Προς το περιεχόμενο

Αξιολόγηση

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να επανέλθω στις περι αγγελιών αξιολογήσεις:

Οι τελευταίες 2 συναλλαγές που είχα με τον φίλτατο dk δεν έχουν προσμετρηθεί σε αμφότερα τα feedbacks.

Ορίστε, το δικό μου έχει λάβει 13 αξιολογήσεις, αλλά το rating παραμένει στο 11.

Αντίστοιχα του dk, αντί για 4, λέει 2.

Paredwse, σε έχω ξαναπαχολήσει για το θέμα, αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Σορρυ για την όποια ταλαιπωρεία!

Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά σε όλους.

Υπάρχει bug με το συγκεκριμένο script και το ψάχνουμε. Θα ενημερώσω το topic αυτό μόλις έχουμε εξελίξεις

Δημοσ.

διορθωστε παιδια του felikas,γιατι ο Αντωνης ειναι ενταξει παιδι σε οτι εχω αγορασει απο αυτον, γιατι εμενα δεν με ενδιαφερει

Δημοσ.
Να επανέλθω στις περι αγγελιών αξιολογήσεις:

Οι τελευταίες 2 συναλλαγές που είχα με τον φίλτατο dk δεν έχουν προσμετρηθεί σε αμφότερα τα feedbacks.

Ορίστε, το δικό μου έχει λάβει 13 αξιολογήσεις, αλλά το rating παραμένει στο 11.

Αντίστοιχα του dk, αντί για 4, λέει 2.

Paredwse, σε έχω ξαναπαχολήσει για το θέμα, αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Σορρυ για την όποια ταλαιπωρεία!

Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά σε όλους.

Τελικά και εγώ μπερδεύτηκα. Δεν είναι bug. Το Total Feedback Score είναι το καθαρό Score του χρήστη με βάση την αξιολόγηση που έχει από διαφορετικούς χρήστες. Πχ στην αξιολόγηση του dk, έχει 4 αξιολογήσεις από τις οποίες οι τρείς είναι του felikas για διαφορετικά προιόντα.

Ο τρόπος αυτός είναι ασφαλέστερος για να μην υπάρχουν φαινόμενα εγγραφών με σκοπό τη πλασματική αύξηση του Total Feedback Score

Δημοσ.
όπως δική σου είναι η άποψη περι λογοκρισίας και η επιλογή για το αν θα συνδέεσαι η όχι στο site

το δεύτερο σκέλος της πρότασης είναι αυτονόητο δικαίωμα των χρηστών, άρα δεν χρειάζεται εξήγηση

το πρώτο σκέλος όμως της πρότασης είναι λάθος, γιατί λογοκρισία είναι να κρίνουν το λόγο κάποιοι, (εννοείται ως απαγόρευση ύπαρξης)

αλλιώς λέγεται κριτική του λόγου, και συνήθως αντιπαρατίθενται οι διαφορετικές απόψεις για να βγάζει κάποιος τα προσωπικά του (και ελεύθερα) συμπεράσματα, δηλαδή να έχει νόημα ο διάλογος

εννοείται ότι αυτά τα ξέρει ο Hal !:-)

καλή χρονιά αρχηγέ και καλές δουλειές !

.

• Super Moderators
Δημοσ.
το δεύτερο σκέλος της πρότασης είναι αυτονόητο δικαίωμα των χρηστών, άρα δεν χρειάζεται εξήγηση

το πρώτο σκέλος όμως της πρότασης είναι λάθος, γιατί λογοκρισία είναι να κρίνουν το λόγο κάποιοι, (εννοείται ως απαγόρευση ύπαρξης)

αλλιώς λέγεται κριτική του λόγου, και συνήθως αντιπαρατίθενται οι διαφορετικές απόψεις για να βγάζει κάποιος τα προσωπικά του (και ελεύθερα) συμπεράσματα, δηλαδή να έχει νόημα ο διάλογος

[...]

Μάλλον άστοχη η παρατήρηση.

Λογοκρισία, σύμφωνα με το λεξικό του Τριανταφυλλίδη, είναι ο προληπτικός έλεγχος που ασκείται σε γραπτό λόγο με δικαίωμα επέμβασης στο περιεχόμενό τους (διαγραφές, τροποποιήσεις, απαγόρευση δημοσιοποίησης, κυκλοφορίας κτλ.).

Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει φυσικά εδώ. Στην προκειμένη περίπτωση τα μέλη ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να αξιολογούν ένα μήνυμα βαθμολογώντας το και το μήνυμα αυτό, ανάλογα με τον αριθμό της αρνητικής αξιολόγησής του, αποκρύπτεται. Τα μηνύματα που αξιολογήθηκαν αρνητικά δεν διαγράφονται και φυσικά δεν αλλοιώνεται το περιεχόμενό τους. Όποιο μέλος επιθυμεί, μπορεί να τα διαβάσει ανά πάσα στιγμή.

Οπότε θέμα λογοκρισίας δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση. ;)

Δημοσ.

"ξέρω του marketing τα κόλπα και τα χούγια

που μετατρέπει τις πατάτες σε αγκούρια"

δεν είναι δικό μου αλλά το προσυπογράφω!

νομίζω το τραγουδάει ο Νταλάρας

χρόνια πολλά paredose

.

Δημοσ.

For Fucks Sake!!

OXI KAI NTAΛAΡAΣ!!!!

Της κοιμισμένης νεολαίας ξυπνητήρι,

η τελευταία σταγονίτσα στο ποτήρι,

ρούφα με, πιες με, ακροατή μου, στην υγεία σου

να μεταλάβεις τον Τζιμάκο στην κοιλιά σου

Δημοσ.
Ο τρόπος αυτός είναι ασφαλέστερος για να μην υπάρχουν φαινόμενα εγγραφών με σκοπό τη πλασματική αύξηση του Total Feedback Score

OK! Thanks mod. Λογικό και δίκαιο!

Καλή χρονιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...