NikolaosGR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Erwdios πολλοί έχουμε κλεμμένα παιχνίδια και δεν υπάρχει κάποιου είδους "πρόταση" σαν κι αυτή που ζητάς. Απλά επειδή μπορούμε, και δεν υπάρχουν συνέπειες, κλέβουμε. Το τι θα έπρεπε να κάνουμε είναι προφανές νομίζω. Πολυσυζητμένο (και offtopic) θέμα :> Μπορώ να πω οτι συμφωνώ απόλυτα
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 δεν παιρνω οτι παιχνιδι βγαινει. τα τελευταια που πηρα προσφατα ηταν, gta4, warhammer online, red alert 3 και σημερα preorder στο cod.
Erwdios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μπορώ να πω οτι συμφωνώ απόλυτα Εγώ πάλι δεν διαφωνώ απόλυτα, αλλά... δεν μπορώ να δεχτώ και τα περί γυφτιάς στα pm κλπ. Ο καθένας από εμάς έχει επίγνωση των πράξεών του και αν ποτέ έρθει η ώρα να αντιμετωπίσει νομικές συνέπειες, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Το θέμα είναι, τι νόημα έχει να υποδεικνύει πάντα κάποιος (στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Toufas π.χ.) ποιο είναι το σωστό, ηθικά, γιατί για την τσέπη μας, όλοι ξέρουμε ποιο είναι το σωστό.
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάλι δεν διαφωνώ απόλυτα, αλλά... δεν μπορώ να δεχτώ και τα περί γυφτιάς στα pm κλπ. Ο καθένας από εμάς έχει επίγνωση των πράξεών του και αν ποτέ έρθει η ώρα να αντιμετωπίσει νομικές συνέπειες, θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Το θέμα είναι, τι νόημα έχει να υποδεικνύει πάντα κάποιος (στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Toufas π.χ.) ποιο είναι το σωστό, ηθικά, γιατί για την τσέπη μας, όλοι ξέρουμε ποιο είναι το σωστό. αμα ερθει καποιος και σε κλεψει θα ειναι λαθος? σωστο για την τσεπη του ειναι.
Erwdios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) αμα ερθει καποιος και σε κλεψει θα ειναι λαθος? σωστο για την τσεπη του ειναι. Αν πουλάω 50€, κάτι το οποίο κοστίζει 10€ και κάποιος μπορεί να το βρεί δωρεάν, μαγκιά του να το πάρει. Δωρεάν διάθεση λέγεται και όχι κλοπή. Ας το πουλήσω 15€, να βάλω εγώ 5€ στη τσέπη και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Στη τελική μήπως βιοπράγησα? Μήπως διέρρηξα το σπίτι κάποιου κακομοίρη? Μήπως απείλησα κανέναν? Το βρήκα και το πήρα. Όπως αν εγώ χάσω το κινητό μου και το βρεί κάποιος και το κρατήσει, δεν θα λέγεται κλέφτης, αλλά κωλόφαρδος. Σιγά μην κλάψω και το κεφάλαιο, που αντί να έχει εξωφρενικό κέρδος, θα έχει μόνο υπερκέρδος. Και σημειωτέον, επειδή καταλαβαίνω τι εννοείς, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ κιόλας. Μου συγκρίνεις μία κλοπή φυσικών αγαθών με ψηφιακές υπηρεσίες και μου αναφέρεις ένα ατυχέστατο παράδειγμα για να μου δικαιολογήσεις την κλοπή που υφίσταται καθημερινά ο καταναλωτής, από το γάλα που θα πιει, μέχρι την τσόντα που θα δει. Αυτά από εμένα και το ράβω, γιατί κουράζει το off topic. (Το 1/3 των παιχνιδιών που παίζω το έχω είτε αυθεντικό, είτε νοικιασμένο από video club, απλά, κουβέντα να γίνεται γιατί προσεγγίζουμε το θέμα και από διαφορετική σκοπιά.) Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2008 από Erwdios
S2Katana Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δεν πρόκειται να καταλήξει πουθενά αυτή η συζήτηση! Τώρα παίζω (μάλλον) την τελευταία αποστολή εναντίον των Γιαπωνέζων και έχω πορωθεί!Βασικά είναι πολύ ζόρικο στα σημεία αυτά.
