Toufas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 απο game.co.uk το πηρα. επρεπε να το εχω σαββατο το αργοτερο. στο play δεν μου αρεσει το οτι αργει να φυγει η παραγγελια απο αυτους. σε αλλα την ιδια μερα το στελνουν (αναλογα παντα την ωρα που το παραγγειλεις)
morgoth_gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μόλις με πληροφόρησαν ότι ήρθε και πρέπει να πάω να το πάρω!!!:D Collectors edition
FarCry Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 απο game.co.uk το πηρα. επρεπε να το εχω σαββατο το αργοτερο. στο play δεν μου αρεσει το οτι αργει να φυγει η παραγγελια απο αυτους. σε αλλα την ιδια μερα το στελνουν (αναλογα παντα την ωρα που το παραγγειλεις) καλά συγγνώμη το game έχει σε κάθε πόλη από κατάστημα....γιατί δε πηγες να το πάρεις? τεμπελιά?
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 μήπως ξέρει κανεις πως θα παίξω το co-op σε lan?μου το έχει στείλει ο θείος από αμερικα
teodkats Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2008 θα παίζει το Call of Duty 5 το παρακάτω laptop. Ευχαριστώ. CPU KAI GPU.zip
mitsos.gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Eχει μια μεγαλη βλακια το 5 και για αυτο δεν θα το παιζουν πολλα ατομα οπως και το 4.Η μεγαλη βλακια του 5 ειναι τα ξακουστα "Perks"εχει περισσοτερα απο το 4 και πιστευω πως θα βγαλει mods οπως τα "promod".Για multiplayer μιλαω παντα!
opts Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Για να δούμε και το 5 τι θα κάνει Σαν θέμα πάντως το WW2 είναι ιδιαίτερο. Modern Wars για μένα τουλάχιστον δεν έχουν ενδιαφέρον.
LePRoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εχει αγορασει κανενας το limited collectors edition? Γιατι προσπαθω να βαλω τον κωδικο στο codwwcollectors.callofduty.com και δεν το δεχεται.... (((
kostacurtas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Call of Duty: World at War PC Mod Tools Released Now available at FileShack is the mod toolset for Call of Duty: World at War. Tucked away within the 1.10GB archive is everything owners of the PC version will need to start making custom content, such as levels and new game modes. Mirrors: Atomic Gamer FilePlanet WorthPlaying
KnightRider Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εγω το πηρα και είναι μια χαρα το παιχνιδι και επισης μπορεις να κολυμπας στο νερο και κατω απο το νερο και έχει πιο καλα γραφικα.
morgoth_gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Εχει αγορασει κανενας το limited collectors edition?Γιατι προσπαθω να βαλω τον κωδικο στο codwwcollectors.callofduty.com και δεν το δεχεται.... ((( Τα ίδια και εδώ...Invalid key :(
LePRoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Ωραία ... (( Καποιος αλλος με invalid key? Καποια λυση??
vlachaquito Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια μονο εγω εχω προβλημα με το μουλτι?? παω να το ξεκινησω και οταν παω να φτιαξω καινουργιο προφιλ κομπλαρει!! μια φορα που το καταφερα, μετα καθε φορα που το ξεκιναω και κανει "retrieving online information° κομπλαρει το συμπαν!! εχετε καμια ιδεα??? το παιχνιδι ειανι απο τον θειο, αλλα ετςι που παει δεν βλεπω να το αγοραζω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα