CyberSoul Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 παιδεια προσοχη!εβαλα το xfire για το online.Αφου τελιωσα το multiplayer ειπα να συνεχίσω το με το που πήγα να παιξω single αλλα προς μεγάλη μου απογοήτευση είδα ότι εχουν χαθεί όλα τα saves.!εχει τύχει σε κανέναν αλλον?αστε ξενέρωσα πάνω που το τερμάτιζα!
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 grrrrrrrrrrrr δεν μου ρθε το παιχνιδι σημερα!
Panahs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 grrrrrrrrrrrr δεν μου ρθε το παιχνιδι σημερα! Από το θείο? πλάκα
morgoth_gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 grrrrrrrrrrrr δεν μου ρθε το παιχνιδι σημερα! Ούτε μένα........Απο Δευτέρα το κόβω...
plaths Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 το cod 5 παιζει σε XP αν ναι μου δινετε link να το κατεβασω?
Toufas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 σε εμας ερχεται και αυριο ο ταχυδρομος, αλλα αν ερθουν μετα τις 11 θα λειπω!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 παιδεια προσοχη!εβαλα το xfire για το online.Αφου τελιωσα το multiplayer ειπα να συνεχίσω το με το που πήγα να παιξω single αλλα προς μεγάλη μου απογοήτευση είδα ότι εχουν χαθεί όλα τα saves.!εχει τύχει σε κανέναν αλλον?αστε ξενέρωσα πάνω που το τερμάτιζα! Kαι γω το έχω πάθει.Δεν θυμάμαι πως,ή δεν ξέρω αν έχει σχέση το X-FIRE,αλλά είχα φτάσει στην αποστολή με το ξεκαθάρισμα των χαρακωμάτων όταν συνέβει το μοιραίο. Δεν υπάρχει κανάς καλός άνθρωπος να μας δώσει τίποτα saves????
gilardino Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 και σε μενα σβηστηκαν ετσι ξαφνικα τα saves...ουδεμια σχεση με xfire...
plaths Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 το cod 5 παιζει σε XP αν ναι μου δινετε link να το κατεβασω? Damn..................
gilardino Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 http://www.direct2drive.com/2/7130/product/Buy-Call-of-Duty:-World-at-War-Download
Erwdios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Kαι γω το έχω πάθει.Δεν θυμάμαι πως,ή δεν ξέρω αν έχει σχέση το X-FIRE,αλλά είχα φτάσει στην αποστολή με το ξεκαθάρισμα των χαρακωμάτων όταν συνέβει το μοιραίο.Δεν υπάρχει κανάς καλός άνθρωπος να μας δώσει τίποτα saves???? Όταν λες ξεκαθάρισμα χαρακωμάτων εννοείς... Την αποστολή με το φλογοβόλο προφανώς, σωστά? Την έχω περάσει αυτή και είμαι στην επόμενη με τα AA guns. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω το save (ξέρεις που το αποθηκεύει το CoDWaW?), αλλά αυτό θα γίνει αύριο, γιατί σήμερα δεν θα πάω σπίτι μου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Είμαι(ή μάλλον ήμουν) στην έκτη αποστολή "Burn 'em Out". Το κυρίως πρόβλημά μου όμως είναι με το Multiplayer. Όταν φορτώνω το multi, μένει για μερικά δευτερόλεπτα στο "Retrieve Account Information" και με πετάει στο desktop με το error "Unhandled exception caught".
Erwdios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Είμαι(ή μάλλον ήμουν) στην έκτη αποστολή "Burn 'em Out". Όπως ξέρεις το CoDWaW επιτρέπει μόνο ένα save (μεγάλη ηλιθιότητα) και συνεπώς αν σου στείλω εγώ το save, αυτή την πίστα δεν θα την παίξεις καθόλου (κωλολέει) Το κυρίως πρόβλημά μου όμως είναι με το Multiplayer.Όταν φορτώνω το multi, μένει για μερικά δευτερόλεπτα στο "Retrieve Account Information" και με πετάει στο desktop με το error "Unhandled exception caught". Εμμμ, original έκδοση ή "δανεική"?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα