Προς το περιεχόμενο

[Rumor]Sega making Dreamcast 2?

xrest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το shen miew ήταν ένα απο τα παιχνίδια που με στιγματίσανε. Και αν το dreamcast ήτανε τόσο μπροστά για την εποχή του. απορώ γιατί δεν έπιασε. αφού δεν ήθελε ούτε τσιπάρισμα...

όταν δεν έχεις τα κεφάλαια από πίσω σου...

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
όταν δεν έχεις τα κεφάλαια από πίσω σου...

δηλαδή πούλαγε με ζημια το dreamcast. Τι διάολο. τόσα χρόνια εταιρία και πέσανε έτσι εξω...??

Δημοσ.

Κονσόλα χωρίς EA Sports = Συνταγή για αποτυχία.

Συν τοις άλλοις τα μεγάλα ατού της κονσόλας ήταν τα arcade ports που δεν άγγιζαν το εύρος κοινού που έχει τώρα π.χ. το Wii.

Δημοσ.

Φιλε αυτο που λες με την ΕΑ συμφωνω,αλλα εχω την εντωπωση οτι πλεον δ θα πολυνοιαξει ενα Player τοσο αυτην την περιοδο αν η ΕΑ υποστηριζε το DC2 ή οχι.θα σου δωσω ενα παραδειγμα..

πχ..Παλια αν μια κονσολα δ την υποστηριζε η ΕΑ λεγαμε..."Πω ρε συ,πως θα παιξουμε φιφα κ nba live?"Πλεον αυτα δ ισχυουν,γτ πολυ απλα ισχυουν οι νομοι του pes κ του nba 2k.Θα μου πεις οτι υπαρχουν κ αλλα παιχνιδια της ΕΑ πλεον π ειναι πολυ καλα κ αξιζει να τα εχει κανεις...οπως το need for speed.

Δημοσ.

Τα arcade που εκανε η SEGA δε τα εκανε καμια ΕΑ οσα λεφτα κι αν ειχε...

Btw , σημερα ηρθε το δεμα μου απο ebay uk και το ανοιξα με συγκινηση. 4 euro που εδωσα ειναι πολυ λιγα γι αυτο το διαμαντι... ( καινουργιο και σφραγισμενο! )

snc00137uf1.jpg

snc00136qo2.jpg

pes my ass :P

Δημοσ.

Μεγιες ΜαυρεJim!

Το μονο ποδοσφαιρακι μαζι με το wc της tehkan που δεν θα βαρεθω να παιζω ποτε...

DC2 δεν θα βγει δυστυχως ποτε αλλα θα μπορουσε να εβγαζε ενα Lindbergh.Πλεον το κοστος παραγωγης του ειναι πολυ μικρο.Αν το εβγαζε σε ~1 εκατ κομματια,θα εφευγαν σαν ζεστο ψωμακι...

Δημοσ.

Blackjim αν και το έχω το συγκεκριμένο για δώσε πληροφορίες απο που το πήρες μήπως βρώ τίποτα καλό.

Γιατί 4 € είναι πολύ λίγα γιατέτοια διαμάντια.

Δημοσ.

Αν δε κανω λαθος το dreamcast δε μπορει να παιζει και αντεγραμμενα με τη χρηση ενος προγραμματος σε δισκο?Παντως ειναι απο τις κονσολες που εχω χιλιομετανιωσει που δεν αγορασα,μακαρι εαν καποτε η sega αποφασισει να επιστρεψει να το κανει με ενα Dreamcast 2. . .

Δημοσ.

Δεν πολυκαταλαβα τι εννοεις,παντως ειμαστε κοντα στο ονειρο καθε Dreamcast-α.

Nα τρεχουμε τα ISO απο σκληρο!

Ελπιζω συντομα να ολοκληρωθει το project και θα πεσουν τρελα γλεντια

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό,δεν έχει καν USB θύρα για να συνδέσουμε εξωτερικό δίσκο.Προφανώς ο φίλος μας εννοούσε οπτικό δίσκο και ναι μπορούσες να τα γράψεις σε απλά cd αφού τα περνούσες από ένα patch και τα διάβαζε σαν γνήσια το dreamcast.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό,δεν έχει καν USB θύρα για να συνδέσουμε εξωτερικό δίσκο.Προφανώς ο φίλος μας εννοούσε οπτικό δίσκο και ναι μπορούσες να τα γράψεις σε απλά cd αφού τα περνούσες από ένα patch και τα διάβαζε σαν γνήσια το dreamcast.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...