Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 το ότι κουνιέται το ποντίκι σαν τρελό το λες "input lag"?
padelis71992 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Κοιτα δεν με καταλαβες μου φαινεται κουνιεται τρελα εννοω οτι δεν μπορω να σταθεροποιηθω στο στοχο(που φυσικα ειναι ο αντιπαλος)....και οταν ειμαι στο μενου ειναι για να το σπασεις αργει....
Bigi444444 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Αυτο σημαίνει ότι δε μπορεί να το σηκώσει κανονικά από άποψη επιδόσεων το λαπτόπι. Δεν έχει πρόβλημα το ποντίκι σου...
padelis71992 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Αυτο σημαίνει ότι δε μπορεί να το σηκώσει κανονικά από άποψη επιδόσεων το λαπτόπι.Δεν έχει πρόβλημα το ποντίκι σου... Και τι μπορω να κανω για αυτο?? για να παιξει καλα??
Bigi444444 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Εμμμ, να παίξεις στο σταθερό ίσως;Αλλιώς μειώνεις όσο μπορείς λεπτομέρειες και αναλύσεις και κάνεις το σταυρό σου.Δεν ασχολούμαι με λαπτοπ για να ξέρω αν αλλάζει κάρτα γραφικών στο δικό σου, αλλά προσωπικά δε θα στο πρότεινα ακόμα και αν γινόταν.Αφού έχεις σταθερό που θα το σηκώνει άνετα.Μην τυραννιέσαι άδικα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 yeap από Reloaded
jakegate7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Άντε σιγά σιγά κατεβαίνει!! (Γ..μ..τ.. κατεβάζω με 40 και ανεβάζω με 95. Seedάρετε ρε, μόνο να κατεβάζετε ξέρετε!!)
nikoleon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Γειά σας παιδιά, καλώς σας βρήκα, θα μπορούσε να μου πει κάποιος σε ΡΜ ποιος είναι αυτός ο θείος; Ευχαριστώ πολύ.
pc_admin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Με τους servers που υπαρχουν τωρα δεν παιζει ομως...μονο οταν γινουν free θα παιζει online .Προς το παρον παιζει Multi μονο LAN. Tα single player ειναι βαρετα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα