pappous_soulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Η λεπτομέρεια κάνει τον πρωταθλητή
polonos1313 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ο Βrother μου,αγόρασε το Call of Duty 5: World at War original και με το που ξεκινάει το game τα γραφικά είναι ότι να 'ναι και σε δευτερόλεπτα κάνει restart.Καμιά φορά τον πετάει και στην επιφάνεια την ώρα που γίνεται το loading για την 1η πίστα. Το συστημά του είναι : Intel Core Duo E4500 2.2 Ghz 2 gb RAM Ati Radeon X1950 Pro ΤFT LG Flatron 22' Εχουμε αλλάξει τα graphic settings και σε low κια σε high αλλά τίποτα Κατέβασα τους τελευταίους drivers και τους τελευταίους Catalyst αλλά πάλι τίποτα... Επίσης έβαλα και το 1.1 patch και πάλι τζίφος!!!! I NEED HELP !!!!! :cry::cry: Thanks !!!!
FarCry Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Κάνεις λάθος. Εν μέροι. Ναι το 6 θα είναι το Modern Warfare 2. Η IW θα κάνει το CoD5. Αυτό είναι το CoD - WaW. Δες και wiki.. # 1 Main series * 1.1 Call of Duty o 1.1.1 Call of Duty: United Offensive * 1.2 Call of Duty 2 * 1.3 Call of Duty 3 * 1.4 Call of Duty 4: Modern Warfare * 1.5 Call of Duty: World at War * 1.6 Call of Duty: Modern Warfare 2 # 2 Related games * 2.1 Call of Duty: Finest Hour * 2.2 Call of Duty 2: Big Red One * 2.3 Call of Duty: Roads to Victory * 2.4 Call of Duty: World at War: Final Fronts Τώρα θα με ρωτήσεις, "το wiki δεν κάνει λάθη?". Και θα σου απαντήσω, "κάνει, αλλα όχι στη προκειμένη περίπτωση" /Μαρία! Call of Duty: World at War developed by Treyarch is the fifth and most recent installment Call of Duty: Modern Warfare 2[6] will be the sixth game in the main series and is under development by Infinity Ward http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty_(series)#Call_of_Duty:_Modern_Warfare_2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Call of Duty: World at War developed by Treyarch is the fifth and most recent installment Call of Duty: Modern Warfare 2[6] will be the sixth game in the main series and is under development by Infinity Ward http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty_(series)#Call_of_Duty:_Modern_Warfare_2 Δεν είπα οτι δεν είναι το 5ο CoD Game nab xD Είπα οτι ΔΕΝ ONOMAZETAI CoD5. Τόσο ξεκάθαρο Το λέει βασικά και το ίδιο το Post σου, "Call of Duty - World At War".. Βλ. PRO (Είχα κερδίσει 10€ απο φίλο που είχαμε βάλει στοίχημα ) μετά το PRO 6 βγήκε το PRO 2008, ήταν μεν το 7ο αλλα ΔΕΝ ονομαζόταν PRO 7. Ο νωον νοείτο. /Μαρία!
farrenight Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 εχει δικιο το call of duty 4ειναι το καλυτερο και πιο μεγαλο το 5 ειναι ετσυ και ετσυ.
mariosCS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είπα οτι δεν είναι το 5ο CoD Game nab xD Είπα οτι ΔΕΝ ONOMAZETAI CoD5. Τόσο ξεκάθαρο Το λέει βασικά και το ίδιο το Post σου, "Call of Duty - World At War".. Βλ. PRO (Είχα κερδίσει 10€ απο φίλο που είχαμε βάλει στοίχημα ) μετά το PRO 6 βγήκε το PRO 2008, ήταν μεν το 7ο αλλα ΔΕΝ ονομαζόταν PRO 7. Ο νωον νοείτο. /Μαρία! Καλές δουλείες. Απλά το λέμε cod5 για ευκολία αντί cod waw και για να είναι είναι πιο κατανοητό ευρέως. Τόσο απλό xD
polonos1313 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ο Βrother μου,αγόρασε το Call of Duty 5: World at War original και με το που ξεκινάει το game τα γραφικά είναι ότι να 'ναι και σε δευτερόλεπτα κάνει restart.Καμιά φορά τον πετάει και στην επιφάνεια την ώρα που γίνεται το loading για την 1η πίστα.Το συστημά του είναι : Intel Core Duo E4500 2.2 Ghz 2 gb RAM Ati Radeon X1950 Pro ΤFT LG Flatron 22' Εχουμε αλλάξει τα graphic settings και σε low κια σε high αλλά τίποτα Κατέβασα τους τελευταίους drivers και τους τελευταίους Catalyst αλλά πάλι τίποτα... Επίσης έβαλα και το 1.1 patch και πάλι τζίφος!!!! I NEED HELP !!!!! :cry::cry: Thanks !!!! Παίδες υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει????
shadowmann Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είπα οτι δεν είναι το 5ο CoD Game nab xD Είπα οτι ΔΕΝ ONOMAZETAI CoD5. Τόσο ξεκάθαρο Το λέει βασικά και το ίδιο το Post σου, "Call of Duty - World At War".. Βλ. PRO (Είχα κερδίσει 10€ απο φίλο που είχαμε βάλει στοίχημα ) μετά το PRO 6 βγήκε το PRO 2008, ήταν μεν το 7ο αλλα ΔΕΝ ονομαζόταν PRO 7. Ο νωον νοείτο. /Μαρία! δεν καταλαβαίνω την λογική σου... δηλαδή το modern warfare 2 που δεν λέει ξεκάθαρα ότι είναι το 6...δεν είναι? η απλά θες να μας πεις ότι πρέπει να το φωνάζουμε cod waw και όχι cod 5? polonos1313 εμενα πάντως στην GPU πάει το μυαλό μου...
Dennisbest Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 δεν καταλαβαίνω την λογική σου...δηλαδή το modern warfare 2 που δεν λέει ξεκάθαρα ότι είναι το 6...δεν είναι? η απλά θες να μας πεις ότι πρέπει να το φωνάζουμε cod waw και όχι cod 5? polonos1313 εμενα πάντως στην GPU πάει το μυαλό μου... Με τη δικη σου λογικη παντως , το united offensive ητανε το call of duty 2,και το call of duty 2 ηταν στην πραγματικοτητα το 3
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 με ποια λογικη το waw να μην ειναι το 5 και το cod 4 part 2 να ειναι?
john2gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Ότι να 'ναι, η εμπλοκή δεν βάρεσε εμένα μονάχα τελικά μου φαίνεται :lol:
polonos1313 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 polonos1313 εμενα πάντως στην GPU πάει το μυαλό μου... ShadowMan δεν πιστεύω να είναι η GPU μιας και το COD 4 το έπαιζε με full και μιας και δεν έχουν τραγική διαφορά στα γραφικά το 4 με το 5.Επίσης minimum Requirements ζητάει 6600gt η οποία είναι κατώτερη από την χ1950 pro.Επίσης και το NBA 2k9 το παίζει με όλα full παρά μόνο 2 επιλογές που τις έχω στο Low (crowd kai sideline characters). Το συστημά του υπενθυμίζω είναι το παρακάτω και όχι αυτο της υπογραφής μου : Intel Core Duo E4500 2.2 Ghz 2 gb RAM Ati Radeon X1950 Pro ΤFT LG Flatron 22'
liopyr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Παίδες υπάρχει κάποιος που να μπορεί να βοηθήσει???? Στο έχει κάνει και σε άλλα παιχνίδια? Δοκίμασε με άλλο psu. (τι psu έχεις αλήθεια)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα