Houston Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 δε μου λες πασχαλιά, πότε πέφτεις σε χειμερία νάρκη ?
Lucifer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 θέλουν να περιορίσουν ακόμη και τη σκέψη της γυναίκας ασκώντας ψυχολογική πίεση…και τονίζουν ότι εγώ είμαι ο άντρας κτλ.κτλ ενώ ένας που νοιώθει Αντρας δεν χρειάζεται τέτοια υποκατάστατα. + σέβεται τη γυναίκα περισσότερο από τον καθένα = δε μου λες πασχαλιά, πότε πέφτεις σε χειμερία νάρκη ? Καθώς επίσης και! (δημόσιος υπάλληλος – ανασφαλής, χωρίς περιεχόμενο)
insomniaK Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 καλόοοοοοοοοοοοο Looooooooool Στο λέω Video: τραγουδιστά...
Garnele Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 τι εννοώ να είναι ηγετική φυσιογνωμία? Να εμπνέει, ασφάλεια, σιγουριά στην γυναίκα, η γυναίκα να τον βλέπει σαν θεό του αλλά να συναποφασίζουν μαζί και ο άντρας να λέει τον τελευταίο λόγο τον έχεις εσύ. Και όλα αυτά γιατί ο Άντρας δεν έχει ανασφάλειες είναι σίγουρος για τη γυναίκα του, δεν την ζηλεύει. είσαι θεός.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.