Προς το περιεχόμενο

Αξιολόγηση

AfterForever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πως βάζω αξιολόγηση σε κάποιο μέλος; Δεν έχει βάλει αγγελία ( είχε επικοινωνήσει μαζί μου με pm), ώστε κάτω από το avatar να έχει το ποσοστό του να πατήσω πάνω.

Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλημέρα.

Πως βάζω αξιολόγηση σε κάποιο μέλος; Δεν έχει βάλει αγγελία ( είχε επικοινωνήσει μαζί μου με pm), ώστε κάτω από το avatar να έχει το ποσοστό του να πατήσω πάνω.

Ευχαριστώ

Είναι υποχρεωτική η εισαγωγή του thread της αγγελίας. Αλλιώς δεν μπορεί να γίνει αξιολόγηση.

Σε διαφορετική περίπτωση, φαντάσου ότι ο καθένας θα "αξιολογούσε" τον εαυτό του έτσι ώστε να αποκτήσει υψηλό βαθμό αξιολόγησης...

Δημοσ.

Αφού μιλάμε για αξιολόγηση, ας πω κι εγώ και το μακρύ μου.

Μου αρέσει πολύ που μπορούμε να βαθμολογήσουμε τις απαντήσεις των μελών στο μπλαμπλα και αυτές εμφανίζονται, εξαφανίζονται κλπ κλπ, θα ήθελα να επεκταθεί και στο υπόλοιπο φόρουμ.

Ευχαριστώ και ελπίζω να εισακουσθεί η επιθυμία μου!!!

Δημοσ.

Είχα κάνει στη ζήτηση ποστ. Ένας συμφορουμίτης μου έστειλε πμ και είχαμε συναλλαγή. Τώρα δηλαδή δε μπορούμε να αλληλοαξιολογηθούμε;

• Super Moderators
Δημοσ.
Αφού μιλάμε για αξιολόγηση, ας πω κι εγώ και το μακρύ μου.

Μου αρέσει πολύ που μπορούμε να βαθμολογήσουμε τις απαντήσεις των μελών στο μπλαμπλα και αυτές εμφανίζονται, εξαφανίζονται κλπ κλπ, θα ήθελα να επεκταθεί και στο υπόλοιπο φόρουμ.

Ευχαριστώ και ελπίζω να εισακουσθεί η επιθυμία μου!!!

Το συγκεκριμένο μέτρο εφαρμόζεται πειραματικά στο Μπλα-Μπλα. Θα αξιολογηθεί η λειτουργία του και μετά βλέπουμε. :-)

Είχα κάνει στη ζήτηση ποστ. Ένας συμφορουμίτης μου έστειλε πμ και είχαμε συναλλαγή. Τώρα δηλαδή δε μπορούμε να αλληλοαξιολογηθούμε;

Άρα υπάρχει αγγελία - έστω και εάν είναι δική σου και όχι του άλλου μέλους. Έτσι βεβαίως μπορεί να γίνει αξιολόγηση.

1. Βρίσκουμε το thread της αγγελίας (πχ το http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=226462) και το σημειώνουμε.

2. Πηγαίνουμε στην αγγελία, όπου κάτω από το nickname σου φαίνεται και ο βαθμός αξιολόγησής σου (σήμερα βλέπω ότι είναι 8 - πολύ ωραίος :-) ) και πατάμε πάνω στον βαθμό. Μεταφερόμαστε στο προφίλ σου ως συναλλασόμενου: http://www.insomnia.gr/vb3/itrader.php?u=4845'>http://www.insomnia.gr/vb3/itrader.php?u=4845

3. Εκεί σε αξιολογεί ο πωλητής.

4. Αντίστοιχα, εσύ πηγαίνεις στο προφίλ του πωλητή. Για παράδειγμα, εάν ήμουν εγώ το μέλος με το οποίο συναλλάχθηκες, το προφίλ μου είναι http://www.insomnia.gr/vb3/itrader.php?u=1585 - δηλαδή, της μορφής http://www.insomnia.gr/vb3/itrader.php?u=X, όπου X ο αριθμός μέλους μου*.

Εκεί αξιολογείς τον πωλητή σου, βάζοντας στο αντίστοιχο πεδίο το link του thread της αγγελίας σου.

* Πώς βρίσκεις τον αριθμό μέλους μου; Πηγαίνεις στο nickname μου και πατάς View Profile και σε "πετάει" στη σελίδα του προφίλ μου: http://www.insomnia.gr/vb3/member.php?u=1585.

Το τελευταίο νούμερο είναι ο αριθμός μέλους μου.

