Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Θερμοκρασίας με 8800 GTX

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia xara se olous!Prin ligo epathe kati i karta mou kai ekei pou exei thermokrasia 68 C xoris na paizo kapoio game, sta kala kathoumena pige 96 C kai anisixisa.Eixa omos anoixto to Pro Evolution alla sto kentriko menu xoris na paizo(to eixa stin elaxistopoiisi).Einai fisiologiko ayto????

Δημοσ.

όχι είναι πολύ.

επειδή είχα και εγώ παλιότερα παρόμοιο πρόβλημα, (εμένα χτύπαγε 100+), και αφού έψαξα διάφορους τρόπους να την ρίξω σε φυσιολογικά επίπεδα και δεν τα κατάφερα, την γύρισα πίσω και μου την αλλάξαν.

''προβληματικό σύστημα ψύξης'' (η διάγνωση).

πολλοί μπορεί να σου πουν πως η συγκεκριμένη κάρτα αντέχει αντέχει και ως 120C χωρίς να κολλήσει ή να χαλάσει, αλλά σύμφωνα με mail που έστειλα στην Nvidia (και ναι, δεν μου απάντησε bot) , η φυσιολογικές θερμοκρασίες είναι εως 85C.

από εκεί και πέρα, μπορεί μεν η κάρτα να αντέχει, αλλά μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα στο υπόλοιπο hardware.

_____ _____

tip: βάλε ένα 3dmark να τρέξει,(ή ένα βαρύ παιχνίδι), και έχε ανοιχτό από πίσω το πρόγραμμα που βλέπεις θερμοκρασίες.

κατά την διαρκεια του bench πάτα alt+tab και παρακολούθησε πόσο θα φτάσει.

(περίμενε να τρέξει μερικά test, ώστε να έχει πρόλάβει να ζεσταθεί).

• Super Moderators
Δημοσ.

apo oso 8ymamai an kaneis alt+tab kata thn diarkeia tou 3Dmark to bench stamataei :P

kalytera kapoio apaithtiko game...

an deis tetoies 8ermokrasies steilthn rma...eidika gia tetoia epoxh einai upervolikes...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...