plaths Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 κατεβασα σημερα το cod 5 και μ λεει οτι couldh't load image gamefonts_pc ξερετε τι μπορω να κανω για να το διορτοσο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2446592&postcount=6
zvarthangalos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Για να ξεκινήσεις να παίζεις, πας στο directory: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players (αν το έχεις εγκαταστήσει στη default θέση), δημιουργείς ένα txt αρχείο, το ονομάζεις active και σε αυτό γράφεις μόνο το όνομα του profile - παίχτη που θές να έχεις (π.χ. Nikolaos). ΜΕτά ανοίγεις το φάκλεο profiles (C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles) σβήνεις οποιοδήποτε αρχείο, αν υπάρχει, μέσα. Πάλι φτιάχνεις ένα νέο αρχείο txt, active, με το όνομα του παίχτη (ή απλά αντιγράφεις το προηγούμενο ) και επίσης δημιουργείς έναν νέο φάκελο που θα το ονομάσεις με το όνομα του profile (π.χ. Nikolaos) (προσοχή! το όνομα του φακέλου πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα που γράφεις μέσα στο active.txt). Και τέλος, ανοίγεις το φάκελο που δημιούργησες (αν είναι π.χ. Nikolaos, C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\Nikolaos), κάνεις άλλο ένα copy paste και εδώ το active.txt. Τώρα θα μπορείς να παίξεις κανονικά. Υ: Κανονικά, χρειάζεται μόνο μια φορά το active.txt, αλλά επειδή δεν έχω τσεκάρει σε ποια θέση πρέπει να είναι, για να είσαι σίγουρος, δημιούργησέ το 3 φορές εκεί που σου γράφω και είσαι οκ! Κι εγω που το εχω ενγκαταστησει στα vista (στον δισκο D και το εχω απο τον μπαρμπα sk@lpt@ura. Rip.) που στο καλο Θα βρω τον φακελο Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players Για βοηθατε λιγο ορε παιδια.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δε ξέρω τι παίζει με τα Vista,αλλά στα XP για να δεις τα αρχεία πρέπει να κάνεις ορατά τα κρυφά αρχεία.
zvarthangalos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δε ξέρω τι παίζει με τα Vista,αλλά στα XP για να δεις τα αρχεία πρέπει να κάνεις ορατά τα κρυφά αρχεία. ΟΚ Φιλε BASSstarlet με λιγο ψαξιμο τα καταφερα να κανω ορατους τους φακελους το παιχνιδι τωρα τρεχει κανονικα.ευχαριστω.
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Για να ξεκινήσεις να παίζεις, πας στο directory: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players (αν το έχεις εγκαταστήσει στη default θέση), δημιουργείς ένα txt αρχείο, το ονομάζεις active και σε αυτό γράφεις μόνο το όνομα του profile - παίχτη που θές να έχεις (π.χ. Nikolaos). ΜΕτά ανοίγεις το φάκλεο profiles (C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles) σβήνεις οποιοδήποτε αρχείο, αν υπάρχει, μέσα. Πάλι φτιάχνεις ένα νέο αρχείο txt, active, με το όνομα του παίχτη (ή απλά αντιγράφεις το προηγούμενο ) και επίσης δημιουργείς έναν νέο φάκελο που θα το ονομάσεις με το όνομα του profile (π.χ. Nikolaos) (προσοχή! το όνομα του φακέλου πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα που γράφεις μέσα στο active.txt). Και τέλος, ανοίγεις το φάκελο που δημιούργησες (αν είναι π.χ. Nikolaos, C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\Nikolaos), κάνεις άλλο ένα copy paste και εδώ το active.txt. Τώρα θα μπορείς να παίξεις κανονικά. Υ: Κανονικά, χρειάζεται μόνο μια φορά το active.txt, αλλά επειδή δεν έχω τσεκάρει σε ποια θέση πρέπει να είναι, για να είσαι σίγουρος, δημιούργησέ το 3 φορές εκεί που σου γράφω και είσαι οκ! Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα! Έκανα αυτό που λες, αλλά και πάλι το ίδιο συμβαίνει.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Συγνώμη, λίγο άκυρο αλλα είδα το Topic και μου φάνηκε περίεργο.. Το Call Of Duty - World At War, δε θεωρείται CoD5 οπως λέει ο privateer..Σε λίγο θα βγεί και το 5 /Koritsi_Gia_PC!