Ελπίζω να ήμουν κατανοητός. :-)

Αν έχεις άλλη ερώτηση εδώ είμαστε.

Δημοσ.

Ευτυχώς που δεν έχει επεκταθεί και στο υπόλοιπο φόρουμ.Πάντως αφού υπάρχει το ignore δεν το πολυκατάλαβα.Και άντε στο μπλα μπλα το καταλαβαίνω αλλά στο hardware δλδ τι θα αξιολογείται ποιος έχει κάνει καλύτερη ψύξη στο pc ώστε να μην ακούγεται θόρυβος και ο χειρότερος θα παίρνει 0?

Δημοσ.

Στο προηγούμενο ποστ απάντηση δεν πήρα (φαντάζομαι διότι καταλάβατε ότι δεν νοείται να μετατραπεί το φόρουμ σε αστυνομία σκέψης)

Ρε παίδες όμως εντάξει είπαμε τα δικά μου μηνύματα ας μη φαίνονται.Τα μηνύματα όμως των χρηστών darkylord και του χρήστη sintalkas στο θέμαΣκοπιανή προπαγάνδα γιατί αποκρύφτηκαν.Μου φαίνεται κάποιοι χρησιμοποιούν αυτή τη λειτουργία με φασίζουσα νοοτροπία γιατί

1ον) δε νομίζω τα μηνύματα αυτών των 2 χρηστών να προσέβαλλαν κανένα

2ον) και τα δυο μηνύματα είχαν ταυτόσημες απόψεις που φαίνεται δεν άρεσαν σε ορισμένα μέλη του φόρουμ και είπανε αντί να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα να μην τα δουν και οι υπόλοιποι

Δημοσ.

Εάν εσύ πιστεύεις ότι κάποια μηνύματα που αποκρύπτονται πρέπει να φαίνονται, δεν έχεις να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να πατήσεις το thumbs up. Αν ανέβει η αξιολόγηση πάνω από το όριο τα μηνύματα θα εμφανιστούν και πάλι.

Για να σου απαντήσω στο προηγούμενο post σου, η αξιολόγηση δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το ignore. Το ignore είναι εντελώς προσωπικό, η αξιολόγηση είναι για το "γενικό καλό" σχετικά με την ποιότητα των threads.

Εάν στο μέλλον δούμε ότι το thumbs up / thumbs down γίνεται εργαλείο προσωπικών διαφορών μεταξύ των χρηστών, προφανώς οι συγκεκριμένοι χρήστες θα σταματήσουν να είναι μέλη του forum ;).

Δημοσ.

Για να σου απαντήσω στο προηγούμενο post σου, η αξιολόγηση δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με το ignore. Το ignore είναι εντελώς προσωπικό, η αξιολόγηση είναι για το "γενικό καλό" σχετικά με την ποιότητα των threads.

Την όποια ποιότητα την κρίνει ο κάθε χρήστης ????

και είναι σε θέση ανάλογα με τα γούστα του καθενός να αποκρύψει την απάντηση - θέση - λεγόμενα του καθενός ???

Είχα την εντύπωση ότι το Insomnia ήταν ένα φόρουμ ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων , αρκεί βέβαια να μην παραβαίνεις τους κανόνες του.

Αλλά απ ότι βλέπω πλέων όχι μόνο θα πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες του αλλά και τα προσωπικά γούστα του κάθε 15χρονου

Κρίμα και εις ανώτερα !!!!

Δημοσ.
Την όποια ποιότητα την κρίνει ο κάθε χρήστης ????

και είναι σε θέση ανάλογα με τα γούστα του καθενός να αποκρύψει την απάντηση - θέση - λεγόμενα του καθενός ???

Είχα την εντύπωση ότι το Insomnia ήταν ένα φόρουμ ελεύθερης ανταλλαγής απόψεων , αρκεί βέβαια να μην παραβαίνεις τους κανόνες του.

Αλλά απ ότι βλέπω πλέων όχι μόνο θα πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες του αλλά και τα προσωπικά γούστα του κάθε 15χρονου

Κρίμα και εις ανώτερα !!!!

Δε καταλαβαίνω το ύφος της απάντησης σου.

