gohanss4 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Προσπαθω να τρεξω τον nullDC αλλα μου βγαζει σφαλμα unable to find bios--exiting.Εχω βαλει το bios και το flash αφου τα εχω μετονομασει οπως λεει στο readme και τα εχω ριξει στον φακελο data.Δε ξερω τι αλλο να κανω,οποιος ξερει ας μου πει.
snik Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Το εχεις ονομασει ετσι dc_boot.bin και δεν σου δουλευει; Εμενα μου τρεχει τα παιχνιδια κανονικα. Εμενα μεσα στο data εχει και καποια αλλα αρχεια dc_boot.bin dc_flash.bin dc_flash_wb.bin fsca-table.bin
gohanss4 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστω snik τo ξανακατεβασα και λειτουργει οκ.Κατεβασα κατι ενα παιχνιδι σε μορφη bin αλλα δεν το παιζει και σε μορφη cdi που λειτουργει κανονικα.Τωρα θελω να συνδεσω ενα logitech cordless αλλα δεν το εντοπιζει. . .
snik Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Σε αυτην την εκδοση του Nulldc δεν υποστιριζει gamepads πρεπει να κατεβασεις το xpad (Ετσι νομιζω το λενε) και να βαλεις σε καθε κουμπι του χειριστιριου σου ενα πληκτρο απο το πληκτρολογιο.Μετα βαζεις το πληκτρο στο nulldc και οποτε πατας το κουμπι του gamepad αυτο κανει την αντιστοιχηση μονο του. Για τα bin ψαξε για ενα προγραμμα που λεγεται bin2cdi
axaiosgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Σε αυτην την εκδοση του Nulldc δεν υποστιριζει gamepads πρεπει να κατεβασεις το xpad (Ετσι νομιζω το λενε) και να βαλεις σε καθε κουμπι του χειριστιριου σου ενα πληκτρο απο το πληκτρολογιο.Μετα βαζεις το πληκτρο στο nulldc και οποτε πατας το κουμπι του gamepad αυτο κανει την αντιστοιχηση μονο του.Για τα bin ψαξε για ενα προγραμμα που λεγεται bin2cdi Δηλαδή αναλογικό δεν υποστηρίζεται???
snik Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Προς το παρον οχι,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι το αναλογικο ψηφιακο. Ισως στην επομενη εκδοση του nulldc να τα υποστιριζει!
axaiosgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Προς το παρον οχι,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι το αναλογικο ψηφιακο.Ισως στην επομενη εκδοση του nulldc να τα υποστιριζει! Είναι λίγο lame αυτό εδώ που τα λέμε. Το αναλογικό υποστηρίζεται από τον καιρό του UltraHLE. Δοκίμασε κανείς να παίξει Mario64 με D-pad? Απλά δεν γίνεται σε κάποιες φάσεις!
aggelik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Θα βγει DREAMCAST 2 και θα γαμ.. το Playstation. Καμία σχέση με τα παιχνίδια που παίζαμε στο SEGA δεν εχουν οι σημερινες μπαρούφες. Το πιάσατε φλωρόπαιδα? Κάποτε με το streets of rage κτλ καθόσουν 10 ώρες στην οθονη. Τώρα ζητημα είναι να παίζεις ένα game για 5 λεπτά....Βαρεμάρα παντού και κατανάλωση χωρίς νόημα
giorgos147 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Το πιάσατε φλωρόπαιδα? Πολύ αέρα δε πήρες για νέο μέλος;;;Ωραία αρχίσαμε!Για να δούμε!
aggelik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ αέρα δε πήρες για νέο μέλος;;;Ωραία αρχίσαμε!Για να δούμε! Αναφέρομαι σε όσους θαβουν την SEGA.
giorgos147 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Αναφέρομαι σε όσους θαβουν την SEGA. Μπορούσες να το έλεγες με καλύτερο τρόπο... Ήρθαν τα άγρια,να διώξουν τα ήμερα τώρα δηλαδή;
tasoskont Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Θα βγει DREAMCAST 2 και θα γαμ.. το Playstation. Καμία σχέση με τα παιχνίδια που παίζαμε στο SEGA δεν εχουν οι σημερινες μπαρούφες.Το πιάσατε φλωρόπαιδα? Κάποτε με το streets of rage κτλ καθόσουν 10 ώρες στην οθονη. Τώρα ζητημα είναι να παίζεις ένα game για 5 λεπτά....Βαρεμάρα παντού και κατανάλωση χωρίς νόημα να υποθεσω οτι ακομα παιζεις streets of rage αφου σου αρεσε τοσο πολυ και δεν εχεις παιξει κανα αλλο παιχνιδι πχ gears metal gear gta bioshock κτλπ κτλπ
anamenos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 ποιο πιθανόν είναι να έχουμε 2 εταιρίες στο χώρο του gaming παρά 4, και μιλώντας ξεκάθαρά εννοώ MS και Nintendo...
Pytzamarama Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ξεθαβω το thread,τιμης ενεκεν, διοτι σημερα εχουμε τα 10 χρονια απο το Αμερικανικο launch (9/9/99) Τι παιχνιδακια DC θα παιξετε today?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.