KnightRider Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 To βρηκα λεγεται mortar round ειναι αυτο κατω στην εικονα. Αμα το βαλεις σε σπιτι τοτε ολο κτηριο θα παντου μπαμ.
NikosFE Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Εχοντας καποια καλη γνωση στα θεμτα Β παγκοσμιου πολεμου και καποια αρεσκεια στα πρωτου πορσωπου βολων παιχνιδια, θα ξεκινησω και εγω το COD 5 για να σας πω και τη δικια μου αποψη. H πρωτη αποστολη ειναι στο Makin Island, για να δουμε...
furious99 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 To βρηκα λεγεται mortar round ειναι αυτο κατω στην εικονα. Οπλοβομβιδες λεγονται αυτα που μπαινουν μπροστα απο ορισμενα τυφεκια και εκτοξευονται απο αυτα...
antonl Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Οπλοβομβιδες λεγονται αυτα που μπαινουν μπροστα απο ορισμενα τυφεκια και εκτοξευονται απο αυτα... Όλμοβομβίδες (ή βλήματα όλμων) λέγονται αυτά, όπως είπαμε και πριν, και δε νομίζω να μπορέσεις να βάλεις ένα βλήμα τέτοιου βάρους και διαμέτρου μπροστά από κάποιο τουφέκι.
jpavly Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Yeap, αυτά που προσαρμόζονται στο όπλο έχουν μικρότερο μέγεθος. Δείτε εδώ http://www.inert-ord.net/usa03a/usarg/
_BASSstarlet_ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει κανένα κατάστημα στην Αθήνα που να πουλάει τέτοια;
Toufas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 lol, ειχα ριξει με τετοια στον στρατο. με το που φτανω μοναδα μας στελνουν για ασκηση και ειχαμε ριξει με αυτα
Aims Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 εμενα παντως η επιστροφη στον Β παγκοσμιο με χαλασε αρκετα
furious99 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Όλμοβομβίδες (ή βλήματα όλμων) λέγονται αυτά, όπως είπαμε και πριν, και δε νομίζω να μπορέσεις να βάλεις ένα βλήμα τέτοιου βάρους και διαμέτρου μπροστά από κάποιο τουφέκι. Σωστα, τωρα που το ειδα προσεκτικα δε μοιαζει... ΥΓ: Ολμος εβαλε, σωληνας καθαρος (για τις παλιοσειρες)
polonos1313 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Μόλις αγόρασε ο αδερφός μου το Call of Duty 5 original το κάνει εγκατάσταση και όταν πάει να τρέξει το παιχνίδι στο loading screen ή τον πετάει έξω ή κάνει restart το pc του και κάποιες φορές μπαίνει στο παιχνίδι αλλά με χαλσμένα γραφικά. Το σύστημα του είναι απ' οτι θυμάμαι Intel Core 2 Duo E 4500 2.2 Ghz 2 giga ram ati radeon 1950 pro Tου έστειλα link ,κατέβασε καινούργιους drivers και καινούργιο catalyst αλλά τίποτα!!! Καμιά ιδέα για την επίλυση του προβλήματος????
vaiaserres Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Εμαθε κανεις για το καινουργιο Patch v1.2;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
polonos1313 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παίδες κανένας δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα σαν αυτό που προαναφέρω
outlaw star Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Παίδες κανένας δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα σαν αυτό που προαναφέρω nope δοκίμασε και πιο παλιούς drivers απο τους τελευταίους καμμιά φορά δε ξέρεις...
polonos1313 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 nope δοκίμασε και πιο παλιούς drivers απο τους τελευταίους καμμιά φορά δε ξέρεις... Επειδή είμαι άσχετος σχετικά,που θα βρω παλαιότερους drivers μιας και στο site της ati σου βγάζει τους τελευταίους
basilisamd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Οταν παταω για να παιξω το cod μου βγαζει το παρακατο error. Ξερει κανεις να με βοηθησει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα