Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: World at War [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά αυτό είναι ένα exception για αυτό σου βγάζει το visual studio και καλά να τρέξεις τον debugger .

Σε ποιο από τα δύο στο κάνει στο Multiplayer ή στο single ? Αν στο κάνει στο single ή το αρχείο exe έχει πρόβλημα αν έχεις πειραγμένο φτιάχτο καλύτερα . Διαφορετικά ξανά εγκατάσταση.

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στο Multiplayer και στο single. Με το που το εγκαταστησα μου το βγαζει

Επεξ/σία από basilisamd
Δημοσ.

Παιδια προβλημα και παλι με την σειρα αυτη!!!

Αν θυμαστε μερικοι απο εδω που ισως ειχαν διαβασει το προβλημα μου στο 4 το οποιο ειχε λυθει με νεους ντραιβερς (λεμε τωρα!!!)...

Τωρα σε αυτο εδω το καινουριο ειπαμε οτι θα εχει τα ιδια γραφικα σωστα?? ε λοιπον ακουστε τι γινετε...

στο 4 ολα πηγαιναν μια χαρα μεχρι που μια μερα παγωσε η οθονη... απο τοτε και μετα ΟΤΙ και να κανω κολαει μονο στα ποιο χαμηλα γραφικα παιζει για 5-8 λεπτα μετα κατι γραμμες και αντε γεια-επαννεκινηση-!!

Τωρα στο 5 το βαζω στα χαμηλα ολα οχι δηλαδη και αναλυση 800χ600 εκτος οτι κανει 15 μερες να το ξεκινησει και να μπει στο παιχνιδι μολις παιξω 3λεπτα παγωνει το συμπαν... η διαχηριση των windows ποιανει αλλα κολλαει οποτε το "μαγικο" κουμπακι-το restart-...

Το βαζω αναλυση 1368χ768(καπως ετσι ειναι) και παλι τα ιδια... που σημαινει οτι ο υπολογιστης το παιζει το παιχνιδι...κατα την γνωμη μου...

drivers εχω τα καινουρια...

Το crysis παιζει στα medium εκτος απο ενα που αν το βαλω αργει πολυ και οχι να μου κολλησει τον υπολογιστη.

Το far cry 2 παιζει σε ποικιλες ρυθμισεις, παντως οχι στα low...

Γενικα ο υπολογιστης παιζει ακομα καλα... αυτος στην υπογραφη μου ειναι...

Μηπως ξερετε τι φταιει???? δεν αντεχω αλλο... μονο το 2 εχω παιξει, το 4 και 5 γιατι δεν παιζουν? αφου εχουν ποιο λιγα γραφικα απο τα παιχνιδια που αναφερα...

Δημοσ.

Καλησπερα

Εδω και λιγες μερες εχει ανεβει cod5 server που ακουει στο zpaf.homeip.net:28960

Δεν δινω ip για τους λογους οτι ειναι dynamic αλλα οποιος θελει μπορει να κανει

connect ανοιγοντας console με το ~ και γραφοντας /connect zpaf.homeip.net:28960

Στο master list browser απο το παιχνιδι θα τον δειτε σαν BaZoServer AWMN GR CoD5

Δημοσ.
κάποιο από τα παιχνίδια που λες ότι πήγαιναν καλά στο μηχάνημα σου έχεις δοκιμάσει κανένα?

ναι τα εχω δοκιμασει ολα αυτα και πολλα αλλα (οπως το gears of war που παιζει στα high!!) και παιζουν ολα στα φουλ! αυτο γιατι γαμι!@@# ετσι???????

Δημοσ.

Σε ποιούς servers παίζετε τελικά?

Αν το έχει κανένας original και παίζει συχνά ας με κάνει add να μπαίνουμε παρέα :)

Μπαίνω κυρίως σε αυτούς:

D8. REAL HARDCORE NO tanks!! 92.48.112.40:1024 (s&d)

[TeW] TDM No Dogs Hardcore 85.234.154.108:1024

Show No Mercy Hardcore 91.186.7.55:1024

average ping ~ 95

Δημοσ.
Ακριβως το ιδιο εκανε σε μενα (με πεταγε μολις φορτωνε το account information kai εβγαζε το error που αναφερεις) αλλα βρηκα την λυση:

Οφειλοταν στο configuration του χρηστη που ειχα φτιαξει .

Πας "χρηστες--->{ονομα χρηστη} ---> Appdata ---> Local----> Activision--->CodWaw--->Players--->profiles--->{ονομα profile}--->και διαγραφεις τα αρχεια .cfg , ετσι θα μεινει μονο ο φακελος "saves" και το αρχειο "mpdata" .

Ετσι "μηδενιζει" μεν το configuration του χρηστη ,αλλα μενουν απειραχτα τα saves και οι βαθμοι και τα challenges που εχεις κερδισει , και το μονο που χανεται ειναι οι ρυθμισεις video - audio κ ρυθμισεις για τα controls

καλησπερα παιδια πως παω σε αυτην την επιλογη για να το φτιαξω βοηθιστε λιγο:rolleyes:

Δημοσ.
ναι τα εχω δοκιμασει ολα αυτα και πολλα αλλα (οπως το gears of war που παιζει στα high!!) και παιζουν ολα στα φουλ! αυτο γιατι γαμι!@@# ετσι???????

αν το εχεις πάρει από τον θείο ψάξε να βρείς άλλο κρακεράκι η άλλη έκδοση..

δοκίμασε να βάλεις και τους τελευταίους drivers για GPU.

δεν μου έρχεται κάτι άλλο..

Δημοσ.

Ρε παιδιά, επιλέγω solo και μετά μου βγάζει μια οθόνη που έχει δυο επιλογές (New Game, Select Mission).

Ότι και να επιλέξω από τα δυο όμως, δεν γίνεται τίποτα!

Δημοσ.
Ρε παιδιά, επιλέγω solo και μετά μου βγάζει μια οθόνη που έχει δυο επιλογές (New Game, Select Mission).

Ότι και να επιλέξω από τα δυο όμως, δεν γίνεται τίποτα!

Για να ξεκινήσεις να παίζεις, πας στο directory: C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players (αν το έχεις εγκαταστήσει στη default θέση), δημιουργείς ένα txt αρχείο, το ονομάζεις active και σε αυτό γράφεις μόνο το όνομα του profile - παίχτη που θές να έχεις (π.χ. Nikolaos). ΜΕτά ανοίγεις το φάκλεο profiles (C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles) σβήνεις οποιοδήποτε αρχείο, αν υπάρχει, μέσα. Πάλι φτιάχνεις ένα νέο αρχείο txt, active, με το όνομα του παίχτη (ή απλά αντιγράφεις το προηγούμενο :P) και επίσης δημιουργείς έναν νέο φάκελο που θα το ονομάσεις με το όνομα του profile (π.χ. Nikolaos) (προσοχή! το όνομα του φακέλου πρέπει να είναι το ίδιο με το όνομα που γράφεις μέσα στο active.txt).

Και τέλος, ανοίγεις το φάκελο που δημιούργησες (αν είναι π.χ. Nikolaos, C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles\Nikolaos), κάνεις άλλο ένα copy paste και εδώ το active.txt.

Τώρα θα μπορείς να παίξεις κανονικά.

Υ: Κανονικά, χρειάζεται μόνο μια φορά το active.txt, αλλά επειδή δεν έχω τσεκάρει σε ποια θέση πρέπει να είναι, για να είσαι σίγουρος, δημιούργησέ το 3 φορές εκεί που σου γράφω και είσαι οκ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...