pagratios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Πως μπορώ να κάνω να βάλω ελληνικούς fonts γιατί δεν μπορώ να τρέξω προγράμματα από τον σκληρό που χρησιμοποιώ στα xp επειδή είναι γραμμένα στα ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Ούτε ένας δεν ξέρει τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ έχω κάνει mount τον σκληρό ως εξής και δεν έχω πια τέτοιο πρόβλημα >/dev/hdb5 /media/Disk-Media ntfs-3g silent,umask=0,locale=en_US.utf8,no_def_opts,allow_other 0 0 Αυτό βέβαια στην περίπτωση που κατάλαβα σωστά το πρόβλημά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Βασικά δεν μπορώ να τρέξω προγράμματα από τον σκληρό επειδή όταν τα τρέχω λέει ότι δεν βρίσκει τον προορισμό γρ΄γοντας κάτι ερωτιματικά στα γράμματα που δεν καταλαβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Βλέπεις από το (ουφ) Linux αρχεία από τον σκληρό με τα xp που έχουν ελληνικά ονόματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Τι σύστημα έχεις kubuntu?Γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα με τους ελληνικούς φακέλους στο ubuntu.Kαλό είναι τα αρχεία,προγράμματα αυτά να τα μεταφέρεις στο home σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 ubuntu έχω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2007 Κάνε τον σκληρό σου mount στο fstab όπως σου είπα παραπάνω και θα σου δείχνει και τα ελληνικά στους φακέλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.