plaths Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2446592&postcount=6 thx για την βοηθεια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 thx για την βοηθεια απαγορεύεται η βοήθεια για πειρατικά παιχνίδια... αν δεν έχεις διαβάσει το policy του forum καιρός να το κάνεις
aias77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά ξαναλέτε πού πρεπει να βάλω το players την διύθυνση δηλαδή C:\documents and settings στα ελληνικά όμως.Call of duty 5 solo play. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2008 από aias77
shadowmann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Συγνώμη, λίγο άκυρο αλλα είδα το Topic και μου φάνηκε περίεργο.. Το Call Of Duty - World At War, δε θεωρείται CoD5 οπως λέει ο privateer..Σε λίγο θα βγεί και το 5 /Koritsi_Gia_PC! το world at war είναι το 5...το 6 θα είναι το modern warfare 2
aias77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Για να ξεκινήσεις να παίζεις, πας στο directory: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players (αν το έχεις εγκαταστήσει στη default θέση), δημιουργείς ένα txt αρχείο, το ονομάζεις active και σε αυτό γράφεις μόνο το όνομα του profile - παίχτη που θές να έχεις (π.χ. Nikolaos). ΜΕτά ανοίγεις το φάκλεο profiles (C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles) σβήνεις οποιοδήποτε αρχείο, αν υπάρχει, μέσα. Πάλι φτιάχνεις ένα νέο αρχείο txt, active, με το όνομα του παίχτη (ή απλά αντιγράφεις το προηγούμενο ) και επίσης δημιουργείς έναν νέο φάκελο που θα το ονομάσεις με το όνομα του profile (π.χ. Nikolaos) (προσοχή! το όνομα του φακέλου πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα που γράφεις μέσα στο active.txt). Και τέλος, ανοίγεις το φάκελο που δημιούργησες (αν είναι π.χ. Nikolaos, C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\Nikolaos), κάνεις άλλο ένα copy paste και εδώ το active.txt. Τώρα θα μπορείς να παίξεις κανονικά. Υ: Κανονικά, χρειάζεται μόνο μια φορά το active.txt, αλλά επειδή δεν έχω τσεκάρει σε ποια θέση πρέπει να είναι, για να είσαι σίγουρος, δημιούργησέ το 3 φορές εκεί που σου γράφω και είσαι οκ! Δεν δουλέυει και θέλω αυτό user\Local Settings στα ελληνικά γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι.Windows XP έχω.Βοηθεία!!!!!!
shadowmann Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δεν δουλέυει και θέλω αυτό user\Local Settings στα ελληνικά γιατί δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι.Windows XP έχω.Βοηθεία!!!!!! πρέπει να κανεις εμφάνιση τον κρυφών αρχείων για να εμφανιστεί ο φάκελος local settings
aias77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) πρέπει να κανεις εμφάνιση τον κρυφών αρχείων για να εμφανιστεί ο φάκελος local settings Στο user πάω στο όνομα του χρήστη που έχω βάλει.Σωστά?.Και πώς θα εμφανίσω τους κρυφούς φακέλους??? -----Προστέθηκε 11/12/2008 στις 04 : 02 : 43----- Στο user πάω στο όνομα του χρήστη που έχω βάλει.Σωστά?.Και πώς θα εμφανίσω τους κρυφούς φακέλους??? Εντάξει το βρήκα.Ευχαριστώ πάντως. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2008 από aias77
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 το world at war είναι το 5...το 6 θα είναι το modern warfare 2 Κάνεις λάθος. Εν μέροι. Ναι το 6 θα είναι το Modern Warfare 2. Η IW θα κάνει το CoD5. Αυτό είναι το CoD - WaW. Δες και wiki.. # 1 Main series * 1.1 Call of Duty o 1.1.1 Call of Duty: United Offensive * 1.2 Call of Duty 2 * 1.3 Call of Duty 3 * 1.4 Call of Duty 4: Modern Warfare * 1.5 Call of Duty: World at War * 1.6 Call of Duty: Modern Warfare 2 # 2 Related games * 2.1 Call of Duty: Finest Hour * 2.2 Call of Duty 2: Big Red One * 2.3 Call of Duty: Roads to Victory * 2.4 Call of Duty: World at War: Final Fronts Τώρα θα με ρωτήσεις, "το wiki δεν κάνει λάθη?". Και θα σου απαντήσω, "κάνει, αλλα όχι στη προκειμένη περίπτωση" /Μαρία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα