Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: World at War [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο game.co.uk το πηρα. επρεπε να το εχω σαββατο το αργοτερο. στο play δεν μου αρεσει το οτι αργει να φυγει η παραγγελια απο αυτους. σε αλλα την ιδια μερα το στελνουν (αναλογα παντα την ωρα που το παραγγειλεις)

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
απο game.co.uk το πηρα. επρεπε να το εχω σαββατο το αργοτερο. στο play δεν μου αρεσει το οτι αργει να φυγει η παραγγελια απο αυτους. σε αλλα την ιδια μερα το στελνουν (αναλογα παντα την ωρα που το παραγγειλεις)

καλά συγγνώμη το game έχει σε κάθε πόλη από κατάστημα....γιατί δε πηγες να το πάρεις? τεμπελιά? :P

Δημοσ.

Eχει μια μεγαλη βλακια το 5 και για αυτο δεν θα το παιζουν πολλα ατομα οπως και το 4.Η μεγαλη βλακια του 5 ειναι τα ξακουστα "Perks"εχει περισσοτερα απο το 4 και πιστευω πως θα βγαλει mods οπως τα "promod".Για multiplayer μιλαω παντα!

Δημοσ.

Για να δούμε και το 5 τι θα κάνει

Σαν θέμα πάντως το WW2 είναι ιδιαίτερο.

Modern Wars για μένα τουλάχιστον δεν έχουν ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Εχει αγορασει κανενας το limited collectors edition?

Γιατι προσπαθω να βαλω τον κωδικο στο codwwcollectors.callofduty.com και δεν το δεχεται.... :((((

Δημοσ.

Εγω το πηρα και είναι μια χαρα το παιχνιδι και επισης μπορεις να κολυμπας στο νερο και κατω απο το νερο και έχει πιο καλα γραφικα.

Δημοσ.
Εχει αγορασει κανενας το limited collectors edition?

Γιατι προσπαθω να βαλω τον κωδικο στο codwwcollectors.callofduty.com και δεν το δεχεται.... :((((

Τα ίδια και εδώ...Invalid key :(:(

Δημοσ.

ρε παιδια μονο εγω εχω προβλημα με το μουλτι??

παω να το ξεκινησω και οταν παω να φτιαξω καινουργιο προφιλ κομπλαρει!!

μια φορα που το καταφερα, μετα καθε φορα που το ξεκιναω και κανει "retrieving online information° κομπλαρει το συμπαν!!

εχετε καμια ιδεα??? το παιχνιδι ειανι απο τον θειο, αλλα ετςι που παει δεν βλεπω να το αγοραζω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...