Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: World at War [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To βρηκα λεγεται mortar round ειναι αυτο κατω στην εικονα.

81MM%20Mortar%20Round.jpg

Αμα το βαλεις σε σπιτι τοτε ολο κτηριο θα παντου μπαμ.

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχοντας καποια καλη γνωση στα θεμτα Β παγκοσμιου πολεμου και καποια αρεσκεια στα πρωτου πορσωπου βολων παιχνιδια, θα ξεκινησω και εγω το COD 5 για να σας πω και τη δικια μου αποψη. H πρωτη αποστολη ειναι στο Makin Island, για να δουμε...

Δημοσ.
To βρηκα λεγεται mortar round ειναι αυτο κατω στην εικονα.

81MM%20Mortar%20Round.jpg

Οπλοβομβιδες λεγονται αυτα που μπαινουν μπροστα απο ορισμενα τυφεκια και εκτοξευονται απο αυτα...

Δημοσ.
Οπλοβομβιδες λεγονται αυτα που μπαινουν μπροστα απο ορισμενα τυφεκια και εκτοξευονται απο αυτα...

Όλμοβομβίδες (ή βλήματα όλμων) λέγονται αυτά, όπως είπαμε και πριν, και δε νομίζω να μπορέσεις να βάλεις ένα βλήμα τέτοιου βάρους και διαμέτρου μπροστά από κάποιο τουφέκι.

Δημοσ.

lol, ειχα ριξει με τετοια στον στρατο.

με το που φτανω μοναδα μας στελνουν για ασκηση και ειχαμε ριξει με αυτα

Δημοσ.
Όλμοβομβίδες (ή βλήματα όλμων) λέγονται αυτά, όπως είπαμε και πριν, και δε νομίζω να μπορέσεις να βάλεις ένα βλήμα τέτοιου βάρους και διαμέτρου μπροστά από κάποιο τουφέκι.

Σωστα, τωρα που το ειδα προσεκτικα δε μοιαζει...

ΥΓ: Ολμος εβαλε, σωληνας καθαρος (για τις παλιοσειρες) :-)

Δημοσ.

Μόλις αγόρασε ο αδερφός μου το Call of Duty 5 original το κάνει εγκατάσταση και όταν πάει να τρέξει το παιχνίδι στο loading screen ή τον πετάει έξω ή κάνει restart το pc του και κάποιες φορές μπαίνει στο παιχνίδι αλλά με χαλσμένα γραφικά.

Το σύστημα του είναι απ' οτι θυμάμαι

Intel Core 2 Duo E 4500 2.2 Ghz

2 giga ram

ati radeon 1950 pro

Tου έστειλα link ,κατέβασε καινούργιους drivers και καινούργιο catalyst αλλά τίποτα!!!

Καμιά ιδέα για την επίλυση του προβλήματος????

Δημοσ.
Παίδες κανένας δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα σαν αυτό που προαναφέρω

nope δοκίμασε και πιο παλιούς drivers απο τους τελευταίους καμμιά φορά δε ξέρεις...

Δημοσ.
nope δοκίμασε και πιο παλιούς drivers απο τους τελευταίους καμμιά φορά δε ξέρεις...

Επειδή είμαι άσχετος σχετικά,που θα βρω παλαιότερους drivers μιας και στο site της ati σου βγάζει τους τελευταίους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...