Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: World at War [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδια μονο εγω εχω προβλημα με το μουλτι??

παω να το ξεκινησω και οταν παω να φτιαξω καινουργιο προφιλ κομπλαρει!!

μια φορα που το καταφερα, μετα καθε φορα που το ξεκιναω και κανει "retrieving online information° κομπλαρει το συμπαν!!

εχετε καμια ιδεα??? το παιχνιδι ειανι απο τον θειο, αλλα ετςι που παει δεν βλεπω να το αγοραζω!!

Ρε vlachaquito δε φτιάχνουμε prοfile άμα το έχουμε από το θείο :-).

Μπορείς να παίξεις online χωρίς profile.

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ρε vlachaquito δε φτιάχνουμε prοfile άμα το έχουμε από το θείο :-).

Μπορείς να παίξεις online χωρίς profile.

μα μου λεει οτι δεν μπορω να παιξω χωρις ονομα..

και επισης για 1-2 μερες ειχα καταφερει να το κανω, αλλα μετα παλι τα ιδια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειπα και σε προυγουμενο ποστ την λυση για το προβλημα με το error μολις ξεκιναει ;) αλλα μαλλον το περασατε στον βροντο :-D :

Πας "χρηστες--->{ονομα χρηστη} ---> Appdata ---> Local----> Activision--->CodWaw--->Players--->profiles--->{ονομα profile}--->και διαγραφεις τα αρχεια .cfg , ετσι θα μεινει μονο ο φακελος "saves" και το αρχειο "mpdata" .

Ετσι "μηδενιζει" μεν το configuration του χρηστη ,αλλα μενουν απειραχτα τα saves και οι βαθμοι και τα challenges που εχεις κερδισει , και το μονο που χανεται ειναι οι ρυθμισεις video - audio κ ρυθμισεις για τα controls

Επεξ/σία από pc_admin
Δημοσ.

Προφανώς δουλεύει κατά περίπτωση.

Όχι πάντως στη δική μου και αρκετών άλλων όπως βλέπω.

Μου παρουσιάζει ακριβώς ότι και στον vlachaquito.

Τις πρώτες φορές έμπαινα με τα έτοιμα profiles,αλλά όταν άρχισα τα πειράματα, για να αλλάξω και nick,παρέδωσε το πνεύμα.

Δεν σώθηκε ούτε μετά από 5 unistall-install.

Δημοσ.

μα οταν κανουμε profile και μας βγαζει διαφορα ονοματα δεν επιλεγουμε καποιο παταμε ΠΑΝΤΑ ακυρο ετσι που να φαινεται το ονομα του profile μας να ειναι offline.

επισης πρεπει συνηθως καθε φορα πριν να τρεξουμε το game να σβυνουμε το cfg διαφορετικα μας βγαζει το error

Αυτο δεν εμποδιζει να μπαινουμε στους free servers και να παιρνουμε βαθμους.

αν κανουμε το λαθος και επιλεξουμε ενα ονομα απο αυτα που βγαζει να επιλεξουμε την ηπιαμε.Πρεπει μετα ξανα ολα απο την αρχη στο profile.

Το καλυτερο να εχουμε ενα backup του φακελου με το profile μας χωρις το αρχειο cfg

στο default profile που εχει ο φακελος γαφουμε το ονομα του profile μας

Το install -uninstall δεν εχει κανενα νοημα αφου το μονο που "παιζει' ειναι ο φακελλος με τα profile του χρηστη στην διαδρομη που ειπα πριν.

Δημοσ.
Εχει αγορασει κανενας το limited collectors edition?

Γιατι προσπαθω να βαλω τον κωδικο στο codwwcollectors.callofduty.com και δεν το δεχεται.... :((((

Δε χρειάζεται.

http://www.callofduty.com/intel/174

Limited Collector's Edition Owners:

If you purchased a Limited Collector's Edition on Xbox 360 and PC (there are no other Collector's Editions on other platforms), you will have access to the FG42, as well as a week of Double XP and the ability to use a colored clan tag. Please refer to the insert in your copy of CoD: WW LCE for more information.

PC Users: Simply enter in your registration code on the back of your manual when installing the game and the FG42 will show up as a class option in multiplayer. You do not need to go to the Limited Collector's Edition redemption site. Start a multiplayer match and select "Heavy Gunner" class to use your FG42.

Δημοσ.

Θα σας πρότεινα να το αγοράσετε πάντως , πολλά προβλήματα σταμάτησαν να εμφανίζονται μόλις το εγκατέστησα απο το original με το valid cd-key όπως πχ το πρόβλημα τα profiles με το οποίο είχα παρόμοια προβλήματα με αυτά που περιγράφετε.

Το μόνο "κακό" αν μπορείς να το πείς είναι οτι δεν σε αφήνει να μπείς σε cracked servers αλλά έχεις άπειρους original να διαλέξεις.....

Δημοσ.

Εμένα πάντως το οπλάκι δεν το βγάζει....

&

Γιατί δεν σε αφήνει να μπείς σε cracked servers?Λύνεται κάπως αυτό?

Δημοσ.

Δεν στο έχει διαθέσιμο για να το επιλέξεις σε create class,απο τις έτοιμες που έχει στο εμφανίζει.

Τι να τους κάνεις τους cracked servers ??Υπάρχουν n original να διαλέξεις!!

Δημοσ.

Επειδή μόλις γύρισα από ταξίδι και δεν έχω προλάβει να διαβάσω προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, κάντε ένα check εδώ: http://www.codwars.eu/forums/dhniaethiaoa-eyoaeo/

που έχει αρκετές λύσεις, και αν κάποια σας βοηθάει γράψτε την εδώ.

Δημοσ.

ωχ σορρυ για τα greeklish...το εβαλα το παιχνιδι αλλα ψιλοκολλαει...ειναι λογικο , δεν το σηκωνει το pc μου ή ειναι κατι αλλο???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...