padelis71992 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 paidia enas filos mou ksafnika epa8e kati me thn karta hxou san na exafanisthkane ta drivers exw psaxei ta panta dn exw brei tpt h karta hxou tou einai :ή h soundblaster kapoio modelo dn 8ymamai ή h realtek gigantic and fast and ethernet nic pou den nomizw na einai karta hxou (ekeinos mou to eipe psaxnontas kapoia pragmata mesa ston pc ) thx prokatabolika
ArisG88 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Αν δεν ξερεις ποιο ακριβως μοντελο ειναι ειναι δυσκολο εως ακατορθωτο να βρουμε drivers
Galanodel1982 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους.Ψαχνω τους drivers για ΗΡ λαπτοπ γιατι λογω ενος ιου-σπαμ που λεγοταν Advanced Virus Remover μου κατεστρεψε τον ηχο και δεν ξερω τι να κανω εκτος απο το να ξαναπερασω τους drivers.Καταφερα και εσβησα τον ιο βεβαια αλλα δεν αλλαξε κατι.Σκεφτομαι και τιν ενναλακτικη του να κανω recovery αλλα πρωτον δεν ξερω ακριβως πως γινεται και δευτερον εχω ακουσει οτι με αυτο διαγραφονται τα παντα και αυτο δεν με συμφερει...το μοντελο ηχου που ειχε ηταν το soundmax integrated digital hd audio.Σας παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε!Ευχαριστω οπως και να εχει...
virus33 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους.Ψαχνω τους drivers για ΗΡ λαπτοπ γιατι λογω ενος ιου-σπαμ που λεγοταν Advanced Virus Remover μου κατεστρεψε τον ηχο και δεν ξερω τι να κανω εκτος απο το να ξαναπερασω τους drivers.Καταφερα και εσβησα τον ιο βεβαια αλλα δεν αλλαξε κατι.Σκεφτομαι και τιν ενναλακτικη του να κανω recovery αλλα πρωτον δεν ξερω ακριβως πως γινεται και δευτερον εχω ακουσει οτι με αυτο διαγραφονται τα παντα και αυτο δεν με συμφερει...το μοντελο ηχου που ειχε ηταν το soundmax integrated digital hd audio.Σας παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε!Ευχαριστω οπως και να εχει... πες μας τον τυπο του λαπτοπ τι μοντελο ειναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.