Hlapatsas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αν πουλάω 50€, κάτι το οποίο κοστίζει 10€ και κάποιος μπορεί να το βρεί δωρεάν, μαγκιά του να το πάρει. Δωρεάν διάθεση λέγεται και όχι κλοπή. Ας το πουλήσω 15€, να βάλω εγώ 5€ στη τσέπη και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Δεν σε αναγκάζει κανείς να το πάρεις. Το ότι το έχουμε απενοχοποιήσει από το μυαλό μας δεν το κάνει σωστό φίλε μου. Και οχι, λέγεται κλοπή, έχει πνευματικά δικαιώματα αυτός που το έφτιαξε και το έφτιαξε για να το πουλήσει, είναι απλή λογική. Τώρα το επιχείρημα με το κινητό δεν θα το σχολειάσω καν..
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ε ναι οταν φτιαχνεις παιχνιδια δεν πληρωνεις κοσμο να τα φτιαξει, τα πλεκουν αραχνες
MixalisX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Aν θεωρείς ένα έργο τέχνης υπερτιμημένο απλά ΔΕΝ το αγοράζεις. Οι χαζές δικαιολόγίες θέλουν χαζές απαντήσεις. Το ότι κάνουμε οι περισσότεροι κάτι παράνομο για να γλυτώσουμε καμιά δεκάρα δεν είναι μαγκιά ούτε κάτι για να το περιφανευόμαστε. Αναγκαίο κακό ίσος.
Bigi444444 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ρε συ Τούφα τι κάθεσαι και ασχολείσαι τώρα;Πιστεύεις πραγματικά ότι θα αλλάξεις την άποψη κάποιου;Οι άνθρωποι έχουν φτιάξει στο μυαλό τους μια ιστορία και τη φαντασιώνονται με την πρώτη ευκαιρία.Εγώ πάντως δεν είμαι πλέον και πολύ διατεθειμένος σε κανένα ελληνικό φόρουμ να ξανακάνω κουβέντα για τέτοια θέματα γιατί πολύ απλά οι περισσότεροι θα εμμένουν σε εντελώς ανεδαφικές απόψεις ακόμα και αν προσπαθείς να τους εξηγήσεις κάτι.Εδώ στον άλλο έλεγα ότι αυτό το Χ το προβλέπει ο ίδιος ο ποινικός κώδικας και εκείνος έλεγε, μαλακίες λες, δεν είναι έτσι.Ε, τι άλλο να πεις μετά;Θαρρώ πως απλά δε λες τίποτα γιατί μόνο το χρόνο σου θα χάσεις και απλά κάθεσαι και γελάς.Ερωδιέ μην το πάρεις προσωπικά.Είναι μαζικό το φαινόμενο αυτό... Στο θέμα μας τώρα.Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν έχει ανακοινωθεί επισήμως βελτίωση στη μηχανή γραφικών.Γιατί το pc του καθενανού μπορεί να δείχνει και το μάτι του να βλέπει ό,τι θέλει.Οι μισοί λένε το 4 δείχνει σίγουρα καλύτερο, οι υπόλοιποι το αντίθετο... Το μάτι του καθενός δεν το θεωρώ κριτήριο αντικειμενικό.
larry_tsoukou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια μη τρελαθουμε...δε ξερετε ποση κλοπη πεφτει για να φτασει το προιον στα χερια μας?πολυ σωστα αναφερθηκε παραπανω οτι αν εκανε 10 ευρω και το πουλουσαν 15 θα ταν οκ.αλλα εδω μιλαμε οτι μπορει νακανει 10 και τωρα πουλιεται 50!!μιλαμε για κανονικη απατη απο τις πολυεθνικες.το ιδιο που εγινε με τα σιντι μουσικης, οπου μετα την πειρατεια αναγκαστηκαν να τα πουλανε πιο φτηνα το ιδιο πρεπει να γινει και με τα games.εκμεταλλευονται το γεγονος οτι μπορει να κολλησει καποιος σε ενα παιχνιδι και να το αγορασει οσο οσο.πειτε μου οτι δεν ειναι ετσι....