Ναι την ποιότητα του μηνύματος τη κρίνει ο κάθε χρήστης του site σε συγκεκριμένες κατηγορίες και είναι σε θέση αν μαζευτεί ένας ορισμένος αριθμός αρνητικών αξιολογήσεων να αποκρύψει τη συγκεκριμένη απάντηση. Σε καμία περίπτωση δε σβήνεται αλλά αποκρύπτεται από τα υπόλοιπα μέλη και με το πάτημα ενός απλός κουμπιού φανερώνεται από τον κάθε ενδιαφερόμενο. Μπορεί κιόλας να ψηφίσει θετικά αν δε συμφωνεί με την τρέχουσα αξιολόγηση και το μήνυμα να επανεμφανιστεί κανονικά και πάλι αν περάσει το συγκεκριμένο όριο

Η μέχρι τώρα χρήση του συστήματος αυτού στο insomnia είναι πολύ θετική. Υπενθυμίζω ότι έχει αναφερθεί ότι το όριο στο οποίο θα γίνεται απόκρυψη του μηνύματος θα αλλάζει ανα διαστήματα μιας και είμαστε σε δοκιμαστική φάση. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ιστοσελίδες και σίγουρα δε στερείται προβλημάτων. Απλά καλόπιστοι να είμαστε και να αφήσουμε τις μεγαλοστομίες στην άκρη.

Δημοσ.

Να επανέλθω στις περι αγγελιών αξιολογήσεις:

Οι τελευταίες 2 συναλλαγές που είχα με τον φίλτατο dk δεν έχουν προσμετρηθεί σε αμφότερα τα feedbacks.

Ορίστε, το δικό μου έχει λάβει 13 αξιολογήσεις, αλλά το rating παραμένει στο 11.

Αντίστοιχα του dk, αντί για 4, λέει 2.

Paredwse, σε έχω ξαναπαχολήσει για το θέμα, αλλά δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Σορρυ για την όποια ταλαιπωρεία!

Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά σε όλους.

Δημοσ.
Δε καταλαβαίνω το ύφος της απάντησης σου.

Ναι την ποιότητα του μηνύματος τη κρίνει ο κάθε χρήστης του site σε συγκεκριμένες κατηγορίες και είναι σε θέση αν μαζευτεί ένας ορισμένος αριθμός αρνητικών αξιολογήσεων να αποκρύψει τη συγκεκριμένη απάντηση. Σε καμία περίπτωση δε σβήνεται αλλά αποκρύπτεται από τα υπόλοιπα μέλη και με το πάτημα ενός απλός κουμπιού φανερώνεται από τον κάθε ενδιαφερόμενο. Μπορεί κιόλας να ψηφίσει θετικά αν δε συμφωνεί με την τρέχουσα αξιολόγηση και το μήνυμα να επανεμφανιστεί κανονικά και πάλι αν περάσει το συγκεκριμένο όριο

Η μέχρι τώρα χρήση του συστήματος αυτού στο insomnia είναι πολύ θετική. Υπενθυμίζω ότι έχει αναφερθεί ότι το όριο στο οποίο θα γίνεται απόκρυψη του μηνύματος θα αλλάζει ανα διαστήματα μιας και είμαστε σε δοκιμαστική φάση. Το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται σε χιλιάδες ιστοσελίδες και σίγουρα δε στερείται προβλημάτων. Απλά καλόπιστοι να είμαστε και να αφήσουμε τις μεγαλοστομίες στην άκρη.

@Hal

Καμία μεγαλοστομία και κανένα ύφος

αυτά που λέω είναι συγκεκριμένα.

υπάρχουν κανόνες, τους ακολουθούμε? έχει καλός, αν όχι υπάρχουν οι Mods

το να δίνετε το δικαίωμα στον κάθε χρήστη να αποκρύπτει γραφόμενα -θέσεις ανάλογα με τα προσωπικά του γούστα με συγχωρείς αλλά υπερβαίνει ακόμα και τα όρια της λογοκρησίας

το αν δεν τα δέχεσαι είναι άλλο θέμα

δικό σου είναι το μαγαζί ότι θέλεις κάνεις

Δημοσ.
@Hal

Καμία μεγαλοστομία και κανένα ύφος

αυτά που λέω είναι συγκεκριμένα.

υπάρχουν κανόνες, τους ακολουθούμε? έχει καλός, αν όχι υπάρχουν οι Mods

το να δίνετε το δικαίωμα στον κάθε χρήστη να αποκρύπτει γραφόμενα -θέσεις ανάλογα με τα προσωπικά του γούστα με συγχωρείς αλλά υπερβαίνει ακόμα και τα όρια της λογοκρησίας

το αν δεν τα δέχεσαι είναι άλλο θέμα

δικό σου είναι το μαγαζί ότι θέλεις κάνεις

όπως δική σου είναι η άποψη περι λογοκρισίας και η επιλογή για το αν θα συνδέεσαι η όχι στο site

Χρόνια πολλά σε όλους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...