after Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ξερει κανεις πως μπορω να κανω benchmark στο world at war?
larry_tsoukou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος?πως παιζω μουλτι στη φουλ εκδοση του παιχνιδιου?μου βγαζει οτι πρεπει να κανω Online profile αλλα δε ξερω τι πρεπει να κανω
tectonator Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ρε μάγκες εγώ το έκανα install, παίζει το εισαγωγικό βιντεάκι και μετά βγάζει μύνημα Error το punkbuster δεν είναι avaliable. ΟΚ του λέω, πάω και επιλέγω Solo, νέο campaign, μου βγάζει να επιλέξω δυσκολία, επιλέγω και με ξανα γυρνά στο μενού για να διαλέξω αν θα ξεκινήσω νέο campaign ή ξεχωριστό mission
Erwdios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Έχεις pm. Και σ' εμένα ένα pm παρακαλώ πολύ...
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ενω ξερετε οτι θα το παιξετε το παιχνιδι, δεν το αγοραζετε.....
Erwdios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ενω ξερετε οτι θα το παιξετε το παιχνιδι, δεν το αγοραζετε..... Έχουμε 2 τινά. Το ένα είναι ότι εγώ δεν είμαι φανατικός των FPS games (λατρεύω το Crysis και μισώ το FarCry 2, αλλά από εκεί και πέρα, ούτε κρύο, ούτε ζέστη). Το άλλο είναι ότι εγώ δεν έχω καμία εμπειρία από online FPS και θέλω να πάρω μία γεύση. Αν με καλύψει θα το αγοράσω, πακέτο με το Left 4 Dead. Το έχω ξαναπεί, παιχνίδια που αξίζουν για το mp τους, τα αγοράζεις, έστω και για να κοσμούν το ράφι σου.
after Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Έχουμε 2 τινά. Το ένα είναι ότι εγώ δεν είμαι φανατικός των FPS games (λατρεύω το Crysis και μισώ το FarCry 2, αλλά από εκεί και πέρα, ούτε κρύο, ούτε ζέστη). Μια απο τα ιδια far cry 1, crysis, crysis 2, ειναι τελεια far cry 2 & cod5-wow ειναι για τα μπαζα(που λεει ο λογος...)
NikolaosGR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Επειδή τις 2 τελευταίες μέρες όλοι οι servers μας (CoD 2, CoD 4, CoD 5 - ο ΠΡΩΤΟΣ ελληνικος free for all server ), είναι down λόγω κάποιων ''αλλαγών'' στο pc των servers μας, & επειδή είμαι αλήτης και θέλω να σας ιντριγκάρω , ετοιμαστείτε για μια τελείως διαφορετική εμπειρία... & πληθώρα επιλογών... για το CoD 5 και όχι μόνο...
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ...απλα ειναι κριμα ενα καλο παιχνιδι να μην το παρεις ενω μονο στο multi αξιζει. και αυτα τα "εχεις pm" ενω ξερουμε ολοι τι ειναι, ειναι απλα γυφτιες. δηλαδη θα καταλαβεις πολλα που δεν φανταζεσαι οταν παιξεις σε εναν cracked server....
soiramk Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Η απορία δεν ήταν για τους cracked server, αλλά για το co-op μέσω Hamachi κτλ. Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις!
Erwdios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 ...απλα ειναι κριμα ενα καλο παιχνιδι να μην το παρεις ενω μονο στο multi αξιζει. και αυτα τα "εχεις pm" ενω ξερουμε ολοι τι ειναι, ειναι απλα γυφτιες. δηλαδη θα καταλαβεις πολλα που δεν φανταζεσαι οταν παιξεις σε εναν cracked server.... Πάμε πάλι από την αρχή: Το pm ήταν για Hamachi και όχι για cracked servers, όπως προανέφερε κι ο Panahs. Αλήθεια, Toufa, εσύ όλα σου τα παιχνίδια τα έχεις original?
Toufas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 οσα παιζω ναι. αν δεν αξιζει να δωσω λεφτα, γιατι να χασω την ωρα μου?
Erwdios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάλι, επειδή δεν θεωρώ τα παιχνίδια χάσιμο χρόνου, ακόμη και κάποια τα οποία εσύ τα θεωρείς έτσι, (άσχετα αν επί της ουσίας, όλα τα παιχνίδια, αυτό είναι) και επειδή έχω αρκετό χρόνο στη ζωή μου, δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράζω όλα τα παιχνίδια τα οποία παίζω. (αγοράζω μόνο όσα θεωρώ ότι θα με απασχολήσουν περισσότερο και μόνο αν είναι σε προσιτή τιμή) Στη δική μου περίπτωση, τί προτείνεις?
antonl Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Erwdios πολλοί έχουμε κλεμμένα παιχνίδια και δεν υπάρχει κάποιου είδους "πρόταση" σαν κι αυτή που ζητάς. Απλά επειδή μπορούμε, και δεν υπάρχουν συνέπειες, κλέβουμε. Το τι θα έπρεπε να κάνουμε είναι προφανές νομίζω. Πολυσυζητμένο (και offtopic) θέμα :>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα