Προς το περιεχόμενο

Ψύξη ΑΤΙ 3870ΗD - Aftermarket cooling

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Με τη stock στο 70% akoma kai sta 857mhz δεν ανεβαινει πανω απο 60C αλλα κανει πολυ θορυβο.

sta 65% εισαι μια χαρα παντως.(και απο θορυβω και θερμοκρασιες)

tosh diafora exei to 65 apo to 70%? :P

Δημοσ.
tosh diafora exei to 65 apo to 70%? :P
Μαλλον υποκειμενικό θα ελεγα οτι ειναι το ζητημα. Εγω εχω συνηθίσει με τη VF900 που ειχα να μην ακουγεται σχεδον καθολου
  • Super Moderators
Δημοσ.

nai alla tote na grafoume ena "gia mena" sthn protash kai oxi ena genikologo "mia xara" les kai 8a einai to idio gia olous, wste na mhn mperdeuetai o kosmos :P

Δημοσ.
ΗΔ3870 + VF1000= 54C max στο 3dmark! 61C me(850/1233)!

Με την συγκεκριμένη ψύκτρα εκτός απο χαμηλότερες θερμοκρασίες θα κερδίσω και λιγότερο θόρυβο ; Πόσο περίπου έχει, βλέπεις χρειάζομαι και δύο.

Δημοσ.
Με την συγκεκριμένη ψύκτρα εκτός απο χαμηλότερες θερμοκρασίες θα κερδίσω και λιγότερο θόρυβο ; Πόσο περίπου έχει, βλέπεις χρειάζομαι και δύο.

Εχει και ελεκτη για τις στρφες του ανεμιστηρα και τα παραπανω αποτελεσμτα ειναι με ρυθμιση στο High. Παντως δεν πολυ ακουγεται ουτε και ετσι. Θελω να δω και σε Low τι γινεται

Δημοσ.

Το θέμα με τις θερμοκρασίες νομίζω ότι είναι λίγο ψυχολογικό. Μην τρελαίνεστε ειδικά όσοι δεν κάνετε OC. Σε μένα που έχει χαλάσει το ανεμιστιράκι τις 6600 εδώ όταν παίζω η κάρτα χτυπάει 115C+ και δεν καταλαβαίνει τίποτα ακόμα και μετά από 3-4 ώρες……

Δημοσ.

Μεχρι τωρα ηξερα οτι οι επεξεργαστες της intel οταν οι θερμοκρασια περασει τους 90 βαθμους μπορει να παθουν βλαβη.Τουλαχιστον ετσι ειχα ακουσει.

Σιγουρα οι συχρονες καρτες γραφικων αντεχουν μεγαλες θερμοκρασιες.

Το θεμα ειναι οτι αντεχουν , οχι ομως οτι ειναι οτι καλυτερο για αυτες.

Οι μεγαλες θερμοκρασιες ταλαιπωρουν τα συστατικα μερη του υπολογιστη και ΜΕΙΩΝΟΥΝ το ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ τους.Οχι οτι θα πιασει 100 βαθμους και μετα δεν θα δουλευει.Θα μου πειτε μετα απο 2- 3 χρονια δεν θα εχουμε αλλαξει καρτα γραφικων και επεξεργαστη ? Οχι απαραιτητα

Το θεμα ειναι οτι νταξει να παει 60 -70 αντε 80 βαθμους.Εδω μιλαμε οπως στην περιπτωση μου πχ επιανε η vga 95 βαθμους.Και ειναι χειμωνας.Οταν δηλαδη θα εχουμε 40 βαθμους θα χτυπαει απο 100 -110 ανετα .Καμινι δηλαδη .

Δημοσ.
θα λιονουμε και χρυσαφι μεσα ;)

χρυσαφι δεν ξερω αλλα κυκλωματα και τσιπ θα γινονται στον ατμο και χωρις λιπαρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...