dimis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2002 Paidia exo provlhma.Psaxno edo kai kairo na bro 8ema gia thn pthxiakh mou alla tipota.O tomeas pou kyrios endiaferomai einai einai tou Networking kai Security.An exei kai ligo programatismo se java den 8a elega oxi.Zhtao thn boh8eia sas oste na mou protinetai kapoio 8ema.Pragmatika ka8ea boh8eia einai euprosdekth. Eyxaristo ps.Sorry gia ta greeklish alla o ypologisths pou grafo den exei ellhnika
apoc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2002 1.Επειδη βρισκομαι στην ιδια κατασταση , θα σου συνιστουσα να στραφεις στους καθηγητες σου πρωτα , και να δεις το πανεπηστημιο τι μπορει να σου προτεινει .Κακα τα ψεματα ολοι διατηρουν τεραστιες λιστες με project to be done .... 2.Αν απο εκει δεν μπορεις να βρεις τα πραγματα δυσκολευουν γιατι πρεπει να βρεθει κατι το οποιο να σε ενδιαφερει και ταυτοχρονα...να βρεις καποιον καθηγητη σαν supervisor που να του αρεσει η ιδεα... Η δευτερη λυση ειναι καλη , αλλα θελει κατα την γνωμη μου να εχει προνοησει απο πριν , ειδικα την τελευταια στιγμη , πολλοι ειναι εκεινοι οι καθηγητεςοι οποιοι δυσανασχτουν Επισης δεν ξερω κατα ποσο το τριπτυχο Networing ,Security ,και οχι πολυ κωδικας ειναι βιωσιμο...
r00t Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2002 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2002 Χμμμ σαν διαολάκι και εγώ λέω να βάλω λίγο λάδι στη φωτιά .....http://research.sun.com/ πάρε μερικές ιδέες, αν πάλι θες να σου στείλω τις λίστες από το πανεπιστήμιο μου να πάρεις λίγο χαρά !!! <small>[ 26-09-2002, 20:33: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: r00t ]</small>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.