ksaplostra Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Mias kai varethika na ftiaxno armatakia kai na skotono kosmo kai kosmaki,eipa na arxiso na dimiourgo..Poio apo ta 2 proanaferthenta nomizete oti einai kalitero?
revvok Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 City life makran...oxi oti einai k tpt idiaitero alla to simcity societies einai APARADEKTO..Tha to vreis endiaferon mono gia kana tetarto..to poly..kai meta den prokeite na to ksananoikseis..Megalh apogoiteysh
Apoll Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Με την σειρά οι προτάσεις μου. α) Περίμενε για το Cities Unlimited.... β) Πάρε το Sim City 4 Deluxe. γ) Πάρε το City Life 2008. δ) Συνέχισε να φτιανεις άρματα και σκότωνε κόσμο....
Voodooman Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Το τελευταίο του είδους με το οποίο κόλλησα ήταν το CivCity:Rome. Τεχνικός τομέας ικανοποιητικός, αλλά από gameplay το πολύ ενδιαφέρον. Παίρνει κάποια στοιχεία από Civilization και SimCity και έχει πλάκα. Όλη του η λογική είναι στο να αναπτύξεις την πόλη, προμηθεύοντας τους κατοίκους με ό,τι χρειάζονται. Θέλουν κρέας; Πρέπει να φτιάξεις μία φάρμα. Μετά χρειάζεσαι ένα χασάπικο, που θα παίρνει το κρέας από την φάρμα και θα το πουλάει. Επίσης, μεγάλο ρόλο παίζουν οι ακτίνες δράσεις του κάθε μαγαζιού. Αν το χασάπικο είναι πολύ μακριά από τα σπίτια, κανείς δεν θα πάει να ψωνίσει από εκεί. Και έχει και κάτι υποτυπώδεις μάχες, αλλά δεν θα ασχοληθείς και πολύ μαζί τους. Εγώ το βρήκα εξαιρετικά γουστόζικο.
ksaplostra Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Το τελευταίο του είδους με το οποίο κόλλησα ήταν το CivCity:Rome.Τεχνικός τομέας ικανοποιητικός, αλλά από gameplay το πολύ ενδιαφέρον. Παίρνει κάποια στοιχεία από Civilization και SimCity και έχει πλάκα. Όλη του η λογική είναι στο να αναπτύξεις την πόλη, προμηθεύοντας τους κατοίκους με ό,τι χρειάζονται. Θέλουν κρέας; Πρέπει να φτιάξεις μία φάρμα. Μετά χρειάζεσαι ένα χασάπικο, που θα παίρνει το κρέας από την φάρμα και θα το πουλάει. Επίσης, μεγάλο ρόλο παίζουν οι ακτίνες δράσεις του κάθε μαγαζιού. Αν το χασάπικο είναι πολύ μακριά από τα σπίτια, κανείς δεν θα πάει να ψωνίσει από εκεί. Και έχει και κάτι υποτυπώδεις μάχες, αλλά δεν θα ασχοληθείς και πολύ μαζί τους. Εγώ το βρήκα εξαιρετικά γουστόζικο. To civCity rome to eixa liosei otan bgike(megalos fan ton ceasar).Kalo itan.Tora "agorasa to city life na do ti rolo paizei.Afou telioso to witcher(an pote to telioso me ta bug pou'xei) vevaia
stathakis21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 παιδια επειδη μου ηρθε να βαλω το sim city 4...εχει βγει κατι πιο καινουριο???τι μου προτεινεται???το sim sity societies ειναι εντελως μλκια??
xalara87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 civCity rome πολυ λιώσιμο Sim City 4 και κάτω ατελείωτες ώρες περιμενουμε κανα καλο? (γιατι με αυτα τα δυο ξενερωσα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.