pappous_soulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Σαν να μην το γνωρίζαμε... ΥΓ έβγαλα τα μάτια μου για να το διαβάσω
JohnMik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Φίλε βάλε καλύτερη φώτο αν έχεις, γιατί άμα το διαβάσω αυτό η μυωπία από 2.5 θα πει στο 5!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 nai as asxolh8oume me kati sovaro epitelous...narkwtika, alkool, tsigaro... koitame to dentro mou fainetai kai oxi to dasos...
pj2501 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 dystyxos prospathisa na kano thn poiothta oso kaluterh ginete alla to forum den epitrepei pao apo 100kb.ebala to scanner sthn xamhloterh poiothta grayscale kai pali tpt.dokimase nakaneis save thn eikona kai diavase thn megenthimeni isos
chek2fire Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Αυτοί είναι ικανοί να απαγορέψουν τα game στα pc για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.Το έχουν ξανακάνει.
Sadman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 ρε εδω ειδε η μανα μου στην TV οτι πηγανε 5 παιδια για αποτοξυνωση και νομιζει οτι εχω εθιστει....ΕΛΕΟΣΣ... Και να πω οτι μπορω να παιξω και κανα παιχνιδακι παει στα κομματια...το μονο που κανω ειναι να ακουω μουσικουλα και να bencharo... Αχ αυτα τα μμε....μονο παραπληροφορηση και φοβια στον κοσμο σπερνουνε.
pappous_soulis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Σιγά μωρέ. Απλά μερικοί γονείς είναι ανίκανοι να γεμίσουν το συναισθηματικό κόσμο των παιδιών τους και αντί να κάνουν αυτό που οφείλουν να κάνουν σαν γονείς,δεν παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους,και ξαφνικά βλέπουν τον κανακάρη τους τάβλα πάνω στο keyboard. Και δω που τα λέμε,και το πολύ φαΐ κάνει κακό,θα μας το κόψει το κράτος για να μην παθαίνουμε χολυστερίνη?!
slipknot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Καλά εδώ είδα,στην εκπομπή της Δρούζα εχτές,προχτές ασχολήθηκαν με τον εθισμό των νέων στο διαδίκτυο κλπ. και εντάξει λέγανε τρελά πράματα.Και πάω στοίχημα πολλές μανάδες θα το είδανε και θα αρχίσανε τα υστερικά..δεν λέω εθισμός υπάρχει αλλά κατά τη γνώμη μου κάτι πρέπει να πηγαίνει στραβά για να εθιστεί κάποιος..εννοώ κάτι άλλο φταίει και όχι το ίδιο το διαδίκτυο.
gerr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Συμφωνώ με τον Slipknot 100%. Ο κάθε άσχετος με pc βγάζει το πόρισμά του. Όχι ότι δεν υπάρχει εθισμός ,αλλά η προσκόληση στο internet είναι το αποτέλεσμα έλλειψης υγειούς συναισθηματικής ζωής.
stf Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 1000 fores ethismos sto pc para TV!na liwsw na bgalw floubes panw sto pc!
telegamesvg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Ολα τα εχουν πει οι αρχαιοι μας προγονοι..."Παν μέτρον άριστον" .. Αυτο ισχυει παντου , απο το internet μεχρι και τις λαλακίες που ελεγαν στην εκπομπη της Δρουζα... Και φυσικά όλα εχουν σχέση με το αποτέλεσμα ...π.χ μπορει να εθιστείς στο να διαβαζεις πολυ και να γίνεις ενας λαμπρος επιστήμων , αλλα μπορει να γίνεις και τελέίως χαζός για τον ίδιο λόγο ....
Bigi444444 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Τι γίνεται, οργάνωσαν κανα σχέδιο;Την παρασκευή το μεσημέρι ο Σκαι radio είχε σχετική εκπομπή.Μίλαγε για την πρώτη ελληνική μονάδα παρακολούθησης εξαρτημένων από το διαδίκτυο και τα σχετικά.Εντάξει δεν ήταν τόσο δραματοποιημένη όμως.Μίλησε και κάποιος υπουργός, ο οποίος δήλωσε ότι είχε κάνει σχετική ερώτηση στη Βουλή και πως αναμένονται τα πορίσματα των ειδικών (; ) για να καθοριστεί μια στρατηγική αντιμετώπισης του προβλήματος. Κι εγώ με τη σειρά μου να πω: εντάξει ο κόσμος καίγεται με κάτι wow, με κάτι l2 και με τόσα άλλα (βέβαια δεν είναι ανάγκη να ενοχοποιούμε μόνο αυτά και όχι απαραίτητα μόνο τα mmos).Αυτό βρήκαν σα μείζον πρόβλημα να λύσουν;Τόσο μεγάλη έκταση έχει πάρει στην Ελλάδα πια ή τόσο σοβαρές επιπτώσεις έχει;Μάλλον είναι τρέντικο και πιασιάρικο θέμα πιστεύω.Ας κοιτάξουν καλύτερα σπουδαιότερα ζητήματα και ας μη σπαταλάμε κονδύλια και ώρες στα ψιλά γράμματα.Γιατί φυσικά πουχού εκείνα τα ναρκωτικά και τη βία στα σχολεία τα έχουμε εξαφανίσει.Ή έχουμε μεριμνήσει για το παιδί της διαλυμμένης οικογένειας το οποίο κινδυνεύει να καεί στο wow και όχι πουθενά αλλού... Μάιστα.Χαίρομαι που το μναθαίνω.Ας προχωρήσουμε στις λεπτομέρειες λοιπόν...
pj2501 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 de vlepete oti ksexnoune polu simantika themata mizonta epiviosis otan den eiani piasarika opos les kai asxolounte me otidipote <<deutereuon>> to opio omos den apeuthinete se tyxeous polites apeuthinete se goneis! ekmeteleuonte to anthropino sunesthima
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.