Erwdios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ε ναι οταν φτιαχνεις παιχνιδια δεν πληρωνεις κοσμο να τα φτιαξει, τα πλεκουν αραχνες Αν είναι να τους πληρώνεις 5€ και να ευελπιστείς να βγάλεις από τον καταναλωτή 50€, καλύτερα να εφεύρεις αράχνες να τα φτιάχνουν. Όσο για την απενοχοποίηση, εγώ δεν μίλησα πουθενά για απενοχοποίηση, τουναντίον, έγραψα για επιπτώσεις και συνέπειες. Όσοι λοιπόν το έχετε απενοχοποιήσει στο μυαλό σας, καλό είναι να το ενοχοποιήσετε και πάλι, γιατί ποτέ δεν ξέρετε... Τα έργα τέχνης δεν μ' ενδιαφέρουν και δεν με διασκεδάζουν. Αν όμως έβρισκα ένα καλό αντίγραφο της Γκουέρνικα, ευχαρίστως θα κοσμούσε το δωμάτιό μου. Και το γάλα είναι υπερτιμημένο (1,30 X 340,75= 442,79 δρχ), αλλά το αγοράζω θέλω δεν θέλω. Όλοι από την τσέπη μου κλέβουν, εγώ θα γίνω ο καλός Σαμαρείτης και θα το παίζω ο Όσιος Πατάβιος? Ερωδιέ μην το πάρεις προσωπικά.Είναι μαζικό το φαινόμενο αυτό... Don' t worry, κουβέντα κάνουμε και ανταλλάσσουμε απόψεις. Άλλοι συμφωνούν και άλλοι διαφωνούν, έτσι είναι ο άνθρωπος. Κι αν μπορεί κάποιος ας μου αποδείξει ότι εταιρείες όπως η Blizzard με το περίφημο WoW που σκάει ο καθένας κάθε μήνα 15€, δεν έχει τραγικά υπερκέρδη.
padelis71992 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Παιδια εχω εκδοση θειου με valid cd key (οχι για online) και ειχα φτιαξει online profile απο τη beta.... Εχω 2 ερωτησουλες αυτο το profile που ειχα φτιαξει ισχυει και για τη full...αν ναι ετσι και το χρησιμοποιησω με αυτο το cd key δεν παιζει να μου κανει τιποτα η activision...(βλ@κεια λεω αλλα οκ)
larry_tsoukou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Όλοι από την τσέπη μου κλέβουν, εγώ θα γίνω ο καλός Σαμαρείτης και θα το παίζω ο Όσιος Πατάβιος? πολυ σωστα...μονο που δυστυχως εμεις την παταμε στο τελος (βλεπε νομικες κυρωσεις) -----Προστέθηκε 12/11/2008 στις 11 : 37 : 46----- Παιδια εχω εκδοση θειου με valid cd key (οχι για online) και ειχα φτιαξει online profile απο τη beta....Εχω 2 ερωτησουλες αυτο το profile που ειχα φτιαξει ισχυει και για τη full...αν ναι ετσι και το χρησιμοποιησω με αυτο το cd key δεν παιζει να μου κανει τιποτα η activision...(βλ@κεια λεω αλλα οκ) δε νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι με το κλειδι απο το μπετα.με το προφιλ το σκεφτηκα και γω αλλα και παλι δεν εβγαλα καποια ακρη.δε βρηκα δλδ κατι για να χρησιμοποιησω απο το το παλιο προφιλ(κανενα κωδικο ισως του υπαρχοντος προφιλ)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δε νομίζετε ότι το θέμα <<πειρατία & αντιγραμμένα games>> έχει εξαντληθεί σε άλλα threads? Πρέπει να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια και εδώ; Στο θέμα μας τώρα. Δοκίμασα να μπω σε μερικούς servers αλλά μου λέει ότι χρειάζεται το patch(καλά,πότε πρόλαβαν να βγάλουν patch?) Πρέπει να το βάλω οπωσδήποτε ή παίζει κάτι άλλο; Επίσης,δεν το αναγνωρίζει το X-FIRE,αλλά δεν μου δείχνει servers ούτε το ίδιο το game.Είναι θέμα online profile αυτά τα προβλήματα ή κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα