Προς το περιεχόμενο

Top mobos for Core 2 Quad

NikMet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικά ποία μητρική προτείνετε στα 150-240 euro ???? Έχω μπερδευτεί αρκετά και άκρη δεν μπορώ να βρώ!!!!

Αν μπορείς να δώσεις μέχρι 240 και θέλεις να μέγιστα, τότε asus formula δαγκωτό!

Τον άλλο μήνα...:cry: Θέλω μία rampage τώραααα:cry:

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παρε την 8800gt για παει καλιτερα, καταλαμβανει μια θεση στο κουτι κ θελει λιγοτερα watt απο την 3870. ειναι η καταληλη με τον penryn που θα παρεις

Δημοσ.
Έλεγα να πάρω την ASUS P5E3 αντί της ASUS P5E3 για να δώσω κατι παραπάνω για κάρτα γραφικών?Τι λέτε????

P5E φανταζομαι εννοεις για την πρωτη...

Η δευτερη που λες παντως θελει DDR3. Πρεπει να εχεις και αυτο υποψη σου.

Δημοσ.

Τελικά λέω να πάω:

1. INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00

2. ASUS P5E

3. SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB

4. OCZ DDR2 2GB (2X1GB) PC2-8500

Ποία η γνώμη σας πρέπει κατι να αλλάξω????Λέτε να πάρω 8800 GT 512MB αντί της ati????

Δημοσ.
Τελικά λέω να πάω:

1. INTEL CORE 2 DUO E8400 3.00

2. ASUS P5E

3. SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB

4. OCZ DDR2 2GB (2X1GB) PC2-8500

Ποία η γνώμη σας πρέπει κατι να αλλάξω????Λέτε να πάρω 8800 GT 512MB αντί της ati????

Εγω θα επαιρνα ATI παντως. Ισως η 8800 να ειναι λιγο καλυτερη αλλα δεν αξιζει τη διαφορα και δε νομιζω να δεις διαφορα στο gaming. Με τους καινουριους catalyst αυτη η διαφορα που εχουν πρεπει να μειωνεται κιολας.

Δημοσ.
Τελικά ποία μητρική προτείνετε στα 150-240 euro ???? Έχω μπερδευτεί αρκετά και άκρη δεν μπορώ να βρώ!!!!

οποιαδήποτε με το Ρ35:

αν δεν θες raid...P5K (104E)

με raid...P5K pro, P5KR, P5K Premium Wifi

όλες με DDR2

μια χαρα και η Ρ5Ε που διάλεξες

Δημοσ.
Εγω θα επαιρνα ATI παντως. Ισως η 8800 να ειναι λιγο καλυτερη αλλα δεν αξιζει τη διαφορα και δε νομιζω να δεις διαφορα στο gaming. Με τους καινουριους catalyst αυτη η διαφορα που εχουν πρεπει να μειωνεται κιολας.

Αν και δεν ξέρω πόσο σταθεροί είναι οι οδηγοί της ΑΤΙ για να συγκρίνω, εγώ τουλάχιστον με 8800 και οδηγούς δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως. Θα συνιστούσα nvidia..

• Super Moderators
Δημοσ.
Παιδιά γνωρίζει κανείς πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει το χ48???

βρήκα κάτι πάνω σε αυτό...

Although Gigabyte and MSI have both announced details of their X48 motherboards, they will not be able to ship boards until Intel gives the go ahead by officially launching the X48 chipset, according to sources at channel vendors. This will not happen until after a "certain motherboard maker" (believed to be Asustek Computer) finishes clearing its X38 inventory.

υπομονή μέχρι να αδείασει η Asus από X38 mobos? :P

Δημοσ.

Και ποιος ο λογος να περιμενει καποιος ενα X48?

Real performance διαφορες δεν υπαρχουν με τα X38, η μονη διαφορα ειναι υποτιθεται το official 1600MHz support και καποια timings στις DDR3 μνημες οταν ειναι ψηλα χρονισμενες (cough cough binned X38), αντε παρε και ενα ανανεωμενο bios που ομως οι καινοτομιες του παλι δεν προσφερουν τπτ ουσιαστικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...