσει η αδερφή μου και την έχω είδη στήσει, δείτε παίδες με ένα google τα specifications της κάρτας του. Όσον για το τροφοδοτικό , αν ήταν αυτό θα τού χε το ίδιο πρόβλημα και με άλλους τίτλους λογικά.

Υ.Γ κατέβασε και το Rivatuner για Ati να δεις/παίξεις με κάτι options που χει εκεί.

Δημοσ.
Στο έχει κάνει και σε άλλα παιχνίδια?

Δοκίμασε με άλλο psu.

(τι psu έχεις αλήθεια)?

Οχι Liopyr μονο στο call of duty 5 συμβαίνει αυτό.

Το psu είναι Corsair Vx 450w

-----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 07 : 11 : 21-----

βασικά εγώ έλεγα σε θέμα υποστήριξης...μήπως δεν την υποστήριζε...

αλλα μετά σκέφτηκα ότι και πάλι έπρεπε να παίζει..

για δες και αυτό που σου είπε ο liopyr

αλλα από τι στιγμή που δεν στο κάνει σε αλλα παιχνίδια κάπου αλλου είναι το πρόβλημα..

Και εγώ αυτό απορώ....Που να είναι το πρόβλημα???

-----Προστέθηκε 13/12/2008 στις 07 : 16 : 36-----

Ρε χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για το πως θα ονομαστεί ... δεν είχε δουλειά ο διάολος πηδούσε τα παιδιά του έτσι;

Στο θέμα του παιδιού με την Ati 1950pro το corrupted graphics μέσα στο game γίνε πιο σαφείς , στο κάνει απτα μενού; Η απλά όταν μπεις στο πίστα; Δοκίμασε custom optimised οδηγούς απο guru3d, το cod5 σε σχέση με το 4 έχει μεν την ίδια μηχανή αλλά και αλλαγές όπως υποχρεωτικά τη χρήση

seta r_rendererInUse "Shader model 3.0"

seta r_rendererPreference "Shader model 3.0"

έναντι 2.0 που μπορούσες να usarεις στο 4.

Επειδή φεύγω καρφί διότι θα με χέσει η αδερφή μου και την έχω είδη στήσει, δείτε παίδες με ένα google τα specifications της κάρτας του. Όσον για το τροφοδοτικό , αν ήταν αυτό θα τού χε το ίδιο πρόβλημα και με άλλους τίτλους λογικά.

Υ.Γ κατέβασε και το Rivatuner για Ati να δεις/παίξεις με κάτι options που χει εκεί.

το corrupted graphics το κάνει μέσα στην πίστα,στο μενού όλα κομπλέ.Γίνεται να αλλάξεις το shader model 3.0 σε 2.0???

Το rivatuner το κατέβασα αλλα τι να πειράξω δεν ξέρω.....

Δημοσ.
Ορίστε και 2 photos με το πρόβλημα

[ATTACH]14759[/ATTACH]

[ATTACH]14760[/ATTACH]

Ακριβώς ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα με το crysis χωρίς να έχει ξαναεμφανιστεί κάτι παρόμοιο σε άλλα παιχνίδια--η λύση ήρθε με εγκατάσταση νέων drivers και ενημέρωση directx (αλλά με μια 8800 gts...)

Δημοσ.
Ορίστε και 2 photos με το πρόβλημα

[ATTACH]14759[/ATTACH]

[ATTACH]14760[/ATTACH]

κανε clean install gpu drivers και βάλε το τελευταίο DX όπως είπε και ο από πάνω...

πάντως το cod 5 χρησιμοποιεί πιο καινούργια shader model από ότι το cod 4..ίσος κάποια ασυμβατότητα εκεί?

Δημοσ.
κανε clean install gpu drivers και βάλε το τελευταίο DX όπως είπε και ο από πάνω...

πάντως το cod 5 χρησιμοποιεί πιο καινούργια shader model από ότι το cod 4..ίσος κάποια ασυμβατότητα εκεί?

Έκανα uninstall και τους drivers και τους catalyst και ξαναεγκατέστησα τους 8.12 αλλά πάλι τίποτα....Το dx που έχει το παιχνίδι δεν κάνουν??? Υπάρχουν πιο καινούργιοι ???

Αν ναι από που μπορώ να το κατεβάσω ???

Δημοσ.
Έκανα uninstall και τους drivers και τους catalyst και ξαναεγκατέστησα τους 8.12 αλλά πάλι τίποτα....Το dx που έχει το παιχνίδι δεν κάνουν??? Υπάρχουν πιο καινούργιοι ???

κάτι που μάλλον θα ξέρεις αλλα ας το αναφέρω..

όταν το παιχνίδι σου λέει να βάλεις π.χ. το dx 8 αλλα εσύ έχεις το 9,φυσικά δεν θα κανει downgrade την έκδοση του dx..αλλα ίσος περάσει κάποιο αρχείο που χρειάζεται το game για να τρέξει.(εννοείτε και στο dx9 και σε οποιο δήποτε dx σου βγάλει στο τέλος(συνήθως)κάθε install να το εγκαθιστάς)

και στο cod4 το έκανε αυτό..αν δεν έβαζες το dx που σου έδινε στο τέλος τις εγκατάστασης δεν έμπαινε..

Δημοσ.

Δοκίμασε και αυτό μπας και.... (δεν το βλέπω αλλά μπας και...)

παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις τις κάρτας γραφικών σου από το πανελ της ΑΤΙ πχ απενεργοποίησε την ΑΙ των Catalyst ή ενεργοποίησε την αν την είχες απενεργοποιημένη...

Η να απενεργοποιήσεις ή να ενεργοποιήσεις άλλες ρυθμίσεις όπως support dxt texture κτλ

Κάνε μερικούς συνδυασμούς.

Επίσης μήπως να δοκίμαζες παλιότερους drivers της ΑΤΙ (πολύ χλωμό να δουλέψει βέβαια)

Δημοσ.
Δοκίμασε και αυτό μπας και.... (δεν το βλέπω αλλά μπας και...)

παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις τις κάρτας γραφικών σου από το πανελ της ΑΤΙ πχ απενεργοποίησε την ΑΙ των Catalyst ή ενεργοποίησε την αν την είχες απενεργοποιημένη...

Η να απενεργοποιήσεις ή να ενεργοποιήσεις άλλες ρυθμίσεις όπως support dxt texture κτλ

Κάνε μερικούς συνδυασμούς.

Επίσης μήπως να δοκίμαζες παλιότερους drivers της ΑΤΙ (πολύ χλωμό να δουλέψει βέβαια)

Ξαναπέρασα το Directx μέσα απο το dvd του παιχνιδιού ,κατέβασα και το πιο καινούργιο DX,έπαιξα και με τις ρυθμίσεις τις ATI αλλά τίποτα.Μάλιστα τώρα με πετάει συνέχεια έξω στο loading screen.Δεν προλαβαίνω να μπω καν στην πίστα για να δω αν βελτιώθηκαν τα γραφικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...