Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: World at War [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι περισσότεροι θα ξέρετε πως τον αρχηγό των Αμερικάνων τον κάνει ο Kiefer Sutherland.

Τον Reznov (τον φίλο του player στους Σοβιετικούς) το ξέρετε ότι τον κάνει ο Gary Oldman?

Ονοματάρες και οι δύο και εξαιρετικοί ηθοποιοί (ειδικά ο Oldman)

• Απαντ. 792
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Οχι δεν γινεται επειδη δεν σωνει τα saves στα documents/activision/ Μπλα μπλα...

Δεν ξερω που τα σωνει....

Καποιος αλλος τροπος?

Τι windows έχεις;

• Super Moderators
Δημοσ.
Οι περισσότεροι θα ξέρετε πως τον αρχηγό των Αμερικάνων τον κάνει ο Kiefer Sutherland.

Τον Reznov (τον φίλο του player στους Σοβιετικούς) το ξέρετε ότι τον κάνει ο Gary Oldman?

Ονοματάρες και οι δύο και εξαιρετικοί ηθοποιοί (ειδικά ο Oldman)

zomg JACK BAUER!!!

Δημοσ.

Λοιπόν έπαιξα το cod5 και το λάτρεψα. :o:o Τα γραφικά είναι σαν του cod4 αλλά λίγο πιο βελτιωμένα. Ο ήχος είναι ικανοποιητικός, αν και θα μου λείψουν τα spishka,popogia grenada :P κτλ. Το gameplay είναι στο στιλ του 4 οπότε το συνηθίζουμε πιο γρήγορα. Επιπλέον τα όπλα (μέχρι το 19 lvl) τα βρήκα εύκολα στην προσαρμογή και η προσθήκη των tanks και των σκυλιών το κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον.Τέλος η αλλαγή στην βαθμονόμηση με τα +2,+4,+6 κτλ κάνει τα kills μας πιο δίκαια. Καλό βράδυ μαζί με cod5 και ξερό ψωμί!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
zomg JACK BAUER!!!

Θεωρώ τον Oldman πολύ μεγαλύτερο ηθοποιό ως μέγεθος και ταλέντο. Είναι από τους αγαπημένους μου.

Βέβαια αυτό είναι μάλλον πιο πολύ προσωπική άποψη.

[gt]42717[/gt]

Δεν έχω τίποτα με τον Sutherland. Ίσα ίσα τον θεωρώ και αυτόν εξαιρετικό.

Επεξ/σία από Panahs
Δημοσ.
Τα σκυλιά δε μου αρέσουν στο online, κυρίως γιατί λυπάμαι να τα σκοτώνω.

Εισαι περίπτωση. Δεν λυπάσαι τους ανθρώπους και λυπάσαι τα σκυλιά!!!

Καλύτερα να αυτοκτονήσεις τότε για να μη ξανασκοτώσεις σκυλιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους ανθρώπους γιατί να τους λυπάται;

Έχουν βούληση και οι ίδιοι επέλεξαν να παίξουν Online πολεμικό game!

Χθες μου έκανε κάτι τρελά με τα profiles.Προσπαθούσα να σβήσω ένα για να φτιάξω άλλο και αρνιόταν.Μετά από ένα-δυό προσπάθειες με πέταγε στο desktop και τότε μπορούσα να να φτιάξω το δικό μου,αφού τα profiles είχαν μειωθεί.

Σε κάποια στιγμή δεν φόρτωνε καθόλου και έβγαζε error.Το παράτησα και θα προσπαθήσω απόψε πάλι.

Παίζοντας κανά τέταρτο online(single δεν μπορώ από τη στιγμή που έβαλα το patch)εκτίμησα περισσότερο τα γραφικά,αλλά ο ήχος των όπλων είναι ιδιαίτερα χαμηλός.

Όχι όμως και χάλια.

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
πολλά <<ψ>>
  • Super Moderators
Δημοσ.
Θεωρώ τον Oldman πολύ μεγαλύτερο ηθοποιό ως μέγεθος και ταλέντο. Είναι από τους αγαπημένους μου.

Βέβαια αυτό είναι μάλλον πιο πολύ προσωπική άποψη.

Δεν έχω τίποτα με τον Sutherland. Ίσα ίσα τον θεωρώ και αυτόν εξαιρετικό.

ναι αλλά ο Jack τον σπάει στο ξύλο σε χρόνο dt και μαθαίνει ποιος έκανε την τρομοκρατική επίθεση...

Δημοσ.
Τα σκυλιά δε μου αρέσουν στο online, κυρίως γιατί λυπάμαι να τα σκοτώνω.

Aστους να λενε , και εγω την ιδια αντιδραση ειχα .

Δημοσ.
ναι αλλά ο Jack τον σπάει στο ξύλο σε χρόνο dt και μαθαίνει ποιος έκανε την τρομοκρατική επίθεση...

Και ο Gary είναι ο Δράκουλας... και του πατάει μια δαγκωματιά, γίνεται νυχτερίδα και φεύγει από το παράθυρο.

Δημοσ.
Aστους να λενε , και εγω την ιδια αντιδραση ειχα .

+_BASSstarlet_

Ωραίος, δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο.Οποιος έχει αντιληφθεί την ουσία του online gaming, καταλαβαίνει ακριβώς τι εννοώ. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...